Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

_Magnolija_ > Manau, nesuk sau galvos. Fabrikas gali būt tiek JAV, tiek Prancūzijoj, nuo to turbūt priklauso ir tie kodukai. O kainų su Sarmos kainomis lygint neapsimoka, nes jie nemažus antkainius užsideda smile.gif
Dėl kvapo - matyt, jau esi pratusi prie kvapo, o gal uoslė mažumėlę pakito. Mano manymu, parfumexpressas nepardavinėja neoriginalų smile.gif
Atsakyti
Sakykit ar būna taip užpakuotų D&G"Light blue" originalių? g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 10:11)
Parasiau laiska i Guerlaina. Gal ka idomaus parasys  ax.gif

Pasmalsausiu ax.gif Ar atsakė?
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 18, 11:48)
Sakykit ar būna taip užpakuotų D&G"Light blue" originalių?  g.gif user posted image

Manau kad ne schmoll.gif kiek maciau ir turejau ipakavimas visiskai kitoks, plonyte plevele, graziau ir tvarkingai suklijuota... o cia kokie krastai g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 18, 11:48)
Sakykit ar būna taip užpakuotų D&G"Light blue" originalių?  g.gif user posted image

Mokyklos laikais darydavom aplankalus sasiuviniams- maisiuka su lygintuvu pralygindavom biggrin.gif Tai va, panasus krastai gaudavos, kaip sioje foto smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaunieciu. Laisves alejoje yra dvi Tauro parduotuves, jose tokie kosmetikos-parfumerijos skyriai yra, ten siandien uzmaciau kvepalu, tik kainos man labiau i neorginalu panasios g.gif simtukai mazdaug 90- 110 lt kainuoja. Yra versace woman, crystal noir, premier jour, halloween, kitu nespejau nuziuteri. Gal kuri matet jau? Idomu orginalus ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 18, 15:40)
Noriu paklausti kaunieciu. Laisves alejoje yra dvi Tauro parduotuves, jose tokie kosmetikos-parfumerijos skyriai yra, ten siandien uzmaciau kvepalu, tik kainos man labiau i neorginalu panasios  g.gif  simtukai mazdaug 90- 110 lt kainuoja. Yra versace woman, crystal noir, premier jour, halloween, kitu nespejau nuziuteri. Gal kuri matet jau? Idomu orginalus ar ne  g.gif

Man ypač krito į akis retos miniatiūros, toje, gale Laisvės, bet tada skyriuje nebuvo pardavėjos, tai taip ir liko nepranagrinėtos.
Mačiau ten net tą lietaus lašą(Silver Rain) už 40itų.

Gal Minerva galėtų ką pasakyti ar Dolce Vita g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 18, 13:40)
Noriu paklausti kaunieciu. Laisves alejoje yra dvi Tauro parduotuves, jose tokie kosmetikos-parfumerijos skyriai yra, ten siandien uzmaciau kvepalu, tik kainos man labiau i neorginalu panasios  g.gif  simtukai mazdaug 90- 110 lt kainuoja. Yra versace woman, crystal noir, premier jour, halloween, kitu nespejau nuziuteri. Gal kuri matet jau? Idomu orginalus ar ne  g.gif

Senokai Laisvėj nebuvau, bet bent jau vienoj Tauro parduotuvėj nuo seniausių laikų buvo toks skyrelis su visokiom neaiškiom kosmetikom ir "kvepalais" - vadinamaisiais analogais. Ten ir purkštuviukus perkam, į juos tuos "kvepalus" pilsto. O va Jantros minėtų miniatiūrų nemačiau, gal net toj parduotuvėj nebuvau, tai nežinau... kažkaip nerimtai atrodo - tikri originalūs kvepalai batų parduotuvėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 01 18, 10:48)

teisingai cia merginos pastebejo - uzpakavimas 100 proc. neoriginalus, taip nezgrabnai D&G nedaro biggrin.gif o be to man ir sriftas itarimu kelia, ypac Gabbana, tos bb kazkokios kreivos g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 18, 14:58)
Senokai Laisvėj nebuvau, bet bent jau vienoj Tauro parduotuvėj nuo seniausių laikų buvo toks skyrelis su visokiom neaiškiom kosmetikom ir "kvepalais" - vadinamaisiais analogais. Ten ir purkštuviukus perkam, į juos tuos "kvepalus" pilsto. O va Jantros minėtų miniatiūrų nemačiau, gal net toj parduotuvėj nebuvau, tai nežinau... kažkaip nerimtai atrodo - tikri originalūs kvepalai batų parduotuvėj g.gif

niu matai, man irgi nepatiko kad ten pilstoma parfumerija prekiauja, bet ten pat kartu ir IKOZ ir BI-KOR ir MIRRA galima rasti ir normalios kokybes. As su ta plepute is Laisves (prie zaislu planetos) daznai pabendrauju, sake orginalus, bet kazkaip keista smile.gif Nors ten ir testeriu yra maciau padeta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 18 sausio 2008 - 14:10
papasakosiu savo pastebejimus....

pirkau gucci rush is nupigintos kvepalu parduotuves..perfumania.....yra ir ju internetinis puslapis....perfumania.com......ten pirkau ir tuos marina de bourbon lys...
ir vakar nusipirkau gucci rush is ultos..(rimta kvepalu parduotuve) ir sulyginau ir dezutes ir bonkutes...... kodai tie patys....tik ant dezutes is nupigintos parduotuves buvo uztusuotas vienas "bar code" .... visi surasymai vienas prie vieno.....skiriasi tik pacio kodo keturiu numeriuku skaicius(jis ir turi skirtis) bet skiriasi ir skaiciu dydis ir skaiciu atstumas ir vieta........is nupigintos parduotuves kodas pazymetas auksciau......o is ultos zemiau.......ant bonkutes irgi tas pats......skiriasi pacio kodo vieta..dydis atstumas ir t.t.........o didziausias pastebejimas buvo kad kvepalai is nupigintos parduotuves yra zymiai sunkesni uz is ultos pirktu... g.gif pati binkute sunkesne toks jausmas kad daugiau plasmeses yra...(gucci rusk plasmasine bonkute) dydis kvepalu toks pat....del kvapo irgi man atrodo kad is nupigintu kvepalu parduotuves kvapas biski turi kazokios rugsteles.....arba man vaidenasi.......tai va tokie pastebejimai.....
Atsakyti
Gal kas pasakytu,kuri pakuote yra oroginaliu kvepalu?su baltom ar juodom raidem? user posted image URL=http://keep4u.ru/full/080123/a2a946bfa58b9f5387/jpg]user posted image[/URL]
Atsakyti