Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Wika 111 @ 2008 01 28, 14:09)
Tai, kad ant bonkes (išpilstymo) 2004 m.. Del to ir manau taip. O pirkau, e-bay, kur dazniausiai padielkes atsiuncia, kaip jau pati isitikinau. doh.gif

2004m. kvepalams juokingas amžius... cool.gif kūdikystė, tskant...
o dėl fuflo net nežinau... unsure.gif J'adore mėgsta padirbinėti... O geriausia būtų nueiti į Sarmą ar kristianą, palyginti buteliukus savo su ten esančiais, dėžutę, kvapą... gal bus ramiau...
Atsakyti
O man taip atrodo kad Avonas kopijuoja kvepalus..Pvz Versace Bright Crystal ir Avon Crystal Aura.Arba Chanel Chance bei Chance Eau Fraiche ir Avono "netycia" panasiuose buteliukuose gelsvi ir zalsvi hapiness aromatai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 01 28, 14:09)
Tai, kad ant bonkes (išpilstymo) 2004 m.. Del to ir manau taip. O pirkau, e-bay, kur dazniausiai padielkes atsiuncia, kaip jau pati isitikinau. doh.gif

Pas mani irgi 2004 pilstyti, bet jokios senatves ar sugedimo as juose nejauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 28, 20:30)
O man taip atrodo kad Avonas kopijuoja kvepalus..Pvz Versace Bright Crystal ir Avon Crystal Aura.Arba Chanel Chance bei Chance Eau Fraiche ir Avono "netycia" panasiuose buteliukuose gelsvi ir zalsvi hapiness aromatai rolleyes.gif

paziurejus i oriflamo butelkas, persasi ta pati mintis rolleyes.gif zodziu, dviracio isradinet net nesistengia...
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 01 28, 16:09)

Pala Wika juk tu paradvinėjai Jadorus išparduotuvėj ir sakei jog draugė tau siunčia kvepalus iš JAV, o tu čia parduodi pigiau nei parduotuvėj ir tvirtinai jog tikrai originalai...
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 01 28, 11:27)
Pas mane ta pati problema su J'adore. Negaliu atskirti, ar originalas ar fufelis.
1. Ar bonkutes stiklas storas ar plonas turi buti?
2. Ant kamstelio fioletinem raidem parasyta J'adore.
3. Ant dezutes (apacioj isspausti skaiciai 6EO1, o ant bonkutes dugno lipdukassu skaiciais 4MO4.
Gal kas ka patars?

manau kad fuflis vis delto...nes isvazinejau visas parduotuves...bonkutes su geleziniu kamsteliu is isores ir raides auksinem raidem......

nebent kaip minejau senesniu metu pilstymo buvo kitokios bonkutes.... g.gif ta parsme uzrasas violetinem raidem.... g.gif

jei ir padiekla ....juk kopino padielka nuo originalios bonkutes...tai kaip nukopintu blogai....? g.gif

stiklas nera labai plonas ar labai storas....palyginau bonkutes...tai stiklas tokio storumo kaip pvz guerlain champs elysee .....arba kaip lancome hypnose....
Papildyta:
QUOTE(Adietka @ 2008 01 28, 21:40)
Pala Wika juk tu paradvinėjai Jadorus išparduotuvėj ir sakei jog draugė tau siunčia kvepalus iš JAV, o tu čia parduodi pigiau nei parduotuvėj ir tvirtinai jog tikrai originalai...

jei jav tai nereiskia kad originalai...jei pirkti kur is interneto ar nupigintu parduotuviu......ypac nujorke yra padielku lizdas.....
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 01 29, 00:40)

Taip, pardavinejau isparduotuvej, taip, drauge siunte is JAV, jeigu sektumet ta tema, pamatytumet, kad ispardavinejau veliau juos kaip neoriginala.(jie siaip dar neparduoti, nes nesu tikra del ju). Nes itartini pasirode. As savo skelbimuose parasau, ar orginalas ar fake.
Atsakyti
Atejo laikas man jusu merginos pagalbos prasyt unsure.gif 4u.gif Kurie kvepaliukai yra originalus? g.gif
Tipo abu EDP:
user posted image
user posted image
Su mini dar blogiau, visi skirtingi doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kuri pades issprest galvosuki, padovanosiu baliona! biggrin.gif
Atsakyti
Fa, mano puske turejo miniuka, tikrai pamenu, atsiteme is keliones, buvo be dryziuku unsure.gif Gal miniukai juodi o didesne talpa dryzuota
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 29, 15:43)
Fa, mano puske turejo miniuka, tikrai pamenu, atsiteme is keliones, buvo be dryziuku  unsure.gif Gal miniukai juodi o didesne talpa dryzuota

Gal nelabai aiskiai parasiau virsuje,- tie dryzuoti ir yra dideli bet ant vienos dezutes yra parasyta kad EDP o ant kitos ne g.gif O tie maziukai visi nedryzuoti, bet skirias ju dangtukai ir dezutes unsure.gif
Kurie tikri is miniuku ir kurie is dideliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 29, 16:35)
Atejo laikas man jusu merginos pagalbos prasyt unsure.gif  4u.gif Kurie kvepaliukai yra originalus? g.gif

Cia zvilgelt, F_A.
As visad, kai perku miniukus ebajuje, cia pasitikrinu, kaip tiksliai miniukas turi atrodyti smile.gif
CIA
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 29, 15:49)
Cia zvilgelt, F_A.
As visad, kai perku miniukus ebajuje, cia pasitikrinu, kaip tiksliai miniukas turi atrodyti smile.gif
CIA

Valio thumbup.gif Miniukai reiskia turi buti raudonais kamstukais bigsmile.gif ACIU tau!!! 4u.gif drinks_cheers.gif O kaip su dideliais atsirinkt? g.gif
Atsakyti