Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 05, 22:49)
as tj ejau savo vairavimo mokykloj psrestis...nes ten labai panasus kaip regitroj ax.gif ir intike radau tai spresdavaus http://www.automokyk...ijos_testai.php  mirksiukas.gif

O ačiukas ir man pravers 4u.gif
Atsakyti
aš irgi norėčiau pakartoti mokymus wub.gif
aišku, jau nebebūčiau žalia toli gražu, bet rudenį/žiemą norėčiau pavažinėti ax.gif

o dar mane liūdina, kad vyras man audinės neduoda pavairuot dry.gif sad.gif
turiu vairuot paklerusį pežuką cool.gif ir tai paskutiniu metu ir su juo mažai tenka.

nieko, atsiimsiu manau smile.gif

o gal dar sugalvosiu ir porą važiavimų su instruktoriumi pasiimti kai orai suprastės bigsmile.gif unsure.gif

P.S. mano draugė važiavo trejetą važiavimų su naujuoju Zebro instruktoriumi, tai sakė labai fainas ax.gif sakė su juo per tą laiką išmoko daugiau nei su kitais, nors važiavo ir su Juozu, ir su Linu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 05 lapkričio 2007 - 22:32
Būkite atsargios merginos, mat būna ir tokių pėsčiųjų:
QUOTE(lera @ 2007 11 05, 23:50)
thumbup.gif as taip kartais per pereja darau. kai niekas nesiruosia sustot pavaidinu kad isbegu i gatve tai staigei su cipimu sustabdo biggrin.gif

Atsakyti

QUOTE(Atogrąža @ 2007 11 06, 00:16)
Būkite atsargios merginos, mat būna ir tokių pėsčiųjų:

nu joo... doh.gif
dar tegu žiemą, kai slidu taip padaro doh.gif

man iš tiesų kai kurie pėstieji tai truputį nemąstantys atrodo... eina miegodami, mobiliakais šneka. aš net kai nestuke.gif buvau greičiau vaikščiodavau biggrin.gif
apie senukus nešneku, bet kai jauni taip daro tai nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 11 06, 00:21)
nu joo...  doh.gif
dar tegu žiemą, kai slidu taip padaro  doh.gif

man iš tiesų kai kurie pėstieji tai truputį nemąstantys atrodo... eina miegodami, mobiliakais šneka. aš net kai nestuke.gif buvau greičiau vaikščiodavau  biggrin.gif
apie senukus nešneku, bet kai jauni taip daro tai nesuprantu...

drinks_cheers.gif ne tik miegodami vaikšto,dar ausys ausinukais užkištos,muzika groja,negirdi nei kad mašina atvažiuoja,nosys sukištos į telefonus,nieko negirdi nieko nemato blink.gif
Vat tokių tai tikrai reiktų pasisaugot ax.gif
Atsakyti
apskritai, dabar žmonės laaaabai neatsakingai elgiasi prie perėjų blink.gif maždaug, jei jau čia yra perėja, tai dzin viskas, varau tiesiu taikymu. ypač dabar vakarais per piką, kaip nefainiai vairuoti, tų perėjų beveik nesimato, tai tik ir žiūrėk, kad koks kėglis neišbėgtų tau po ratais.

va, ir šiandien ryte, jau įsuku į daugiaaukščių kiemą. ten nėra jokių perėjų. eina bobutė ir net nepasižiūri ar kas atvažiuoja. tai mašina visiškai turėjau sustabdyti, kad garbingoji ponia teiktųsi man nuo gatvės pasitraukti. o dar taip susiraukė, kai pyptelėjau g.gif
Atsakyti
jojo, kraupoka po darbo važinėtis. ypač kai dbr tamsu jau taip doh.gif
dar vkr važiuoju sau ramiai nuo mandarino ir žiū trys jaunuoliai mėtosi po kelią skersai išilgai ir nesupaisysi ką galvoja ir koks sekantis veiksmas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,mamytes....ir as va su vairavimo egzaminu suvargusi. blush2.gif noreciau paklausti,gal kas laike Telsiu Regitroje?Jei tai,tai kaip sekesi?
Atsakyti
Pas mus šiandien vakare šlapdriba doh.gif Tai taip bjauru buvo namo iš darbo važiuot, fu. Išėjau, tamsu, mašina apsnigus, kairysis veidrodėlis ant stogo padėtas guli (matyt užkliuvo kažkas, gerai, kad nenumetė kur), šluotelės neturiu, - su skuduru kažkokiu sniegus šalin nusimozojau, kelio juostų nematyti - sniego pliūrė ant asfalto blizga doh.gif Žodžiu, siaubas, žiema prasideda, kad ją kur galai doh.gif
Atsakyti
o man ryt antrasis vaziavimas ax.gif nevaziavau visa savaite, tai kazin ar prisiminsiu kanors blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(infrared @ 2007 11 06, 21:40)
o man ryt antrasis vaziavimas  ax.gif  nevaziavau visa savaite, tai kazin ar prisiminsiu kanors  blink.gif  biggrin.gif

faina thumbup.gif

rytoj lyg ir šlapdriba turėtų būti, tai bus gera praktika ax.gif
norėčiau visai tokiu oru su instruktorium pavažinėti...

iš tiesų tai man jau turbūt bus baisoka su pežuku vaziuot, gabaritai dideli, techniškai netvarkinga (amortikai parėję...), nors ir padangas nupirks vyras (visasezonines, nes 2 tokios yra, kitos dvi atitarnavę jau dry.gif), akumą irgi naują pirksim smile.gif
na, gal kaip nors priprasiu - gal neužsimušiu ir neįkalsiu kam į užpakalį unsure.gif
jau savaitę nesėdėjau už vairo sad.gif

pasiguodžiau vadinasi...

p.s. paklausk Lino, gal dabar sumažėjęs krūvis, kai trečias žmogus yra ax.gif
gal susigundysiu pasiimt kokią papildomą pas kurį nors iš jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 11 06, 22:15)
faina  thumbup.gif

rytoj lyg ir šlapdriba turėtų būti, tai bus gera praktika ax.gif
norėčiau visai tokiu oru su instruktorium pavažinėti...

iš tiesų tai man jau turbūt bus baisoka su pežuku vaziuot, gabaritai dideli, techniškai netvarkinga (amortikai parėję...), nors ir padangas nupirks vyras (visasezonines, nes 2 tokios yra, kitos dvi atitarnavę jau dry.gif), akumą irgi naują pirksim smile.gif
na, gal kaip nors priprasiu - gal neužsimušiu ir neįkalsiu kam į užpakalį unsure.gif
jau savaitę nesėdėjau už vairo sad.gif

pasiguodžiau vadinasi...

p.s. paklausk Lino, gal dabar sumažėjęs krūvis, kai trečias žmogus yra ax.gif
gal susigundysiu pasiimt kokią papildomą pas kurį nors iš jų  ax.gif

slabdriba blink.gif nu ir nesiseka man doh.gif as taip ir galvojau, kad kai pagaliau prasides vaziavimai prasides visokiu lietus ir sniegai doh.gif
o tu cia manes del Lino klausei? g.gif blush2.gif as tai ne pas ji mokaus schmoll.gif
Atsakyti