QUOTE(cognac @ 2007 10 07, 17:15)
kur siuo metu juodaji ridika perkate? man po menesio svogunu sulciu vartojimo kvapas plaukuose isitvirtino puse metu.

ar rimtai citrina numusa kvapa?
tiesa pasakius, tai pati svogunu nerizikuoju deti - nu, darbas pas manes toks rimtas, negaliu sau leisti.. gal atostogose. o del citrinos as ishkaichiau rusishkam forume apie plauku slinkima, tai ten visos palaike, sako, padeda...
Papildyta:
QUOTE(Geltonake @ 2007 10 07, 17:36)
Papasakosiu savo istorija:
plaukai slinko kuokstais, nepadejo nei jokios ampules nuo slinkimo, nei sampunai, nei aliejai, nei alijosius. Geriau polivitaminus ir kitus mineralinius papildus, taip pat Nakvisu alieju, gelezi. net Pantogar'ui pinigu nepageilejau. Rezultatas - plaukai kaip slinko, tauip slinko. Issityriau skydliauke - norma. Atrodo visiskai viskas buvo normalu.
Taciau viena diena nukeliavau pas dermatologe del itartino kojos nago, maniau, jog nagu grybeli isitaisiau. Ten grybo nerado, bet pastebejo pleiskanas ant krutines, kuriu pati niekaip neizvelgiau(krutines man neniestejo ir nebuvo jokiu pastebimu pozymiu) Istyre. Pasirodo pas mane kazkoks mielgrybis isitaise krutines odoje. Keista, bet israse sampuna nuo pleiskanu galvai plauti "Nizoral", kuriuo liepe galva plauti, taip pat putomis issiptepti krutine. Po kiek laiko nustojo slinkti plaukai. Niekada gyvenime nebutu ateje i galva, kad plaukai gali slinkti nuo mielgrybio - man nei galva niestejo, nei pleiskanu galvoj buvo, nei kokiu zaizdeliu ar pan.
Todel siulyciau, jei jokios priemones nuo slinkimo nepadeda, issitirti del grybelio, nes jis gali nesukeldamas jokiu simptomu tiesiog sau gyventi ir plaukus rauti mums nuo galvos

na blogiausiu atveju tiesiog isbandyti Nizoral sampuna - jis nekenksmingas ir didesnio plauku slinkimo nepaskatins.
Nizoral yra nuo visu rusiu egzemos. o slenka plaukai kaip taisykle nuo kazkokios lygos ar kokio tais velnio organizme. Gal sveriate permazhai. As kai stambi buvau, plaukai kaip silkas buvo, tokia stora kasa turejau, o kai pradejau dietos laikytis, tai su kilogramais ir plaukai ishnyko.. Zodziu, svori savo susitvarkiau (nuo 75 iki 56), a vat plauku ne pro kur. As garbane, tai man nelabai matosi, bet po visa buta metosi ir kriaukles nuolat uzhkimshtos. Siuo metu nusipirkau Vichy nuo slenkimo ir dar ampules Kerastase nuo slinkimo naudoju. Jos brangios, 40 vnt - apie 500 lt, kirpeja sake, kad profilaktishkai po kas plovimo galima itrinti i galvos oda, arba karta i savaite, bet instrukcijoj parasyta, kad GYDANT plauku slenkima reikia kasdien... tai as arba 3 dienas is eiles ir po to po plovimo savaite.. Zodziu, rezultatas toks - slinkti nebaige, bet ju atsirado nauju labai daug (aciu Dievui, tik ant galvos

).. ir greichiau auga (arba man taip atrodo). Na, manau, vertos demesio tos kapsules. bent jau plauku nemazeja.
Papildyta:
Va, radau ta tema pas rusus:
Жестокость такой маски состоит в том, что потом очень долго прийдется избавляться от запаха лука. Чтобы избавиться от запаха лука достаточно поллимона выжать в литр воды и промыть волосы. И никакого запаха!!!
Ti, pasirodo, puse cirtinos vienam litrui. Jei kas pasidaro ta svogunu kauke, manau, blogiau nebus jei pabandysit.. Ir labai prasome praneshti kaip ten su tuo kvapu - nes jei pasitvirtins - as kasdien darysiu

nes kiek teko susidurti - svogunu sultys tai No.1 priemone priesh plauku slenkima.
Papildyta:
QUOTE(cognac @ 2007 10 07, 17:15)
kur siuo metu juodaji ridika perkate? man po menesio svogunu sulciu vartojimo kvapas plaukuose isitvirtino puse metu.

ar rimtai citrina numusa kvapa?
nu tai praplauk su ta citrina - juk tau nebera ko prarasti!!! Gali tik pagereti