Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

oi ir man slenka plaukai unsure.gif pasiskaiciau jusu pasisakymus, bet kaip cia isirin kti tinkama priemone
kirpeja dave recepta,bet dar nebandziau
1 kiausinis
skiltele cesnako
puse buteliuko ricinos aliejaus
5 lasai kosm.zibalo
sake kad rezultatas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viskas gerai ir tikrai nieko neapgavau - tos furtener ampules tikrai complex 5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 10 14, 16:26)
Man atrodo jog "nenuplaunamasis" svoguno kvapas daugiau pasamonej isismirsta nei ant plauku tongue.gif nes istiesu kol iskenciu tas pora valandu su kauke, tai ir pati zakset kaip muse nuo diklafoso pradedu doh.gif o del kvapo.. manasis nakti paklause, ar as kartais taupymo programos neijungiau, kad plaukus su pigiu sampunu plaut pradejau? blush2.gif  lotuliukas.gif  bet svoguno "nepazino" smile.gif
Aciu Geltonakei, gali but jog ir man tikroji plaukuciu retejimo priezastis yra panasi unsure.gif

MB labai jaute svoguno kvapa, kai laikas sugult tai jam isviso nosi riecia doh.gif
Atsakyti
Na ash jau sedziu su svogunais ir rankshluosciais pashildymui ant galvos lotuliukas.gif .Ishsiviriau petrazoliu,tuoj eisiu plaut.Lakau kumscius,kad tik kvapas ishnyktu.Nes mano tokia jautri uosle,o ypac per PMS(t.y. dabar...) cool.gif
Atsakyti
Na isshiploviau galva,ploviau shampunu,paskui petrazoliu nuoviru su ishspaustomis citrinos sultimis,paskui vel shampunu ir paskui kauke uzsidejau.Na ka zinau,vistiek jauciu cipsu kvapa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 15, 15:35)
jauciu cipsu kvapa doh.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 15 spalio 2007 - 14:42
QUOTE(España @ 2007 10 15, 16:35)
Na isshiploviau galva,ploviau shampunu,paskui petrazoliu nuoviru su ishspaustomis citrinos sultimis,paskui vel shampunu ir paskui kauke uzsidejau.Na ka zinau,vistiek jauciu cipsu kvapa doh.gif

o tai isivaizduok kai lietutis purskia, tai isvis manau paastrins kvapa doh.gif ziurek kaip rytoj bus, paklausk salia esancio zmogaus ar jaucias kvapelis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 15, 17:39)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif

apskritai nelabai suprantu tavo postų šioje temoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglote @ 2007 10 15, 08:04)
Viskas gerai ir tikrai nieko neapgavau - tos furtener ampules tikrai complex 5  4u.gif

Nuuuu... aš jau pagalvojau, kad prisiskaičiau nesąmonių ir nusipirkau belenką.. doh.gif laugh.gif Nors Sugiharos svetainėje irgi skaičiau apie tas Comlexe 5 ampulytes, tai lyg ir tinka jos nuo slinkimo.. smile.gif

Vieną jau sunaudojau, šiandien antrą įsimozosiu galvon.. biggrin.gif Tikiuosi padės.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 15, 17:26)
o tai isivaizduok kai lietutis purskia, tai isvis manau paastrins kvapa  doh.gif  ziurek kaip rytoj bus, paklausk salia esancio zmogaus ar jaucias kvapelis  smile.gif

Po lietumi nepakliūt tai dar galima, vat man labiausiai "pakvipdavo" sporto salėje... blush2.gif Niekas skersai nežiūrėjo, tai gal aš pati labiausiai ir jaučiau, tik man ne čipsais, o "troškinuku" kvepėdavo... tongue.gif

Bandysiu vėl Vichy - nusipirksiu šampūną ir pamėginsiu ampules. Atrodė, nebe taip slenka plaukai, ir naujų tokių netrumpų priaugo, bet pagyvenus viešbuty, ant šviesių vonios grindų pastebėjau, kad plaukų ten lieka daugoka... Gal dėl nuolatinio persidirbimo ir vėl slenka? g.gif
Atsakyti
greit gausiu ampules vichy. kiek jums uzteko ampuliu kad apmazetu slinkimas. kaip naudojot viena ar daugiau per savaite. naudosiu pirma karta jas tai nzn. o vichy sampuna nuo slinkimo irgi gal nusipirkt geriau? ar bent kiek jis macija nuo slinkimo? smile.gif g.gif
Atsakyti