Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(sfera @ 2008 01 10, 20:08)
ant manuju shalimar irgi yra Champs Elysees manau tai kaip gamintojo zenklas ar kazkas panasaus g.gif
issiaiskinau kad pas mane irgi refil bigsmile.gif pirma nepastebejau, maniau pas mane testeris blush2.gif

Cia Guerlain adresas yra 68, Champs Elysees Paris.
Atsakyti
vistiek man neduoda ramybes paneleskiausinienes kvepalai..... g.gif kiek ziuriu nuotrauku tai visur yra uztamsintas dugnas....edp nuotrauka is ebay... testeris

user posted image

Papildyta:
o pas tave dugnas netamsintas..... g.gif arba as gerai nematau...
Papildyta:
netamsintas dugnas yra edt......ir spalva tamsesne.....

user posted image

panelekiausineine....gal lipdukus perklijavo... g.gif ant edt edp uzklijavo...ir kodus panaikino...ziauru......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 11 sausio 2008 - 08:00
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 11, 07:55)
panelekiausineine....gal lipdukus perklijavo... g.gif  ant edt edp uzklijavo...ir kodus panaikino...ziauru......

su lipduku perklijavimu s... gausis, nes edp geltonos spalvos skystis, o edt vos gelsvas, ir lipdukai skirtingu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 11, 07:55)
vistiek man neduoda ramybes paneleskiausinienes kvepalai..... g.gif  kiek ziuriu nuotrauku tai visur yra uztamsintas dugnas....edp nuotrauka is ebay... testeris

user posted image
Papildyta:
o pas tave dugnas netamsintas..... g.gif  arba as gerai nematau...
panelekiausineine....gal lipdukus perklijavo... g.gif  ant edt edp uzklijavo...ir kodus panaikino...ziauru......

Viskas gerai toje panelės kiaušinienės darytoje nuotraukuje- dugnas kaip tik tamsus, koks ir būna EDP.

QUOTE(Seeme @ 2008 01 11, 08:38)
su lipduku perklijavimu s... gausis, nes edp geltonos spalvos skystis, o edt vos gelsvas, ir lipdukai skirtingu spalvu.

sakyčiau ne gelsvas, o dailiai riūžavas tas skystis (manąjame EDT).

user posted image

va radau savo darytą nuotrauką , čia edt user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 11 sausio 2008 - 08:48
Labas rytas

Dugnas tamsintas - uzvioletintas, o skystis pakankamai sodrios spalvos (ne obuoliu kompotas, gintaro spalva daugiau primena). Bet nutrinti numeriai ir neoriginali celofanuote vistiek erzina doh.gif Vis galvoju, kokiu tikslu kas ka dare.

Einu keistis niko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 11 sausio 2008 - 08:49
Parasiau laiska i Guerlaina. Gal ka idomaus parasys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 11 sausio 2008 - 10:11
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 10:11)
Parasiau laiska i Guerlaina. Gal ka idomaus parasys  ax.gif

Na va cia irgi spalva tamsi, pvz.
user posted image

O ka tu ten rasei i ta Guerlain'a? g.gif
Atsakyti
O Guerlainas parasys, jeigu parasys, kad pirk pas musu oficialius atstovus, mokek pa polnoj programe, ir klausimu neturesi smile.gif
Tai as nebesupratau, ar ta spalva skyresi nuo parduotuvines, taigi ejo purkstis.
Man jau nebeidomu.
Atsakyti
Kazkada norejau pirkti is ranku savo J'adore. Man jie pasirode ne orginalus, jais ne vienerius metus kvepinuosi... ir nepirkau schmoll.gif Visu pirma - spalva zymiai tamsesne ir kvapas toks kaip gerai pasenusiu - na, ne toks, kaip turi buti. Antra (na, gal man taip atrode blush2.gif ) bet toks jausmas, kad buteliukas ne taip net rankoj guli, nors siaip lyg ir toks pat. Paskui apziurejau popierine pakuote ir sulyginau su savo turima - viska issniukstinejau atidziai ir pamaciau, kad nera isspaustu skaiciu ant pakuotes. Tai ir nepirkau - kazkaip nepatikimai pasirode schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
PaneleKiausiniene > Jums juk buvo pasiūlyta grąžinti, tai jeigu tokios dvejonės kankina - taip ir padarykit. Ir jums ramu, ir jiems.
Atsakyti
Mamytes, apie maniskius uzteks flirt.gif Nusibodo irnesakyk.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau.vis ziuriu kad svarbu serijos numeriai.o tai kokie butent turi buti ant originalu?o ant neoriginaliu kas buna?jei yra skaiciukai pvz tai kaip zinot ar jie tinkami? doh.gif as sorry kad cia su tokiai kvailais klausimais.bet apie serijos jumeriius nenusimanau visai.tai jei kas netyngit pora zodziu apie tai blush2.gif labai aciu 4u.gif

a va ir dar:

cia pries kaledas expresse nusipirkau calvin Klein eternetey moment 100 ml. kiek pamenu tai buvo ispausti kodai.bet dezute jau ismeciau.ale daug pigiau kainavo nei sarmoj.o seno buteliuko neismetus 50 ml (katruos pirkau milane bet kazkokioj parduotuvej,esancioj prekybos cento pastate.)bet atrodoe padori..a dbr ziuriu apacias buteliuku ir tie kur milane prikti tai pagaminti USA o sitie naujiji France.tai kaip cia dbr?ar juos gali skirtingose vietose gaminti?ir dar ant tu USA tai kodas ispaustas ant lipduko be spalvos o ant naujuju su spalva.kodas mazesnis ir melynos spalvos.. na va tokie pastebejimais.kas cia dbr issifruos kas prie ko? g.gif a ir dar idomu nors gal del ipratimo viskas...bet anuos senesnius negaledavau daugiau nei viena papurskima pasikvepint(iskart per aitrus o situos tai purskiu tris kokius papurskimus... g.gif ) nors ipakavimas kiek pamenu normalus situ.abu EDP..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 14 sausio 2008 - 21:58