Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(zuzla @ 2010 10 02, 11:34)
aha, ant radiatoriaus blush2.gif norėjau, kad kuo daugiau saulės gautų, o pietinėj pusėj neturiu palangių, tai taip ir gavosi

daugumai gėlių patinka šiaurinės pusės smile.gif

kažkas apie 3 metus

ir kreipkis "tu" mirksiukas.gif

Supratau

Bet adeniumai ne iš jų blush2.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 02, 11:40)
Bet adeniumai ne iš jų  blush2.gif

na ne iš jų, bet, manau, prisitaikys smile.gif gal tik lėčiau augs mastau.gif
Atsakyti
maniskiai cia
o cia kur neseniai isdyge. pas mus db salta namie labai ir saules mazai buna, kai tokios dienos... tai lapukus meto kai kurie. bet as neimu i galva, db kaip jie nori taip ir auga, nesokineju. kitus dar ziema sesiu.
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 02, 13:22)
maniskiai cia
o cia kur neseniai isdyge. pas mus db salta namie labai ir saules mazai buna, kai tokios dienos... tai lapukus meto kai kurie. bet as neimu i galva, db kaip jie nori taip ir auga, nesokineju. kitus dar ziema sesiu.

ui kiek storuliukai gražus 4u.gif
O kiek sejinukų jau nemažai kam tiek daug reikia , kur dėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 02, 15:31)
ui kiek storuliukai gražus  4u.gif
O kiek sejinukų jau nemažai kam tiek daug reikia , kur dėsi  biggrin.gif

dar nenusprendziau.tai kad cia nedaug ju yra.. jau pora draugiu uzsisake ir paciai idomu augint, stebet, visi skirtingi. o kai nusibos parduosiu, manau norinciu tikrai atsiras... bet kolkas ir paciai norisi.
o del storumo, tai vieni sako kad cia prigimtinis dalykas, kiti kad ne. as pastebejau kad storet jie man pradejo kai pradejau trest orchideju trasom su guanu(jau minejau kazkada). su sitais maziais reikes padaryt eksperimenta. vienus trest, kitu ne. ziuresim kaip ten bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 02, 15:10)
as pastebejau kad storet jie man pradejo kai pradejau trest orchideju trasom su guanu(jau minejau kazkada). su sitais maziais reikes padaryt eksperimenta. vienus trest, kitu ne. ziuresim kaip ten bus. g.gif

adeniumams ir reikia organinių trąšų, o tos su guano kaip tik tokios ir yra smile.gif
Atsakyti
kokiu grazuoliu... wub.gif
o cia mano isvajotas ir nemoketas-nezinotas koki reik pirkt.. unsure.gif
ar jam sansu sustoret butu-yra.. unsure.gif
user posted image
Papildyta:
nepykit foto ant greicio.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 02, 19:24)
ar jam sansu sustoret butu-yra.. unsure.gif

mano nuomonę žinai smile.gif gal kas ką kitą pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 02, 19:28)
mano nuomonę žinai smile.gif gal kas ką kitą pasakys rolleyes.gif

doh.gif itariu.. doh.gif
Papildyta:
o jai apgeneciau...gal sansu yra .. doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 02 spalio 2010 - 18:32
QUOTE(evers @ 2010 10 02, 19:33)
o jai apgeneciau...gal sansu yra .. doh.gif  ax.gif

prie ko čia tas genėjimas.. kartoju - kaudeksą užaugina adeniumai iš sėklų, šis iš šakelės arba skiepytas ar dar koks biesas.. tokio dydžio adeniumas iš sėklos ohoho kokį kaudeksą jau turėtų ir tikrai jis nebūtų po žeme, o ir kainuotų trigubai brangiau schmoll.gif

nu blin, jei netiki, genėk, paskui man papasakosi sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 spalio 2010 - 20:25
QUOTE(evers @ 2010 10 02, 20:33)
doh.gif  itariu.. doh.gif
Papildyta:
o jai apgeneciau...gal sansu yra .. doh.gif  ax.gif

tiesa pasakius nezinau kaip ten su tom buna kaip zuzla sako, as patikeciau ja.. 4u.gif
beto genet man butu taip gailaaaa... juk ziedukai jau... evers, tu geriau kai kada busi vln, parasyk man, as tau viena parduosiu jei noresi mirksiukas.gif ar parasyk rojaus soduose spygliui, ji ten turi visada ju daug smile.gif
Atsakyti
o jau parodoj kiek buvo mažylių bigsmile.gif

vieną net išsirinkau, oranžinį rolleyes.gif sakau kokia kaina, sako 15, aš unsure.gif sako dvimetis, vienamečiai po 5-7... sakau, jamu, imk pinigą, o ans kažkur ėjo, sako vėliau... o aš ir persigalvojau.. nes turiu laiko auginti, o pinigų nelabai blush2.gif gaila, kad vienmečio oranžinio nebuvo..
Atsakyti