Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(insi @ 2007 10 31, 16:08)
man instruktorius sake, kad rankini uztraukt nebutina. visalaikt tik su sankaba ir stabdziu draugavau smile.gif

cia jau kas kaip nori...mane ieig moke su sankaba ir stabdziu ir man tia lengviausia ax.gif nors paskutine pamoka pamoke ir su rankiniu....kai pasibandziau sako daryk kaip tau geriau kaip nori smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na va man jau buvo pirmas vaziavimas ax.gif bigsmile.gif dabar antro laukiu nesulaukiu cool.gif visai nieko instruktorius pasirode, toks prie bajerio biggrin.gif ne karto neuzreke bigsmile.gif iskart i miesta lekem kaip ir buvo tiketasi is jusu pasakojimu ax.gif Siaip tikrai nebuvo taip baisu kaip mane gasdino, ne rankos ne kojos nedrebejo bigsmile.gif siaip aisku gribiskai vaziuoju, instruktorius nemazai pedalus spaudinejo ko as nespejau, ir vaira tiesino blush2.gif bet kaip pirmam kartui manau nera ko noret biggrin.gif o visumoj, tai patiko, man labai idomu pasirode cool.gif
Atsakyti
Aš tai jau sėkmingai panikuoju dėl egzaminų, nors dar tik teoriją reiks eit laikytis, bet jau toookia panika smile.gif atrodo kad būtinai bus daug sunkesni klausimai negu pas mus mokykloj prie kompų ar šiaip apsižioplinsiu smile.gif
Atsakyti
man tas pats smile.gif teorija einu ketvirtadieni laikyt, o del praktiko jau panikuoju nes : mokiaus vazinet normaliom salygom, o teks laikyt jau pasalus / regitros tackes labai jautrio / bijau uzgest.. et, kaip per sesija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Langete @ 2007 11 05, 18:56)
Aš tai jau sėkmingai panikuoju dėl egzaminų, nors dar tik teoriją reiks eit laikytis, bet jau toookia panika  smile.gif  atrodo kad būtinai bus daug sunkesni klausimai negu pas mus mokykloj prie kompų ar šiaip apsižioplinsiu  smile.gif

as irgi labai panikavau kai ejau teorijos laikyt ax.gif bet be reikalo ax.gif matai as ejau be mokyklinio, ejau tiesiai i regitra, tai streso buvo daug blush2.gif bet, galiu pasakyti, kad tikrai nesunku buvo, o ir klausimai man pasirode lengvesni nei mokykloj prie kompu g.gif na gal cia laimes dalykas kokie papuola g.gif bet as daug procentu surinkau, niekada dar nebuvau tiek daug surinkusi blush2.gif
tikiuosi paguodziau kiek nors rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, dėl užgesimo ir man neramu, nes žinau aš save - užgesiu vieną kartą tai tikrai galutinai supanikuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Panos, tik nepergyvenkit jūs dėl tų jautrių mašinų g.gif aš irgi forumą pasiskaičiau, persigandau baisiai, ant estakados užvažiavau, tos vos širdis nesustojo, galvojau kaip čia man neužgęsti.. ax.gif bet mašiniukai super - nauji, sureguliuoti, daug lengviau su jais važiuoti nei kad su tais jkledarais, kurie pas mūsų mamas, tetes bei draugus yra.. smile.gif tikrai, vienas malonumas... ir užgesti tenai gan sunku yra, na, nebent nemoki sankaba naudotis mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

turiu didziule prasyma blush2.gif

gal kas turite teorijos vairavimo testus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolancukas: 05 lapkričio 2007 - 20:55
QUOTE(jolancukas @ 2007 11 05, 20:53)
Labutis  4u.gif

as tj ejau savo vairavimo mokykloj psrestis...nes ten labai panasus kaip regitroj ax.gif ir intike radau tai spresdavaus http://www.automokyk...ijos_testai.php mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 05, 21:49)
as tj ejau savo vairavimo mokykloj psrestis...nes ten labai panasus kaip regitroj ax.gif ir intike radau tai spresdavaus http://www.automokyk...ijos_testai.php  mirksiukas.gif

lb aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolancukas @ 2007 11 05, 21:53)
Labutis  4u.gif

Parašyk savo skype man į AŽ, persiųsiu ką turiu. mirksiukas.gif

automokyklos.lt testai tik pažaidimui, man jie nerimti pasirodė. g.gif

o aš rytoj einu jau 9-tą kartą vairuoti. bigsmile.gif
Kadangi buvau žalia žalia vairavime, iš karto paėmiau 15 važiavimų, tai tik po jų ir gausiu m-klos baigimo pažymėjimą ir tik tada praktikinį egzą galėsiu laikyti. doh.gif O jei dar papildomų neišlaikius reikės. doh.gif Nors tiek gerai, kad instruktorius superinis, Linas, wub.gif , ir vairuoti patinka ir dūšia atsigauna, rudeninės depresijos dingsta su juo beplepant. blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 11 05, 22:17)
Parašyk savo skype man į AŽ, persiųsiu ką turiu. mirksiukas.gif

automokyklos.lt testai tik pažaidimui, man jie nerimti pasirodė. g.gif

o aš rytoj einu jau 9-tą kartą vairuoti. bigsmile.gif
Kadangi buvau žalia žalia vairavime, iš karto paėmiau 15 važiavimų, tai tik po jų ir gausiu m-klos baigimo pažymėjimą ir  tik tada praktikinį egzą galėsiu laikyti. doh.gif  O jei dar papildomų neišlaikius reikės. doh.gif Nors tiek gerai, kad instruktorius superinis, Linas, wub.gif , ir vairuoti patinka ir dūšia atsigauna, rudeninės depresijos dingsta su juo beplepant. blush2.gif  bigsmile.gif

kazkokiso naudos tai vistiek yra nei neiko nedarant...aisku geriausia tai mokykloj sprestis nes labiausiai panasu i egza.....
saunu kad patinka vairuoti.. thumbup.gif drinks_cheers.gif ..dabar as irgi galeciau kartoti mokymus.. wub.gif .nors kai mokiaus tiap neatrode pradzioj nes buvua zalia ax.gif bet greit manau perpratau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti