Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

ten nukainuoti medeliai buvo..kur ziurejau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 16, 20:43)
ten nukainuoti medeliai buvo..kur ziurejau.. ax.gif

paprastai adeniumai iki nukainavimo neišgyvena parduotuvėse - supūva nuo perlaistymo greičiau.

Be to, parduotuviniai adeniumai paprastai būna ne iš sėklos auginti, o išaknydinta šakelė - todėl jie neturi sustorjusio kaudekso ir išraitytų šaknų.......
Atsakyti
dabar jau ytariu kad ten fikusai...lapuku skirtuna pradedu pagaut... doh.gif
Atsakyti
user posted image
va koki apziurinedama nuotraukas suradau. ir mastau, idomu cia koks fotosopas ar tikras jis...
bet grazu, dar kai prazys.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 28, 23:07)
va koki apziurinedama nuotraukas suradau. ir mastau, idomu cia koks fotosopas ar tikras jis...

įdomu, iš kokio "taško" jis auga.. iš "kojyčių"? g.gif arba ir adeniumams galima kažkokią bonsai techniką pritaikyt..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 09 29, 00:26)
įdomu, iš kokio "taško" jis auga.. iš "kojyčių"? g.gif arba ir adeniumams galima kažkokią bonsai techniką pritaikyt..

jo, kogero is koju..
galima, paskaityk rojaus sodu foruma paskutiniuose puslapiuose yra tam tikros auginimo techikos puskapis. va: http://bonsai-nurser...ot-program.html
ten kazkaip nukerpa saknis ir tada naujai formuoja, na as nesigilinau, bet tas adeniumas labai "gajus" augalas. visokiu dalyku pridaryt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 28, 23:51)

mmmdaaa..
Atsakyti
Nu ne mano skoniui tokie eksperinemtai , senamadiška aš tokiems iššukiams biggrin.gif
Atsakyti
Kaip laikosi jūsų augaliukai?
Mano kažkokie apmūsiję stovėjo,tai išpurškiau,perliejau actara,paskui gerai vandeniu perliejau,iškart lapeliai pradėjo dygt.O tai vis truputuką paliedavau,pabijodavau,kad nenupūtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 01, 09:01)
Kaip laikosi jūsų augaliukai?

štai mano gražuoliukai storuliukai smile.gif

user posted image

didesnis lapus tik leidžia, storėja, o mažyliai kol kas adaptuojasi prie naujos vietos, porą lapukų numetė, bet ir naujus nokina smile.gif

tik vat nežinau kur juos reikės dėt, kai šildymą įjungs mastau.gif nebent su orchidėjomis statyt, bet ten jau ne pietinė pusė, o vakarinė, kažin ar patiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 02, 11:01)
štai mano gražuoliukai storuliukai smile.gif

user posted image

didesnis lapus tik leidžia, storėja, o mažyliai kol kas adaptuojasi prie naujos vietos, porą lapukų numetė, bet ir naujus nokina smile.gif

tik vat nežinau kur juos reikės dėt, kai šildymą įjungs mastau.gif nebent su orchidėjomis statyt, bet ten jau ne pietinė pusė, o vakarinė, kažin ar patiks unsure.gif

o tai dabar ant radiatoriaus stovi jo , gerai matau?
Pas mus irgi du lagai be palangių tai aš vis save stabdau , kad tik ten nieko nedėt , nes vėliau neturėsiu kur sukišt doh.gif kolkas gaunais , bet laikausi iš paskutiniųjų ;
Pas mane visi langai arba šiaurinei pusei arba šiaurės rytai, bet aš tikiuosi , kad tai nereiškia , kad gėlių gražių neturėsiu , kolkas labai gražiai viskas auga blush2.gif Maniškiai nelabai pasikeitė dar tai neturiu , ką rodyti , O jūsų tas didelis tai super gražuolis jau darosi , kiek jam laiko priminkit?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 02, 11:28)
o tai dabar ant radiatoriaus stovi jo , gerai matau?

Pas mane visi langai arba šiaurinei pusei arba šiaurės rytai, bet aš tikiuosi , kad tai nereiškia , kad gėlių gražių neturėsiu , kolkas labai gražiai viskas auga  blush2.gif 

O jūsų tas didelis tai super gražuolis jau darosi , kiek jam laiko priminkit?

aha, ant radiatoriaus blush2.gif norėjau, kad kuo daugiau saulės gautų, o pietinėj pusėj neturiu palangių, tai taip ir gavosi

daugumai gėlių patinka šiaurinės pusės smile.gif

kažkas apie 3 metus

ir kreipkis "tu" mirksiukas.gif
Atsakyti