Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(cognac @ 2007 11 04, 17:31)
sunaudojau nesenai 6 ampules vichy atrodo kad dar labiau slenka plaukai  verysad.gif

Kažkur esu skaičiusi, kad tik pradėjus gydyti slinkimą intensyviomis priemonėmis, kurį laiką plaukų slinkimas sustiprėja, bet labai trumpam. O Vichy ampules rekomenduoja vartoti minimaliai 6 savaites, t.y. sunaudoti 18 vnt. po 3 per savaitę. Tai gal tiesiog užbaik kursą, ir tada pamatysi kažkokį pagerėjimą? Aš pati jau antrą savaitę Vichy šampūną ir ampules naudoju, ir ruošiuosi visą pakuotę sunaudoti, tik tada jau vėl griebsiuos naminių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 04, 20:25)
Kažkur esu skaičiusi, kad tik pradėjus gydyti slinkimą intensyviomis priemonėmis, kurį laiką plaukų slinkimas sustiprėja, bet labai trumpam. O Vichy ampules rekomenduoja vartoti minimaliai 6 savaites, t.y. sunaudoti 18 vnt. po 3 per savaitę. Tai gal tiesiog užbaik kursą, ir tada pamatysi kažkokį pagerėjimą? Aš pati jau antrą savaitę Vichy šampūną ir ampules naudoju, ir ruošiuosi visą pakuotę sunaudoti, tik tada jau vėl griebsiuos naminių priemonių.

bet kokias ampuoles reikia naudoti 3-4men. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 04, 20:25)

turiu as visa dezute ampoliu, reiks sunaudoti tada, galvojau gal man netinka.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2007 11 04, 18:50)
netycia nuroviau ta zalia kamstelio dali, kur issikisusi i virsu - ja reikia istumti vidun, isbyra miltukai ir suplakti... sunaudojau 2 be miltuku, 2 su miltukais - kol kas nera zenkliu pokyciu  verysad.gif Dar 2 nusipirksiu, bet ne daugiau  doh.gif

as visa paka nusipirkau (8 vnt.), sumokejau 45 eurus, bet nieko nepadejo doh.gif bet matyt del to, kad miltuku nesupyliau doh.gif dabar reiks nusipirkt vichy verysad.gif ech, gal jau puses savo plauku netekau nuo pernai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2007 11 04, 19:43)
bet kokias ampuoles reikia naudoti 3-4men. doh.gif

Gal "bet kokias" ir reikia, o vat ant Vichy pakuotės parašyta, kad rekomenduojamas minimalus kursas - 6 savaitės. Kažkada O'Rising vartojau - ten užteko 4 ampulių, kiek kosmetologė patarė.
Taip kad kiekvienai priemonei savos instrukcijos smile.gif
Atsakyti
sveikos,
man padejo ampules "babuskos Agafijos" thumbup.gif eurokoje 7vnt. apie 10 lt
Atsakyti
jau pridaviau kraujuka del skydliaukes hormonu, tai siom dienom zinosiu ar ji turi itakos plauku slinkimui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 05, 14:55)
jau pridaviau kraujuka del skydliaukes hormonu, tai siom dienom zinosiu ar ji turi itakos plauku slinkimui...  g.gif

O kas jeigu turi? unsure.gif Tada rekomenduoja kažkokį kitokį gydymą? unsure.gif

Aš irgi visko pribandžius (išskyrus namines priemones).. tai nieko gero.. na kuokštais aušku neslenka (tfu tfu tfuuu), tačiau kiek bebraukčiau plaukus ranka.. tiek išsitraukia po kelis plaukus.. dry.gif

Tiesa.. kol naudojau Rene Furterer ampulytes.. tai tam momentui buvo apstoję... tačiau dabar vėl žiūriu padlos pradeda slinkt.. doh.gif dry.gif

Gal irgi reiktų pas gydytojus išsitirti? Bet kas ten tirs šiaip atėjusią.. jaučiu visi laukia, kol atneši pliką pakaušį parodyt, tada rimčiau pasižiūri į pacientą.. blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroti: 05 lapkričio 2007 - 15:01
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 05, 14:59)
O kas jeigu turi?  unsure.gif  Tada rekomenduoja kažkokį kitokį gydymą?  unsure.gif

Turi. Ir jei skydliaukės veikla sutrikusi, aišku, gydytojas paskirs gydymą. Man taip buvo, pasiguodžiau terapeutei, kad plaukai slenka, tai iš karto nusiuntė skydliaukės tirt ir rado bėdų. Išsigydžiau, bet plaukai matyt ne nuo to slinko, nes kartais užeina slinkimas ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 05, 15:06)
Turi. Ir jei skydliaukės veikla sutrikusi, aišku, gydytojas paskirs gydymą. Man taip buvo, pasiguodžiau terapeutei, kad plaukai slenka, tai iš karto nusiuntė skydliaukės tirt ir rado bėdų. Išsigydžiau, bet plaukai matyt ne nuo to slinko, nes kartais užeina slinkimas ir dabar.

Man jau kažkada kažkoks gydytojas pasiūlė išsitirti skydliaukę.. bet taip ir nenuėjau.. unsure.gif Vis atrodo nėr kada, nėr kada.. unsure.gif

Nervina, kad kiekvienam žingsnyje siuntimų reikia.. pirma lauki eilės pas šeimos.. tada siunčia dar kažkur.. tada dar.. ir t.t. doh.gif biggrin.gif dry.gif

Nu bet aišku.. sveikatėlė svarbiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 05, 16:06)

tai ir as noriu iskart zinoti ar skydliauke tam turi itakos, jei ne - gal pakaks pagerti vitaminu, kokiu itrinamu priemoniu, nusipirksiu O'raising nuo slinkimo...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 05, 16:21)
tai ir as noriu iskart zinoti ar skydliauke tam turi itakos, jei ne - gal pakaks pagerti vitaminu, kokiu itrinamu priemoniu, nusipirksiu O'raising nuo slinkimo...

Beje, o kiek kainuoja tos O'Rising? Gal pigiau nei Rene Furterer? g.gif
Atsakyti