Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Jantra @ 2008 01 18, 14:48)
Man ypač krito į akis retos miniatiūros, toje, gale Laisvės, bet tada skyriuje nebuvo pardavėjos, tai taip ir liko nepranagrinėtos.
Mačiau ten net tą lietaus lašą(Silver Rain) už 40itų.

Gal Minerva galėtų ką pasakyti ar Dolce Vita g.gif

Silver Rain ten - 43 Lt (2 ml gražiame laše). Su miniatiūromis viskas ten tvarkoje - pirkau J.del Pozo "In black", apžiūrinėjau dar kelias. Aišku, dalis jų skirta Rytų rinkai, todėl rasite rusišką lipduką ant dėžutės šono (pvz. Ispahan), bet ir kaina atitinkama - 12-15 Lt.

Ne miniatiūrų neapžiūrinėjau, bet galėsiu prie progos "užmesti akį".
Atsakyti
antras variantas tai tikrai originalus. bet yra ir su baltom skirtingas kiekis http://www.fragrance...s...=2&gs_gen=M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 sausio 2008 - 15:18
Prisiskaiciusi cia visokiu idomybiu apie padirbinejimus, puoliau namuose apziureineti savo Balmain'a, kuri pirkau per internetine parduotuve. Skaiciukai ant buteliuko dugno ir dezutes dugno neatitiko! Bet kadangi puikiai zinau kvapa (o dar ir is seniau pirktu laselis likes buteliuke), tai sulyginau: kvapas visiskai toks pats. Ir laiko tiek pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 18, 08:48)
Sakykit ar būna taip užpakuotų D&G"Light blue" originalių?  g.gif user posted image

taip uzpakuoti kvepalai buna pardavinejami pvz maisto parduotuvei....arba parduotuvese tokio tipo kaip lietuviskos iki ar maxima....nes pacios parduotuves taip ipakuoja.....ir tarp to storo celafano buna ideta apsauga...(toks baltas dalykas kai eini pro duris cypia)......taip pat tokias pakuotes maciau ir nukainuotu dizaineiriu rubu/kosmetikos parduotuvese.....

taip sakyti kad neoriginalas negalima..nes as esu pirkusi kelis kvapalus taip supakuotus (is target)...paziurek ar yra ispausti kodai....nes as visada pasiziuriu ar kodai sutampa ir ar isspaustas kodas i duzute ar ne......

ir ta mergaites lipdukas....man primena kvepalaus is walmarto(lietuviskos maximos parduotuves tipas).....nes ten visi kvepalai uzklijuoti tokiais lipdukais...moteriski mergaitem vyriski berniukais....

is kur tu juok pirkai...? is ebay....? sakau apziurek kodus....jei kodai yra ispausti i dezute ir kodas sutampa ant bonkutes....kvepalai ne padielka.....

vakar dariau bandyma......normaliose perduotuvese ant visu dezuciu yra kodai neparasyti bet ispausti i pacia dezute...tik keletas kvepalu kaip gucci kodas buvo parasytas bet rastas toks kaip burbulinis.......o palyginau kvepalus atsiustus is internetiniu parduotuviu tai kodai parasyti o ne ispausti....arba kodu is viso nera.....

internetinems parduotuvem nepasitikiu... schmoll.gif nors ir raso kas 100% originalai...pabandysiu dar vienus atsisiusti is scentiments.com.....tipo ta internetine pardotuve yra ivertinta bizrate( paiesku puslapis).....gavusi kazkoki bizrate apdovanojima....paziuresiu....ir nusipirksiu tokius pacius is parduotuves ir sulyginsiu.....
Papildyta:
QUOTE(straige @ 2008 01 23, 13:47)
Prisiskaiciusi cia visokiu idomybiu apie padirbinejimus, puoliau namuose apziureineti savo Balmain'a, kuri pirkau per internetine parduotuve. Skaiciukai ant buteliuko dugno ir dezutes dugno neatitiko! Bet kadangi puikiai zinau kvapa (o dar ir is seniau pirktu laselis likes buteliuke), tai sulyginau: kvapas visiskai toks pats. Ir laiko tiek pat 4u.gif

geros padielkos buna auksto lygio.....kvapas buna labai labai panasus....musu nosiai gal ir neuzuodziamas skirtumas.....bent jau pirmosios natos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 23 sausio 2008 - 18:31
O idomu ar kas nors padirbineja tarkim L'Artisan Parfumeur kvepalus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 01 25, 14:22)
O idomu ar kas nors padirbineja tarkim L'Artisan Parfumeur kvepalus g.gif ?

Ko tik nepadirbineja! doh.gif jei jau limituotus leidimus padirbineja, tai manau gali padirbt bet ka...
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 18, 10:48)
Sakykit ar būna taip užpakuotų D&G"Light blue" originalių?  g.gif user posted image

Įkišiu savo trigrašį bigsmile.gif dėžutė vos vos tamsesnė (nebent foto nekokybiška). O šiaip plėvelė atrodo storesnė nei yra iš tiesų, ir kraštai tikrai ne tokie unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Kam čia netiko EdP Guerlain L'instant iš perfumit? Aš perpirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 26, 14:05)
Kam čia netiko EdP Guerlain L'instant iš perfumit? Aš perpirksiu  4u.gif

Panelei Kiaušinienei 4u.gif
Atsakyti
klausimas...ar gali skirtis bonkutes pagal metus.....? ta prasme ar kvepalu bonkutes nesikeicia iki pat nustojimo gaminti...? nekalbu apie klasikinius kvepalus ir ju atnaujinima....

sulyginau dvi dior jadore bonkutes.....manoji pirkta is macys....drauges is nupigintu kvepalu parduotuves.....

skirtumas akivaizdus......mano bonkute mazesne.....drauges didesne ir storesne ..nors abi po 50 ml.....mano dangtelis gelezinis vidui plasmase ir spalva auksine....tamsiai auksine.....o drauges visas plasmasinis kamstelis apipurkstas geltona spalva.....tipo auksine spalva bet zymiai sveisesne uz mano bonkutes dangteli......
kamstelio gale tas perscieciamas burbuliukas......mano burbuliuke zodis jadore parasyta auksines raidem......o drauges buteliuke tam burbuliuke zodis jadore parasyta violetinem raidem..... g.gif

tai taip ir nezinom ar drauges padielka....ar buteliukai pagal pagaminimo metus skiriasi... g.gif

nes kvapas tai kaip ir vienodas..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 28, 02:34)
klausimas...ar gali skirtis bonkutes pagal metus.....? ta prasme ar kvepalu bonkutes nesikeicia iki pat nustojimo gaminti...? nekalbu apie klasikinius kvepalus ir ju atnaujinima....

sulyginau dvi dior jadore bonkutes.....manoji pirkta is macys....drauges is nupigintu kvepalu parduotuves.....

skirtumas akivaizdus......mano bonkute mazesne.....drauges didesne ir storesne ..nors abi po 50 ml.....mano dangtelis gelezinis vidui plasmase ir spalva auksine....tamsiai auksine.....o drauges visas plasmasinis kamstelis apipurkstas geltona spalva.....tipo auksine spalva bet zymiai sveisesne uz mano bonkutes dangteli......
kamstelio gale tas perscieciamas burbuliukas......mano burbuliuke zodis jadore parasyta auksines raidem......o drauges buteliuke tam burbuliuke zodis jadore parasyta violetinem raidem..... g.gif

tai taip ir nezinom ar drauges padielka....ar buteliukai pagal pagaminimo metus skiriasi... g.gif

nes kvapas tai kaip ir  vienodas..... g.gif

pas mane kažkas panašaus su tais kamštukais ir užrašu irgi buvo (rašiau anksčiau šitoje temoje) verysad.gif todėl man irgi lb įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 28, 03:34)

nes kvapas tai kaip ir  vienodas..... g.gif

noriu pasidalinti savo įspūdžiais atidarius Christian Dior J'adore kvepalus 
visų pirma man kilo įtarimas, kodėl nėra jokio užražo ant bonkutės kvepalų...nes neaišku ar tai EDP ar EDT...kol kas negaliu tvirtinti šimtu procentu, kad jis turi būti, nes neišsaugojau savo EDP buteliuko....
bet kas keisčiausia, tai dėžutės apipavidalinimas...turiu originalių J'adore dėžutę...palyginus su gauta iš braškių radau labai daug skirtumų...pradedant nuo etikėtės lipduko viršuje dėžutės, kitos spalvos, ant originalių užrašyta Christian Dior šviesiai violetiniam, ant šitų tik Dior ir auksiniam fone, originalas be auksinės juostelės apačioje, braškių su juostele, pačios dėžutės faktūra irgi skiriasi, nors braškių ir mėginta padaryti irgi tokią juostelėmis, tačiau jos nėta tokios pačios ir nėra to reljefo...aprašymai skirtingose vietose...
pažiūrėjau internete, tai lipdukas ir dėžutė turi būti kaip mano turima orriginalių, bet ne kaip gauta iš braškių...
patys kvepalai...negaliu palyginti kvapo, o ir sunkiai pasitikėčiau, nes neturiu idealios uoslės...taigi norėjau paklausti tik,gal kas turi originalius J'adore ne iš braškių ir ar yra užrašas ant pačio buteliuko...
šiaip mano rastų skirtumų pakako, kad nebepirkčiau dauiau iš ten kvepalų....negi jie gauna visus unboxed ir patys supakuoja...gautųsi kažkokia nesąmonę...dėl grąžinimo mąstau, nes už juos mokėta iš kitos šalies ir kito žmogaus....taigi dar pagalvosiu ar verta pradėti susirašinėjima šiuo klausimu su braškėmis...
PS dar užrašas Dior dėžutės apačioje originalių yra įspaustas, o iš braškių išlindęs į paviršių

Radau cia toki komentara vienos merginos apie J'adorus g.gif
Reikes saviskius patirinet smile.gif
Atsakyti