Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Lu Lu @ 2007 11 07, 18:53)
Agnixa, as irgi viska perejus jau, o plauku jau visai mazai  verysad.gif
galvoju isbandyt Rene Furterero , cia mano paskutine viltis  biggrin.gif nes Vichy kol naudojau voooos voooos maziau slinko, geriau ir pantogara papildomai 5 menesius kokius, o tik meciau tas ampoles trint slinkimas dar sustiprejo  schmoll.gif
nebezinau kaip juos gelbet  unsure.gif

Siaip dar dermatologe man rekomendavo naudoti Leonor Greyl priemones plaukams, atseit jos geriausios, nes si kompanija specializuojasi butent plauku prieziuros srityje. Neturejau laiko Lietuvoj tu priemoniu isekoti, bet pasiziurejau internete - tikrai visokiu aliejuku, ampulyciu, sampunu ir t.t. Tik, kad kainos labai nemenkos. Net nezinau, ar verta ka bandyti, nes ta pati dermatologe aiskino, kad is esmes jokios ampules nuo slinkimo nepadeda g.gif

Gal kas nors esat bande sios firmos priemoniu?
Atsakyti
Buvau pas savo ginekologa pasisneket del hormonu. tyrimai hormonu visi mokami, ant lapelio buvo surasyti 9 hormonu rusys. eisiu penktadieni darytis tik hormono testosterono tyrima, kainuos 30litu. aisku geriausia visu hormonu tyrimus pasidaryti, bet pakainuos nemazai. kad del hormonu man slenka esu beveik tikra, nes anksciau dariausi daug tyrimu, buvo viskas normose.
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 11 07, 21:18)
Buvau pas savo ginekologa pasisneket del hormonu. tyrimai hormonu visi mokami, ant lapelio buvo surasyti 9 hormonu rusys. eisiu penktadieni darytis tik hormono testosterono tyrima, kainuos 30litu. aisku geriausia visu hormonu tyrimus pasidaryti, bet pakainuos nemazai. kad del hormonu man slenka esu beveik tikra, nes anksciau dariausi daug tyrimu, buvo viskas normose.

As irgi buvau 100% isitikinusi, kad man slenka del hormonu. Gydytoja sudare ilga sarasiuka, kokius tyrimus tureciau pasidaryti, iskaitant visu susijusiu hormonu, - viskas savo normose (tik liepe daugiau saldumynu pavalgyt, nes per mazai cholesterolio turiu blush2.gif ).

Nezinau, ka ir galvot. Lyg iri matosi atauganciu plauku, bet bijau per anksti dziaugtis... Dabar geriu visokius vitaminus ir stengiuosi kuo daugiau pailseti (buvau visai nusilaksciusi), gal tai ir padeda g.gif

Atsakyti
Ish Leonor Greyl naudoju 100 proc naturalu alieju - regenerescence naturelle parashyta ant buteliuko, 40 ml kainavo 100 ar tai 110 lt. O yra pirkti Kristianoj arba Grozio imperijoj, ten ash ir pirkau.. Ji reikai itrintipriesh plauku plovima, geriausia netgi ish vakaro ir per nakti pabuti, uztenka keliu lashu, taigi, ilgam uztenka. Ar poveikis yra - nzn...
Kazkaip padejo pilnas kompleksas - geriami hormonai (thyroxinas), pantogaras, papildomai silicis, selenas, gelezis, kalcis, magnis, cinkas, trinami losjonai/ ampules ir mezoterapija, masazas, ir kepure ziema 4u.gif .. labiausiai manau - tinkama thyroxino doze..
Papildyta:
Kazkas dar rashe del alopecijos - ji buna keliu rushiu - plikimas demem, plikimas nuo pakaushio ir difuzine alopecija, t.y. mazdaug tolygiai visur netenkama plauku...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 07, 13:38)
Agnixa, to slinkimo nutraukus KT niekaip nesustabdysi, na, čia aišku tik mano nuomonė ir patirtis. Du kartus buvau nutraukusi KT vartojimą ir abu kartus plaukai pasipylė siaubingai. Tiesiog iškentėjau tą laiką, aišku, liko trečdalis plaukų, nusikirpau trumpiau... Ežiukas pradėjo augti maždaug po 3 mėn., dabar jau poilgiai tokie ataugę. O ko tik neišbandžiau - papildus, ampules, kaukes, viską... Slinko žiauriai 3 mėn., mažiau - dar 3 mėn.

man jau tuoj bus metai kaip nutraukiau KT vartojima, o slenka vis vienodai doh.gif puses plauku tikrai netekau, ir nepasakyciau kad labai atauginetu, pavieniai trumpi plaukiukai lenda ir tiek verysad.gif Rene Furterer "Triphasic" losjonas nieko nepadejo, ryt pirksiu Vichy, gal jis pades verysad.gif as irgi atrodo viska isbandziau, ir brangias ir liaudiskas priemones - niekas negelbeja verysad.gif o kai vartojau KT tai labai grazius plaukus turejau, per para gal pora iskrisdavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutėL: 08 lapkričio 2007 - 00:40
Gal kas turite po ranka aprašymą???? Kaip TIKSLIAI naudoti VICHY DERCOS ampulytes nuo plaukų slinkimo..??? Prieš plovimą? Po jo? Išskalauti? Palikti???? HELP.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 06, 21:04)
Aš kaip tik šiandien nuvariau apsižiūrėti tas ampulytes.. tai Rene Furterer kainavo 9.20 lt/vnt., o O'Rising 7.70 lt/vnt. Tačiau iš trijų rūšių O'Rising nesupratau, kurios nuo slinkimo.. o gal nei vienos? 

O kaip Fitoval Plius nuo slinkimo? Mačiau yra šampūnas ir losjonas (40 ml).. kažkaip sakau gal tuos išbandyti? Ar neverta..?  g.gif

Rene Furterer 9,20 cia dar ne brangiausios - yra po 22 lt. O O'Rinsingo ampulytes nuo slinkimo berods Caduta vadinasi, bet bijau primeluot...

As pernai kai slinko naudojau Fitoval. Kartu su visom kitom priemonem. Tada nustojo slinkt.... Bet kai siemet niekas nepadeda, tai imu galvot, kad ir pernauu sustojo ne del kazko, o del to, kad praejo tam tikras laikas - savaime... Ziuresiu, kaipo siemet bus.

Tiesa, nulekiau sian pirkti gero sampuno. Issirinkau Tigi Fashionista ir L'Oreal professional. Klausiu pardavejos, kas geriau. O ji man, kad pazere, kad abu visiskai blogi, nes pilni silikono (ypac L'Oreal). Ir pasiule gera uz 120 lt ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Jo neemiau, bet paemiau kita Allison firmos - tipo be silikono. Bet svarbu, kad ir kondicionierius butu be jo. O tokiu nelabai isvis yra.

Del silikono (gal jau pasikartosiu) reikia ieskoti ingredientu, kurie baigiasi:

- cone
- conol
-xane.

Dar ten svarbu ar jis grynas, ar polymeras, nes jei polimeras tai ok, na bet cia smulkmenos.... Taip ir nesupratau, ar cia reklamos tikslais as taip buvau apdirbta, ar labai profesionali pardaveja...
Atsakyti
[quote=Zvirblis,2007 11 08, 20:00]
Rene Furterer 9,20 cia dar ne brangiausios - yra po 22 lt. O O'Rinsingo ampulytes nuo slinkimo berods Caduta vadinasi, bet bijau primeluot...

As pernai kai slinko naudojau Fitoval. Kartu su visom kitom priemonem. Tada nustojo slinkt.... Bet kai siemet niekas nepadeda, tai imu galvot, kad ir pernauu sustojo ne del kazko, o del to, kad praejo tam tikras laikas - savaime... Ziuresiu, kaipo siemet bus.

Tiesa, nulekiau sian pirkti gero sampuno. Issirinkau Tigi Fashionista ir L'Oreal professional. Klausiu pardavejos, kas geriau. O ji man, kad pazere, kad abu visiskai blogi, nes pilni silikono (ypac L'Oreal). Ir pasiule gera uz 120 lt ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Jo neemiau, bet paemiau kita Allison firmos - tipo be silikono. Bet svarbu, kad ir kondicionierius butu be jo. O tokiu nelabai isvis yra.

Del silikono (gal jau pasikartosiu) reikia ieskoti ingredientu, kurie baigiasi:

- cone
- conol
-xane.

as nusipirkau veido prausikli, sudetis su vienu Dimethicone. nesuprantu visai tu silikonu paskirties blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cognac: 08 lapkričio 2007 - 18:10
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 08, 17:41)
Gal kas turite po ranka aprašymą???? Kaip TIKSLIAI naudoti VICHY DERCOS ampulytes nuo plaukų slinkimo..??? Prieš plovimą? Po jo? Išskalauti? Palikti???? HELP.. smile.gif

Po plovimo tolygiai įtrinti į galvos odą ir neskalauti. Jos neriebina.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 09, 12:17)
Po plovimo tolygiai įtrinti į galvos odą ir neskalauti. Jos neriebina.

Oooo, taip vakar ir padariau.. biggrin.gif Ačiū 4u.gif Vakar nusipirkau 10 VICHY ampulyčių, tai bandysiu, avdruk padės.. bigsmile.gif laugh.gif
O jei ne, tai tada arba Fitoval Plius, arba Kerastase ampules.. kas išbandę jas, gal kokių komentarų turėtumėt..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 09, 12:42)
Oooo, taip vakar ir padariau.. biggrin.gif Ačiū  4u.gif  Vakar nusipirkau 10 VICHY ampulyčių, tai bandysiu, avdruk padės..  bigsmile.gif  laugh.gif
O jei ne, tai tada arba Fitoval Plius, arba Kerastase ampules.. kas išbandę jas, gal kokių komentarų turėtumėt..?  unsure.gif

Iš tavo išvardintų bandžiau tik Vichy - t.y., dabar bandau. Po dviejų savaičių slinkimas labai sumažėjo, tiesa, didelis ir nebuvo, bet suvartosiu visą 6 sav. kursą. Man jau paranoja po pastarojo žiauraus slinkimo, iš karto griebiausi ampulių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaLux @ 2007 11 07, 18:24)
Siaip dar dermatologe man rekomendavo naudoti Leonor Greyl priemones plaukams, atseit jos geriausios, nes si kompanija specializuojasi butent plauku prieziuros srityje. Neturejau laiko Lietuvoj tu priemoniu isekoti, bet pasiziurejau internete - tikrai visokiu aliejuku, ampulyciu, sampunu ir t.t. Tik, kad kainos labai nemenkos. Net nezinau, ar verta ka bandyti, nes ta pati dermatologe aiskino, kad is esmes jokios ampules nuo slinkimo nepadeda  g.gif

Gal kas nors esat bande sios firmos priemoniu?

Prie metus buvau nusipirkusi sios firmos ampulytes nuo slinkimo, 12vnt - apie 200Lt kainavo.
Tai kol jas naudojau buvo tikrai pristabdytas plauku slinkimas bet nustojus jas vartoti kaip ir viskas grizo i senas vezes...
Dar buvau gavus tos pacios firmos sampuno ir kondencionieriaus meginukus tai man jie labai labai patiko.. bet uz sampuna nedideli butelaiti 90Lt moketi.. kazkaip ne mano galiom blush2.gif
Atsakyti