Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Ir as tryniai plaukus svogunais, man labai padeji 4u.gif
Bet va kai nueini i sale pasportuot... merginos uzleidzia tau stakles kur tik priesi lotuliukas.gif *****, geras dalykas svogunai, bet kvapas... blink.gif
Atsakyti
Na ir as prisijungiu į jūsų būrį.. verysad.gif verysad.gif Plaukai labai slenka..nesuprantu nuo ko..visada buvo puikus, o dabar baisų pažiūrėti.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=cognac,2007 10 08, 17:21]
[quote=smalsiukė,2007 10 08, 16:20]
Su petražolių nuoviru.
Jis nuima visą kvapą. mirksiukas.gif
Papildyta:

tikrai rupi vel svoguna spaust tikrai po rudens derliaus yra nemazai, o va petrazoliu is kur dabar paraut ir kaip pagamint ta nuovira g.gif
[/quote]
jug ne kg tereikia o prekybos centruose visada rasi arba turguje prie babulyčių dar mačiau.
Taigi užpilti karštu vandeniu ir truputuką pavirinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiukė @ 2007 10 09, 00:56)
jug ne kg tereikia o prekybos centruose visada rasi arba turguje prie babulyčių dar mačiau.
Taigi užpilti karštu vandeniu ir truputuką pavirinti. mirksiukas.gif

4u.gif aisku daba kaip nuovira pasidaryti, galvojau kad tik uzplikyti reikia. 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as i slenkanciuju buri biggrin.gif
kazkaip niekada neturejau labai daug priekaistu savo plaukams, ir priziuriu ir pan, o dabar eme slinkt tiesiog kuokstais verysad.gif
einu skaityt jusu temu ka patariat siuo klausimu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(e770v @ 2007 10 06, 11:28)
mzn irgi smalsu..  g.gif  ax.gif

Man regis tam sveikatingumo centre Sugiharos gatveje daro tokius tyrimus, bent jau as pries daug metu ten dariausi, nes buvo akcija/atrakcija- nemokamai biggrin.gif

Dar beje galiu pasiulyt pabandyt viena balzama- su arbatmedzio aliejum, pirkau Eurokos'e, balta tutele su zaliais uzrasais, man nelabai padejo, bet kadangi visu plaukai yra skirtingi gal kam pades mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bluse: 09 spalio 2007 - 11:34
Mano plaukai pradejo slinkti po gimdymo, niekas nepadejo, bet dabar prdejo maziau slinkti,gal daugiau nebeslinks blush2.gif
Tik dabar kai ji juois paziuri, matosi atauginejantys, reikia kazka panaudoti, kad susitvarkytu plaukai.
Atsakyti
Man taip pat slinko plaukai, tai drauge patare isigyti maisto papilda Grozvita, jai labai padejo. Taigi, pabandziau ir as. Jis tikrai padeda bigsmile.gif plaukai zymiai maziau slenka thumbup.gif Grozvita naudoja ir mano sesuo, ji taip pat liko patenkinta sio maisto papildo poveikiu.
Atsakyti
Aš sugėriau pakuotę Pantogar - turbo režimu po 3 per dieną, baigiu antrą pakuotę ampulių, kurių pernai man 1 užteko ir ... slenka toliau. Tiesa, dabar cinką ryju irgi dviguba norma... Nieko. Žinau, kad su vitaminais reikia ilgai terliotis, bet Pantogarui man pinigų pagailo... Gal tikrai kokia pasislėpus liga įsimetė g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrux @ 2007 10 10, 10:05)
Man taip pat slinko plaukai, tai drauge patare isigyti maisto papilda Grozvita, jai labai padejo. Taigi, pabandziau ir as. Jis tikrai padeda  bigsmile.gif  plaukai zymiai maziau slenka  thumbup.gif  Grozvita naudoja ir mano sesuo, ji taip pat liko patenkinta sio maisto papildo poveikiu.

Man Grožvita nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
Karts nuo karto Vilniuje plaukus nemokamai tiria Vilniaus universiteto vaistinėje ax.gif Ten ant durų būna skelbimas, kuriom dienom vyks.
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Papasakosiu savo stebuklinga istorija. Po nedideles operacijos praejus keliems menesiams taip pardejo plaukai slinkti, kad net baugu daresi. kasa trecdaliu tai tikrai sumazejo. Ir patare man pussesere naudoti Furtener firmos ampules Complex 5 (beveik 10 Lt viena kainuoja). Jai padejo 5. Sakau, man tegul nors 20 padeda, kad tik padetu. Uzteko 3. Nesupratau. Bet plaukai nebeslenka! Jei anksciau po kiekvieno plovimo uzsikimsdavo vonia, tai dabar kokie 10 plauku iskrenta. Dar profilaktiskai panaudosiu pora ampuliu. Daugiau nieko negeriau ir tik kartais su citrina istrindavau plaukus (kad maziau riebaluotusi). Tiesa, dar plaukams slenkant nusidaziau plaukus. Maniau, bus tik blogiau, bet is tiesu plaukai nebeslenka. Ir galvoju, ar cia ampules padejo, ar plauku dazai? g.gif Bet net kirpeja pakraupus buvo, kaip plaukai slinko. unsure.gif
Atsakyti
mano plaukai ilgi zvilgantys bet slenka,kartais maziau kartais kuokstais,vakar sarmoje nusipirkau sampuna ir balzama nuo slinkimo firmos KLORANE.Gal kas bandete?Tikiuosi man sustiprins plaukucius.
Atsakyti