Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Paskaiciau apie ta vaiku shampuna ir prisiminiau,kad skaiciau vename ispanu forume,kuriame kalba zmones kenciantys nuo ankstyvo plikimo,arba pernelyg gausaus plauku slinkimo,kad ne vienam daktaras liepia plauti vaikishku shampunu g.gif Na atseit ne toks agresyvus jis.Na zinoa ten daugiau priemoniu privalo tie zmones naudoti,bet galva plauti reikia tiesiog vaikishku shampunu.Galvoju....pabaigsiu savaji nuo slinkimo ir nusipirksiu koki nors Jonsons baby g.gif
Papildyta:
beje,prashau praneshti kaip ten su svoguniniu cipsu kvapais,praskalavus galva citrina.Ar ishnyko? biggrin.gif Jai nekvepia cipsais,tai pasirashau ir ahs svogunu kad ir kas diena trinti lotuliukas.gif
Atsakyti
As galiu parekomenduoti rusiska preke, ampules su aliejum. Kaina 7 ampuliu 10 Lt, is karto rezultato nera, bet ilgiau pavartojus tai daugiau maziau padeda, vadinasi Aptecka arafin ir dar visko rusikai prirasyta, yra droge
Atsakyti
kur siuo metu juodaji ridika perkate? man po menesio svogunu sulciu vartojimo kvapas plaukuose isitvirtino puse metu. doh.gif ar rimtai citrina numusa kvapa? g.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo istorija:
plaukai slinko kuokstais, nepadejo nei jokios ampules nuo slinkimo, nei sampunai, nei aliejai, nei alijosius. Geriau polivitaminus ir kitus mineralinius papildus, taip pat Nakvisu alieju, gelezi. net Pantogar'ui pinigu nepageilejau. Rezultatas - plaukai kaip slinko, tauip slinko. Issityriau skydliauke - norma. Atrodo visiskai viskas buvo normalu.
Taciau viena diena nukeliavau pas dermatologe del itartino kojos nago, maniau, jog nagu grybeli isitaisiau. Ten grybo nerado, bet pastebejo pleiskanas ant krutines, kuriu pati niekaip neizvelgiau(krutines man neniestejo ir nebuvo jokiu pastebimu pozymiu) Istyre. Pasirodo pas mane kazkoks mielgrybis isitaise krutines odoje. Keista, bet israse sampuna nuo pleiskanu galvai plauti "Nizoral", kuriuo liepe galva plauti, taip pat putomis issiptepti krutine. Po kiek laiko nustojo slinkti plaukai. Niekada gyvenime nebutu ateje i galva, kad plaukai gali slinkti nuo mielgrybio - man nei galva niestejo, nei pleiskanu galvoj buvo, nei kokiu zaizdeliu ar pan.
Todel siulyciau, jei jokios priemones nuo slinkimo nepadeda, issitirti del grybelio, nes jis gali nesukeldamas jokiu simptomu tiesiog sau gyventi ir plaukus rauti mums nuo galvos blink.gif na blogiausiu atveju tiesiog isbandyti Nizoral sampuna - jis nekenksmingas ir didesnio plauku slinkimo nepaskatins.
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 07, 17:15)
kur siuo metu juodaji ridika perkate? man po menesio svogunu sulciu vartojimo kvapas plaukuose isitvirtino puse metu.  doh.gif ar rimtai citrina numusa kvapa?  g.gif

tiesa pasakius, tai pati svogunu nerizikuoju deti - nu, darbas pas manes toks rimtas, negaliu sau leisti.. gal atostogose. o del citrinos as ishkaichiau rusishkam forume apie plauku slinkima, tai ten visos palaike, sako, padeda...
Papildyta:
QUOTE(Geltonake @ 2007 10 07, 17:36)
Papasakosiu savo istorija:
plaukai slinko kuokstais, nepadejo nei jokios ampules nuo slinkimo, nei sampunai, nei aliejai, nei alijosius. Geriau polivitaminus ir kitus mineralinius papildus, taip pat Nakvisu alieju, gelezi. net Pantogar'ui pinigu nepageilejau. Rezultatas - plaukai kaip slinko, tauip slinko. Issityriau skydliauke - norma. Atrodo visiskai viskas buvo normalu.
Taciau viena diena nukeliavau pas dermatologe del itartino kojos nago, maniau, jog nagu grybeli isitaisiau. Ten grybo nerado, bet pastebejo pleiskanas ant krutines, kuriu pati niekaip neizvelgiau(krutines man neniestejo ir nebuvo jokiu pastebimu pozymiu) Istyre. Pasirodo pas mane kazkoks mielgrybis isitaise krutines odoje. Keista, bet israse sampuna nuo pleiskanu galvai plauti "Nizoral", kuriuo liepe  galva plauti, taip pat putomis issiptepti krutine. Po kiek laiko nustojo slinkti plaukai. Niekada gyvenime nebutu ateje i galva, kad plaukai gali slinkti nuo mielgrybio - man nei galva niestejo, nei pleiskanu galvoj buvo, nei kokiu zaizdeliu ar pan.
Todel siulyciau, jei jokios priemones nuo slinkimo nepadeda, issitirti del grybelio, nes jis gali nesukeldamas jokiu simptomu tiesiog sau gyventi ir plaukus rauti mums nuo galvos  blink.gif  na blogiausiu atveju tiesiog isbandyti Nizoral sampuna - jis nekenksmingas ir didesnio plauku slinkimo nepaskatins.

Nizoral yra nuo visu rusiu egzemos. o slenka plaukai kaip taisykle nuo kazkokios lygos ar kokio tais velnio organizme. Gal sveriate permazhai. As kai stambi buvau, plaukai kaip silkas buvo, tokia stora kasa turejau, o kai pradejau dietos laikytis, tai su kilogramais ir plaukai ishnyko.. Zodziu, svori savo susitvarkiau (nuo 75 iki 56), a vat plauku ne pro kur. As garbane, tai man nelabai matosi, bet po visa buta metosi ir kriaukles nuolat uzhkimshtos. Siuo metu nusipirkau Vichy nuo slenkimo ir dar ampules Kerastase nuo slinkimo naudoju. Jos brangios, 40 vnt - apie 500 lt, kirpeja sake, kad profilaktishkai po kas plovimo galima itrinti i galvos oda, arba karta i savaite, bet instrukcijoj parasyta, kad GYDANT plauku slenkima reikia kasdien... tai as arba 3 dienas is eiles ir po to po plovimo savaite.. Zodziu, rezultatas toks - slinkti nebaige, bet ju atsirado nauju labai daug (aciu Dievui, tik ant galvos lotuliukas.gif ).. ir greichiau auga (arba man taip atrodo). Na, manau, vertos demesio tos kapsules. bent jau plauku nemazeja.

Papildyta:
Va, radau ta tema pas rusus:

Жестокость такой маски состоит в том, что потом очень долго прийдется избавляться от запаха лука. Чтобы избавиться от запаха лука достаточно поллимона выжать в литр воды и промыть волосы. И никакого запаха!!!

Ti, pasirodo, puse cirtinos vienam litrui. Jei kas pasidaro ta svogunu kauke, manau, blogiau nebus jei pabandysit.. Ir labai prasome praneshti kaip ten su tuo kvapu - nes jei pasitvirtins - as kasdien darysiu smile.gif nes kiek teko susidurti - svogunu sultys tai No.1 priemone priesh plauku slenkima.
Papildyta:
kur siuo metu juodaji ridika perkate? man po menesio svogunu sulciu vartojimo kvapas plaukuose isitvirtino puse metu.  doh.gif ar rimtai citrina numusa kvapa?  g.gif

nu tai praplauk su ta citrina - juk tau nebera ko prarasti!!! Gali tik pagereti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 10 07, 21:01)
Nizoral yra nuo visu rusiu egzemos. o slenka plaukai kaip taisykle nuo kazkokios lygos ar kokio tais velnio organizme. Gal sveriate permazhai. As kai stambi buvau, plaukai kaip silkas buvo, tokia stora kasa turejau, o kai pradejau dietos laikytis, tai su kilogramais ir plaukai ishnyko.. Zodziu, svori savo susitvarkiau (nuo 75 iki 56), a vat plauku ne pro kur. As garbane, tai man nelabai matosi, bet po visa buta metosi ir kriaukles nuolat uzhkimshtos. Siuo metu nusipirkau Vichy nuo slenkimo ir dar ampules Kerastase nuo slinkimo naudoju. Jos brangios, 40 vnt - apie 500 lt, kirpeja sake, kad profilaktishkai po kas plovimo galima itrinti i galvos oda, arba karta i savaite, bet instrukcijoj parasyta, kad GYDANT plauku slenkima reikia kasdien... tai as arba 3 dienas is eiles ir po to po plovimo savaite.. Zodziu, rezultatas toks - slinkti nebaige, bet ju atsirado nauju labai daug (aciu Dievui, tik ant galvos  lotuliukas.gif ).. ir greichiau auga (arba man taip atrodo). Na, manau, vertos demesio tos kapsules. bent jau plauku nemazeja.

Taip, visiskai teisingai, kad plaukai slenka nuo kazkokios ligos - mano atveju tai buvo infekcine odos liga sukelta mieliagrybio, kuris apie save dave zinoti tik vienu budu - plaukus raudamas nuo mano galvos. Todel man ir nepadejo jokios ampules (nei kerastase, nei lakme, nei vishy ir t.t) ir jokie galvos tepliojimai svogunais, ridikais, kiausiniais. Skaiciau cia daug atsiliepimu, kad "isbandziau viska, bet nieks nepadejo", todel ir siulau, jei nieks nepadejo, issitirt, gal kokia infekcija isitaise galvos odoj. beje, Nizoralis, kiek zinau, yra butent nuo tu infekciniu ligu, kurias sukelia grybelis.
Atsakyti

mano mociutei niekas nepadejo kvapo panaikint schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes.nu o man kirpeja pasiule daryti tokias kaukes pirma menesi 2 kartus savaitej antra ir trecia men 1 karta i savaite ir darai pertrauka.reikia apie 30 gr mieliu sumaisyti su puses citrinos sulciu issitepi galva ir uzsidedi maiseli ant galvos ir dar skaryte i vaikstai kokiu pora val. be to reiketu gerti maisto papildus ypac kuriuose yra sieros,kuri svarbus elementas plaukams o dar girdejau apie labai gera dalyka plaukams original silicea balsam as pati jo dar nepirkau nes ir nepigus apie 40 lt menesiui o gert reikia apie puse metu.bet sitos kaukes su mielem ir papildai bio-msm-silica man labai padejo,nes po vaikuciu ,po pametinukiu taip plaukai isejo kur tai blush2.gif pabandykit gal ir jums tiks toks budas
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 07, 16:15)

Ridika perku pas bobutes turguj(biski ne i tema ,bet nepamainomas dalykas nuo kosulio thumbup.gif )O cipsais tai dar kvepiu doh.gif ir su citrina skalavau,nieko gero.Namie lyg ir nieko ,bet kai iseini i gryna dregna ora ,va tada tai doh.gif .Nors niekas dar nepasake komplimento del kvapelio,bet turbut jau jis man pasamonej..jauciu ir viskas verysad.gif Gal sakau su kokiu lenoru perskalaut biggrin.gif tas tai tikrai padetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 10 08, 13:49)
Ridika perku pas bobutes turguj(biski ne i tema ,bet nepamainomas dalykas nuo kosulio thumbup.gif )O cipsais tai dar kvepiu doh.gif ir su citrina skalavau,nieko gero.Namie lyg ir nieko ,bet kai iseini i gryna dregna ora ,va tada tai  doh.gif .Nors niekas dar nepasake komplimento del kvapelio,bet turbut jau jis man pasamonej..jauciu ir viskas verysad.gif Gal sakau su kokiu lenoru perskalaut biggrin.gif tas tai tikrai padetu biggrin.gif

Su petražolių nuoviru.
Jis nuima visą kvapą. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shindila @ 2007 10 05, 20:19)
pasinaudojau jusu "reklama" nusipirkau Cutrin Bio sampuna ir seruma, taip pat pantogar vitaminus. Sakau reikia kazka daryti bu keli plaukai teliks  verysad.gif  n bet jei nepades- netikiu kad kas kitas ir pagelbes  unsure.gif

Gal gali pasakyti kiek mokėjai už Cutrin Bio?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(smalsiukė @ 2007 10 08, 15:20)
Gal gali pasakyti kiek mokėjai už Cutrin Bio?
Ačiū

apie 23 Lt
Atsakyti
[quote=smalsiukė,2007 10 08, 16:20]
Su petražolių nuoviru.
Jis nuima visą kvapą. mirksiukas.gif
Papildyta:

tikrai rupi vel svoguna spaust tikrai po rudens derliaus yra nemazai, o va petrazoliu is kur dabar paraut ir kaip pagamint ta nuovira g.gif
Atsakyti