Man irgi tokiom bangom užeina plaukų slinkimas, ko tik nebandžiau
Ir geriausia priemonė yra žibalas. Paskutiniu metu niekur neradau kosmetinio, tai nusipirkau paprastą ir ūkinių prekių parduotuvės. Išsitrinu galvą, apsuku celofanu, dar kepurę žieminę ant viršaus ir kokį 10-15 min pabūti. Kvapas tai aišku tragiškas, bet po 3 plovomų šampūnu beveik nelieka, užtat rezultatas - po mėnesio nei vienas plaukas neiškrenta.

Sveikutes norejau paklausti,o tai kaip konkreciai ta kauke su svogunais pasidaryt reikia?
QUOTE(Pamparam @ 2007 10 16, 11:31)
Man irgi tokiom bangom užeina plaukų slinkimas, ko tik nebandžiau
Ir geriausia priemonė yra žibalas. Paskutiniu metu niekur neradau kosmetinio, tai nusipirkau paprastą ir ūkinių prekių parduotuvės. Išsitrinu galvą, apsuku celofanu, dar kepurę žieminę ant viršaus ir kokį 10-15 min pabūti. Kvapas tai aišku tragiškas, bet po 3 plovomų šampūnu beveik nelieka, užtat rezultatas - po mėnesio nei vienas plaukas neiškrenta.

Aš tai negaliu naudot to žibalo. Kvapas aišku dingsta po kelių plovimų, bet nedingsta riebumo jausmas. O ir patys plaukai kaip šiaudai atrodo. Reiks bandyt čemerytes nuo slinkimo. Girdėjau, kad ir jos labai efektyvios. Gal kas bandėt?
QUOTE(cognac @ 2007 10 15, 09:38)

pasirodo manajam net patinka tas kvapas

Papildyta:
QUOTE(neringule @ 2007 10 16, 11:53)
Sveikutes norejau paklausti,o tai kaip konkreciai ta kauke su svogunais pasidaryt reikia?

1. 1/1 svogunu sultys ir aliejus
2. kiausinio trynys + 1variantas
3. saukstas medaus+2 pilnas variantas
receptu daug ir ivairiu, svarbiausia, kad svoguno sulciu butu(su paprasta tarka patarkuoji, sukratai i tinkleli ir nuspaudi su saukstu)

as toki jovala susitaisyt ir susikraut ant saves netrunku ne 10min.ziauriausia kai reikia pora valandu issedet

QUOTE(gekoniuke @ 2007 10 16, 12:43)
as toki jovala susitaisyt ir susikraut ant saves netrunku ne 10min.ziauriausia kai reikia pora valandu issedet 

O man kvapas visai patinka!

Su kokiu aliejumi maišai svogūnų sultis? Dabar sėmenų aliejaus nusipirkau (kitiems tikslams), sakau, gal tiks? Nors pradžioje vis tik išbandysiu Vichy ampulių dėžę suvartot, paskui vėl pereisiu prie naminių priemonių.
QUOTE(gekoniuke @ 2007 10 16, 11:43)

1. 1/1 svogunu sultys ir aliejus
2. kiausinio trynys + 1variantas
3. saukstas medaus+2 pilnas variantas
receptu daug ir ivairiu, svarbiausia, kad svoguno sulciu butu(su paprasta tarka patarkuoji, sukratai i tinkleli ir nuspaudi su saukstu)

Gal ir sveika bet koks kvapas geras o plaukai jo nesugeria?poto vaikstai kaip svogunine boba

QUOTE(Miaška @ 2007 10 16, 13:16)
O man kvapas visai patinka!
Net kai rankos po to kvepia svogūnais - irgi patinka.
Su kokiu aliejumi maišai svogūnų sultis? Dabar sėmenų aliejaus nusipirkau (kitiems tikslams), sakau, gal tiks? Nors pradžioje vis tik išbandysiu Vichy ampulių dėžę suvartot, paskui vėl pereisiu prie naminių priemonių.

dabar sedziu issiterliojus su semenu aliejum ir svogunu

QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 16, 13:47)
Gal ir sveika bet koks kvapas geras o plaukai jo nesugeria?poto vaikstai kaip svogunine boba
su tokiu kvapeliu 

o cia jau visai nejuokinga. Moteriske be plauku, beveik tas pats kaip ir be krutines, cia jau mano nuomone. Ir verciau as truputi pasmirdesiu nei plika vaiksciosiu, o protingas zmogus tokiam smirdaliui kaip as gali but ir tolerantiskesnis, o ypac moterys, kuriu dauguma tikrai zino tokio parfumo priezasti..
QUOTE(gekoniuke @ 2007 10 16, 13:18)
o cia jau visai nejuokinga. Moteriske be plauku, beveik tas pats kaip ir be krutines, cia jau mano nuomone. Ir verciau as truputi pasmirdesiu nei plika vaiksciosiu, o protingas zmogus tokiam smirdaliui kaip as gali but ir tolerantiskesnis, o ypac moterys, kuriu dauguma tikrai zino tokio parfumo priezasti..
Tu neisizeisk as nieko izeisti nenorejau man irgi slenka plaukai ir nieko cia nepadarysi.
Pabandyk mano rekomenduota kaukia nuo slinkimo ir plauku stiprinimui.
neviena mano klijente ja isbande ir tikrai nenusivyle ir as ja naudoju ir plaukai tikrai graziai ataugineja ir blizga,o ir serumu ivairiuyra kaukiu net sampunu kurie stabdo slinkima.
As apie save kalbejau kad negaleciau kvepet svogunais ar cesnakais

QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 16, 14:39)
Tu neisizeisk as nieko izeisti nenorejau man irgi slenka plaukai ir nieko cia nepadarysi.
neviena mano klijente ja isbande ir tikrai nenusivyle ir as ja naudoju ir plaukai tikrai graziai ataugineja ir blizga,o ir serumu ivairiuyra kaukiu net sampunu kurie stabdo slinkima.
bandyciau viska kad tik sios smirdzios kaukes teptis nereiketu 

Nieko tokio

QUOTE(Prieskoninė @ 2007 10 15, 18:59)
as nuolat skaitausi tema ir kadangi man si tema yra aktuali as sveikinuosi ir atsisveikinu o ka negalima

QUOTE(gekoniuke @ 2007 10 16, 13:44)
Aciu man irgi siuo metu labai slenka ir daugeliui mano pazystamu tikriausiai oras veikia,o mane dar ir stresas

QUOTE(cognac @ 2007 10 16, 11:52)
greit gausiu ampules vichy. kiek jums uzteko ampuliu kad apmazetu slinkimas. kaip naudojot viena ar daugiau per savaite. naudosiu pirma karta jas tai nzn. o vichy sampuna nuo slinkimo irgi gal nusipirkt geriau? ar bent kiek jis macija nuo slinkimo?

kas man galetu atsakyti