Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Man irgi labai labai pradėjo slinkt plaukai ax.gif ,vakar bėgau pirkt Pantogar vitaminų ,praeitą kartą ,kai slinko ,tai padėjo ,o dabar žiūrėsiu kaip čia bus smile.gif
Dar man labai padeda toks serumas iš Wela ,bet turiu jautrią galvos odą ,tai nuo bet kokių į galvos odą trinamų priemonių ,man prasideda galvos niežulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2007 10 13, 13:10)
Asmeniskai man geresni poveiki dave Vischy.. is Furterer buvau ir tas pacias brangiausias nusipirkus(nepamenu kaip vadinasi  doh.gif , bet ampole apie 20Lt kainavo, sunaudojau gal 8 ), bet ryskaus efekto nepastebejau  verysad.gif nors siaip ju produkcijos peikt tikrai negaliu, ji labai kokybiska  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, paskutini karta vischy ampoles pirkau is mamytes vardu "lulida", tai isejo zymiai pigiau  thumbup.gif  jei ka domina, ji skelbiasi kosmetikos isparduotuveje, nors pardavineja naujas priemones.

Ačiū už info smile.gif . Bet dar už atsiuntimą reikės mokėti, nors turbūt vistiek pigiau išeitų? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 10 13, 17:00)
Ačiū už info  smile.gif . Bet dar už atsiuntimą reikės mokėti, nors turbūt vistiek pigiau išeitų? mastau.gif

man uz siuntima moket nereikejo mirksiukas.gif
beja, man pasitvirtino jos zodziai, kad FR vischy ampoles jau seniai pakuojamos po 18! (Lietuvoj jos vis dar pardavinejamos dezutese po 12 vienetu) tai kiba cia i LT senus likucius veza g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 13 spalio 2007 - 16:11
Mūsų mieste vyko grožio ir mados paroda. ir vienoje vietoje galėjai išsitirti savo plaukų sveikumą. O man plaukai smunka. Tai pasakė, kad smunka nuo kontraceptinių tablečių. Kažkaip kraujas krešėje, plaukas nebeturi kuom kvėpuot ir priverstas iškristi. Paskaičiavau, kad tada kai pradėjau vartoti KT taip namie visur mėtosi mano juodi plaukai.......... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 12, 16:52)
niekaip neprisiruosiu tu petrusku nusipirkti. parasyk kaip tau ar dingo svogunu kvapas po petrusku ir citrinu? noreciau vel prie svoguno sugrizti. snd paziurejau kiek pas mane priemoniu nuo plauku slinkimo  doh.gif

Na dar nedariau nieko,bet siandien jau susipirkau viska biggrin.gif Pirmadieni jau trinsiuos,parashysiu kaip ten su kvapais,jei shuo ish namu nepabegs,reishkia gyvent galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Ash dar turiu kazhkur recepta,kad svoguna sutarkuota degtineje laikyt 10 dienu reikia,o paskui nukoshus skystimeliu trint.Buvau net pasidarius,taciau kvapelis buvo ne koks,tai pabijojau ant galvos ta reikala det rolleyes.gif
Bet shiaip jau ish senu laiku zinau,kad norint tureti ilgus grazius plaukus,nieko nera geriau,nei svogunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 14, 00:09)
Na dar nedariau nieko,bet siandien jau susipirkau viska biggrin.gif Pirmadieni jau trinsiuos,parashysiu kaip ten su kvapais,jei shuo ish namu nepabegs,reishkia gyvent galima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Ash dar turiu kazhkur recepta,kad svoguna sutarkuota degtineje laikyt 10 dienu reikia,o paskui nukoshus skystimeliu trint.Buvau net pasidarius,taciau kvapelis buvo ne koks,tai pabijojau ant galvos ta reikala det rolleyes.gif
Bet shiaip jau ish senu laiku zinau,kad norint tureti ilgus grazius plaukus,nieko nera geriau,nei svogunas thumbup.gif

yap.. del svogunu as irgi taip girdejau.. g.gif bet del to kvapo.. doh.gif o gal zinot kas butent per medziaga ta "geri" duoda?.. man rodos kad kazkur girdejau, bet tuomen man plaukai neslinko tai ir neisidemejau doh.gif neatsimenu nors tu ka.. doh.gif
Atsakyti
man ir kazkiek slenka plaukai, vakar buvau pas kirpeja sako jo slenka.. bet pati priejo isvada kad ne taip jau ir slenka.. nes matot as naudoju slapio efekto visas priemones tai ne tiek ir sukuoji plaukus, tai paskui kai pasukuoji ir galvoji ojej kiek iskrito o is tikro nera tiek daug:) bet vistiek nusipirkau kazkada tokios vitaminus nuo slinkimop bet efektas bus po 2 pakuociu(o toj vienoj 100 tab) tai teks palaukt, bandziau toki sampuna rekomendavo drauge, bet nepasakyciau kad didelis efektas ir mano galvos odai nepatiko pradejo niezet.
Tabletes tai FUTURA "SILICA" jos skirtos plaukams, nagams ir odai, tai kolkas efekto nejauciu palauksiu, bet drauge vaistininke dirba tai sake geriausia yra Fitoval, kaina nedidele (aisku po jo plaukai siurkstus bet vistiek gi balzamus naudojam:)) dar esu bandzius ivairiausiu ampuliu, nemazai pinigeliu palikau ir nepasakyciau kad efektas didelis, tai jau geriau man patare sampuna ir tabletes pavartot:) paskaiciau foruma ir apie svoguna susimasciau... bet tas kvapas tai mane kolkas stabdo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 14 spalio 2007 - 10:56
yra nuo senu laiku posakis kad nuo svoguno ir ant plikes plaukas prasikala. gal ne is pirsto lauzta ax.gif
Atsakyti
norejau pasiklausti 4u.gif o kiek laiko pajutai efekta? ax.gif

QUOTE(Sevika @ 2007 10 12, 18:14)
man nuo plauku slinkimo padejo KRKA firmos FITOVAL plauku prieziuros priemones: FITOVAL sampunas, FITOVAL losjonas ir FITOVAL kapsules.

Atsakyti
4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai va,kad tas kvapas gazdina...Bet merginos sako,kad petrazoles arba citrina ji nuima,uztai rizikuosim gal thumbup.gif Bet tikrai juk,pvz pavalgius norint svoguno ar cesnako kvapa panaikint,reikia petrazole pakramtyt unsure.gif
Beje,pavasari labai daug nauju plauku turejau prisidaiginus,tieisog nezinojau net ka daryt,o trindavau uzpilu,pagamintu ish ashtriosios paprikos ir spirito.Cia man drauge ukrainiete papasakojo,kad jos senelis taip ant plikos galvos plaukus uzsiaugino.Ir rusishkoj naminiu receptu plaukams knygoj ta pati receta radusi esu.Bet kaip visada abejoju,galvoju,o gal tiesiog pavasari tie plaukai pas mane dygsta tai ir sutapo g.gif lotuliukas.gif Bet patevis dabar toki pati uzpila uzsitaises naudoja,pas ji plike baisi shviecia,tai reikes paklaust kada ar uzaugo jam kas.Jau jeigu jam apzels plaukuciai,tai tikrai kad padeda reishkias biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo jog "nenuplaunamasis" svoguno kvapas daugiau pasamonej isismirsta nei ant plauku tongue.gif nes istiesu kol iskenciu tas pora valandu su kauke, tai ir pati zakset kaip muse nuo diklafoso pradedu doh.gif o del kvapo.. manasis nakti paklause, ar as kartais taupymo programos neijungiau, kad plaukus su pigiu sampunu plaut pradejau? blush2.gif lotuliukas.gif bet svoguno "nepazino" smile.gif
Aciu Geltonakei, gali but jog ir man tikroji plaukuciu retejimo priezastis yra panasi unsure.gif
Atsakyti