Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Miglote @ 2007 10 10, 12:26)
Sveikos, mergaites. Papasakosiu savo stebuklinga istorija. Po nedideles operacijos praejus keliems menesiams taip pardejo plaukai slinkti, kad net baugu daresi. kasa trecdaliu tai tikrai sumazejo. Ir patare man pussesere naudoti Furtener firmos ampules Complex 5 (beveik 10 Lt viena kainuoja). Jai padejo 5. Sakau, man tegul nors 20 padeda, kad tik padetu. Uzteko 3. Nesupratau. Bet plaukai nebeslenka! Jei anksciau po kiekvieno plovimo uzsikimsdavo vonia, tai dabar kokie 10 plauku iskrenta. Dar profilaktiskai panaudosiu pora ampuliu. Daugiau nieko negeriau ir tik kartais su citrina istrindavau plaukus (kad maziau riebaluotusi). Tiesa, dar plaukams slenkant nusidaziau plaukus. Maniau, bus tik blogiau, bet is tiesu plaukai nebeslenka. Ir galvoju, ar cia ampules padejo, ar plauku dazai? g.gif  Bet net kirpeja pakraupus buvo, kaip plaukai slinko.  unsure.gif

O kur jų būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2007 10 10, 16:05)
O kur jų būna pirkti?

Sugiharoj, taip pat šios produkcijos būna vaistinėse, Sarmoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 10 10, 15:39)
mano plaukai ilgi zvilgantys bet slenka,kartais maziau kartais kuokstais,vakar sarmoje nusipirkau sampuna ir balzama nuo slinkimo firmos KLORANE.Gal kas bandete?Tikiuosi man sustiprins plaukucius.

O man tik Pantogar padejo!
Atsakyti
Po truputį jaučiu kad man slinkimas mažėja. ranka perbraukus jau nebeišslenka kievienu kartu bet 3-4. Tik nežinau nuo ko.. nes nemažai naudojau, bet likusi manyti kad čia framesi ampulių darbas.
Atsakyti
QUOTE(Miglote @ 2007 10 10, 10:26)
Sveikos, mergaites. Papasakosiu savo stebuklinga istorija. Po nedideles operacijos praejus keliems menesiams taip pardejo plaukai slinkti, kad net baugu daresi. kasa trecdaliu tai tikrai sumazejo. Ir patare man pussesere naudoti Furtener firmos ampules Complex 5 (beveik 10 Lt viena kainuoja). Jai padejo 5. Sakau, man tegul nors 20 padeda, kad tik padetu. Uzteko 3. Nesupratau. Bet plaukai nebeslenka! Jei anksciau po kiekvieno plovimo uzsikimsdavo vonia, tai dabar kokie 10 plauku iskrenta. Dar profilaktiskai panaudosiu pora ampuliu. Daugiau nieko negeriau ir tik kartais su citrina istrindavau plaukus (kad maziau riebaluotusi). Tiesa, dar plaukams slenkant nusidaziau plaukus. Maniau, bus tik blogiau, bet is tiesu plaukai nebeslenka. Ir galvoju, ar cia ampules padejo, ar plauku dazai? g.gif  Bet net kirpeja pakraupus buvo, kaip plaukai slinko.  unsure.gif

Labas
As isbanziau visas imanomas priemones kuriu yra parduotuvese ir vaistinese, vitaminus, t.t. ir padejo butent tik sios priemones Complex 5. Dar prie ju yra aliejukas naudojamas pries plovima tam, kad saknys geriau isisavintu medz. ir spec. sampunas. Plaukai slinko metus, ir iki siol nezinau priezasties. Po 2-3 savaiciu nei vienas plaukas neishslenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rase @ 2007 10 11, 15:36)
Labas
As isbanziau visas imanomas priemones kuriu yra parduotuvese ir vaistinese, vitaminus, t.t. ir padejo butent tik sios priemones Complex 5. Dar prie ju yra aliejukas naudojamas pries plovima tam, kad saknys geriau isisavintu medz. ir spec. sampunas. Plaukai slinko metus, ir iki siol nezinau priezasties. Po 2-3 savaiciu nei vienas plaukas neishslenka smile.gif

Oho.. ale tikrai kažkoks stebulkas atrodo.. blink.gif Reiks išbandyti... g.gif Nes pas mane irgi labai slenka.. gal dėl to, kad garbanoti, tai šukuojant kutvelas ir išsipeša..? doh.gif laugh.gif
Atsakyti
vakar skaitinedama SM, vienoje is gausybes temu apie plauku slikima, radau, kad vienai mamytei plauku slinkimo priezastis buvo mieliagrybis (candida) unsure.gif esme tame, kad ji berods nesiskunde nei pleiskanom, nei niezejimu. ir jokie dermatalogai to nerado ir rasinedami ivairias trinkturas nepadejo. veliau nuejus del kojos pirsto, kazkokiu budu perejo prie krutines biggrin.gif , kur rado nematomu pleiskanu, ir galiausiai prie galvos. viska sutvarke Nizoral. (ieskau sios temos jau puse valandos, ir per paieska, ir "rankutemis" bet nerandu doh.gif nepamenu net tos mamytes nicko verysad.gif )
bet as vos paskaicius tekina nubegau to nizoralio pirkti unsure.gif nors as pleiskanom ar niezejimu nesiskundziu, bet kai man vaistinej tyre plaukus (kartais vyksta tokios akcijos, kurios metu kisa ivairias priemones), galvos oda buvo kazkuo kaip ir aplipus blink.gif bet ta konsultante kazkaip nesistebejo, sako gal nuo plauku prieziuros priemoniu.. nors as ju naudoju tikrai minimaliai, netgi balzama naudoju tik pries sampuna unsure.gif

beje, as dar turiu problemu su skydliaukes nedarbingumu, ir dar stai ka radau:

http://www.sveikaszm...amp;subtema=103

ir senesnis straipsnis:

gal kas nors girdejote apie tai placiau (butent apie candida ir plauku slinkima)?
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2007 10 12, 08:10)
vakar skaitinedama SM, vienoje is gausybes temu apie plauku slikima, radau, kad vienai mamytei plauku slinkimo priezastis buvo mieliagrybis (candida)  unsure.gif esme tame, kad ji berods nesiskunde nei pleiskanom, nei niezejimu. ir jokie dermatalogai to nerado ir rasinedami ivairias trinkturas nepadejo. veliau nuejus del kojos pirsto, kazkokiu budu perejo prie krutines biggrin.gif , kur rado nematomu pleiskanu, ir galiausiai prie galvos. viska sutvarke Nizoral. (ieskau sios temos jau puse valandos, ir per paieska, ir "rankutemis"  bet nerandu  doh.gif nepamenu net tos mamytes nicko  verysad.gif )
bet as vos paskaicius tekina nubegau to nizoralio pirkti  unsure.gif nors as pleiskanom  ar niezejimu nesiskundziu, bet kai man vaistinej tyre plaukus (kartais vyksta tokios akcijos, kurios metu kisa ivairias priemones), galvos oda buvo kazkuo kaip ir aplipus blink.gif bet ta konsultante kazkaip nesistebejo, sako gal nuo plauku prieziuros priemoniu.. nors as ju naudoju tikrai minimaliai, netgi balzama naudoju tik pries sampuna  unsure.gif

beje, as dar turiu problemu su skydliaukes nedarbingumu, ir dar stai ka radau:

ir senesnis straipsnis:

gal kas nors girdejote apie tai placiau (butent apie candida ir plauku slinkima)?

Nizoralis padeda kai sergama zvyneline (psoriaze), tai paveldima liga
Atsakyti
QUOTE(rase @ 2007 10 12, 10:37)
Nizoralis padeda kai sergama zvyneline (psoriaze), tai paveldima liga

bet candida lyg tai ne zvyneline?.. g.gif unsure.gif
Papildyta:
eisiu siandien pas gydytoja ir liepsiu uzdaryt bilioteni kad maziau cia save gasdinciau viska beskaitinedama biggrin.gif prie progos paklausiu ir apie candida.. g.gif
Atsakyti
Labas pati esu kirpeja stiliste,bet turiu tokia pat problema kaip ir daugelis,plauku slinkimas.manau turim atkreipti demesi ir susimastyti nuo ko galetu slinkt plaukuciai:
1.Chemikalai(dazai,cheminiai susukavimai,vaistai,o ypac antibijotikai)
2.Metu laiko pasikeitimas(kai zmogui truksta vitaminu)
3.Netinkamu priemoniu vartojimas.(kai netinka arba naudojama nesaikyngai)
4.Paveldimumas.
5.Stresas ir imunines sistemos nusilpimas.

Ir dar kai ima slinkti plaukai kreipkites visu pirma i savo kirpeja kuri gali patarti kaip ir kuo gydyti sia problema,neskubekite griebtis vitaminu ir vaistinio pobudzio prieparatu.Nesukuokite slapiu plauku ir ju netrinkite ranksluosciais,kai plaukai slenka sukuokites naturaliu seriu sepeciais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliuke: 12 spalio 2007 - 10:06
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 12, 11:04)
Labas pati esu kirpeja stiliste,bet turiu tokia pat problema kaip ir daugelis,plauku slinkimas.manau turim atkreipti demesi ir susimastyti nuo ko galetu slinkt plaukuciai:
1.Chemikalai(dazai,cheminiai susukavimai,vaistai,o ypac antibijotikai)
2.Metu laiko pasikeitimas(kai zmogui truksta vitaminu)
3.Netinkamu priemoniu vartojimas.(kai netinka arba naudojama nesaikyngai)
4.Paveldimumas.
5.Stresas ir imunines sistemos nusilpimas.

Ir dar kai ima slinkti plaukai kreipkites visu pirma i savo kirpeja kuri gali patarti kaip ir kuo gydyti sia problema,neskubekite griebtis vitaminu ir vaistinio pobudzio prieparatu.Nesukuokite slapiu plauku ir ju netrinkite ranksluosciais,kai plaukai slenka sukuokites naturaliu seriu sepeciais...

plauku slikimas kamuoja ne vienu metus, as:

1. plauku nedazau visai (antibiotikus vartoju tikra retai, nors dabar vartoju verysad.gif )
2. plaukai tikrai labiausiai slenka rudeni ir pavasari, tai suprantama,
3. naudoju tik kuo naturalesnes priemones, plauku formavimo priemones tikrai labai retai,ilga laika nenaudojau visai.
4. giminej tokiu problemu lyg ir nera g.gif
5. stresas tiesa buvo, zinau kad tai galejo tureti itakos.

su savo kirpeja kalbejau, dejai jai tas pats, ir pati nezino ka daryt. nors as jau turbut labiau apsiskaicisu nei ji mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai jau predejau tyrimus darytis, krauko, slapimo, del skydliaukes, eisiu taip pat pas dermatologa... cool.gif nes tikrai nemanau, kad ilga laika gali slinkt tiesiog del vitaminu trukumo ar pan.... o ir isoriskos priemones tikrai yra bevertes doh.gif

Atsakyti