Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Olivia* @ 2008 02 08, 15:02)
Mmm m... Tik bonkute mazute,cia grynu kvepalu miniukas apie 2 ml.

gaudau tave per visas temas lotuliukas.gif o kaip kvapas, kokybe? Labai smalsu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 07, 19:38)
Atkeliavo,kvepalai  thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Oi sveikinu, super pirkinys.

O kad mažylė bonkutė, tikrai nebėda. Juk gryno parfumo tereikia vos lašelio ar kelių
Atsakyti
Va sitie, tai suprantu, kad fuflo g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 11, 19:24)
Va sitie, tai suprantu, kad fuflo  g.gif

user posted image

Kodėl galvoji, kad fuflo? g.gif gal galima konkrečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 12, 10:08)
Kodėl galvoji, kad fuflo? g.gif gal galima konkrečiau  smile.gif

Bonkute skiriasi nuo iprastu (jinai plokscia), del to ir galvoju, kad neoriginalas ax.gif
Atsakyti
Būna ir tokios formos buteliuke Lancome Tresor . Čia gal priklauso nuo to - ar EDP ar EDT g.gif. Man atrodo kažkuri forumietė turėjo, ar tik ne jbs g.gif gal ji neatsisakytų pasisakyti konkrečiau tuo klausimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 12 vasario 2008 - 10:34
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 12, 10:24)
Būna ir tokios formos buteliuke Lancome Tresor . Čia gal priklauso nuo to - ar EDP ar EDT  g.gif. Man atrodo kažkuri forumietė turėjo, ar tik ne jbs  g.gif gal ji neatsisakytų  pasisakyti konkrečiau tuo klausimu  ax.gif

Neee, aš tokių ne tik kad neturėjau, bet ir mačius nesu. Turiu EdP, bet tikrai ne plokščias buteliukas ir kamštelis ne toks. Pagal foto negaliu garantuoti, tačiau esu linkusi manyti, kad Tučkos nuotraukoje neoriginalas. Mano Tresor buteliukas čia yra

user posted image
user posted image

Ir miniatiūrą esu turėjus. Buteliukas taip pat neplokščias schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 12, 10:58)
Neee, aš tokių ne tik kad neturėjau, bet ir mačius nesu. Turiu EdP, bet tikrai ne plokščias buteliukas ir kamštelis ne toks. Pagal foto negaliu garantuoti, tačiau esu linkusi manyti, kad Tučkos nuotraukoje neoriginalas. Mano Tresor buteliukas čia yra

user posted image
user posted image

Ir miniatiūrą esu turėjus. Buteliukas taip pat neplokščias  schmoll.gif

Tai vat ir as manau kad neoriginalas doh.gif Turiu tokius ploksciam buteliuke, galiu padovanot kas nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 12, 11:05)
Tai vat ir as manau kad neoriginalas  doh.gif  Turiu tokius ploksciam buteliuke, galiu padovanot kas nori  biggrin.gif

Jei kada nors buvo koks nors limited edition Tresor ir tokiam buteliuke, tai aš neprisiimu atsakomybės (nors nežinojimas nuo jos neatleidžia), kad padovanojai limituotą originalą lotuliukas.gif Tačiau labai labai abejoju to butelaičio ir jo turinio originalumu.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 12, 10:58)

[Ir miniatiūrą esu turėjus. Buteliukas taip pat neplokščias  schmoll.gif

Turėjau omeny, kad tokio pavyzdžio, kokį įmetė Tučka - oficialiame puslapy nemačiau 4u.gif drinks_cheers.gif O nete - pilna tokių blink.gif
Gal pasisakys išmanančios tuos reikalus unsure.gif Įdomu patapo 4u.gif

Sorry - susimakalavau berašydama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 12 vasario 2008 - 11:41
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 12, 11:07)
Pažiūrėjau oficialiame Lancome puslapyje - tikrai nėra tokio buteliuko  g.gif Nors netas pilnas Tučkos įmesto pavyzdžio butelaičių  cool.gif
Gal pasisakys išmanančios tuos reikalus  unsure.gif Įdomu patapo  4u.gif

Aš asmeniškai niekur niekada nesu mačiusi blink.gif Pirmą kartą dabar tokį matau blink.gif Nors Lancome Tresor jau gal 7 metus perku ir naudoju blink.gif Ir pirkau ne tik LT, bet ir DE, ir GR. Visi buvo tokie, kaip mano foto blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 12 vasario 2008 - 11:10
o as nesu tikra, kad pas Tucka fufliakas rolleyes.gif

Lb senai, pries kokius 8-10 metus g.gif mano pusesere turejo Tresor miniuka.ir jis buvo plokscias. sita as puikiai atsimenu, net kvapa dabar pamenu wub.gif nes buvau dar jaunute paaugliuke, o ji vyresne, man savotiskas autoritetas buvo, tai ziurejau i ta miniuka ir seile varvinau koks man grazus buvo tas buteliukas ir kvapas lb patiko. tais laikais, ji vazinejo i vokietija. ir is ten visokiu gerybiu parvezdavo, kokiu pas mus nebuvo. taigi nemanau, kad tai buvo ne originalas unsure.gif be to, ar buna isvis miniuku neoriginalu g.gif

gal ten koks limituotas leidimas buvo g.gif

beje, ir tas uzrasas virsuj kamputyje buvo kaip Tuckos foto unsure.gif

tai va, arba pas abi fufliakai, arba tikrai originalai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 12 vasario 2008 - 14:03