Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(leliux @ 2008 02 12, 14:01)
o as nesu tikra, kad pas Tucka fufliakas  rolleyes.gif

Lb senai, pries kokius 8-10 metus  g.gif mano pusesere turejo Tresor miniuka.ir jis buvo plokscias. sita as puikiai atsimenu, net kvapa dabar pamenu  wub.gif nes buvau dar jaunute paaugliuke, o ji vyresne, man savotiskas autoritetas buvo, tai ziurejau i ta miniuka ir seile varvinau koks man grazus buvo tas buteliukas ir kvapas lb patiko. tais laikais, ji vazinejo i vokietija. ir is ten visokiu gerybiu parvezdavo, kokiu pas mus nebuvo. taigi nemanau, kad tai buvo ne originalas  unsure.gif be to, ar buna isvis miniuku neoriginalu  g.gif

gal ten koks limituotas leidimas buvo  g.gif

beje, ir tas uzrasas virsuj kamputyje buvo kaip Tuckos foto  unsure.gif

tai va, arba pas abi fufliakai, arba tikrai originalai  smile.gif

Vajeee, gal tikrai originala dovanoju lotuliukas.gif gal reik pardavinet brangiai kaip rariteta ar kaip ten vadinas ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 12, 14:14)
Vajeee, gal tikrai originala dovanoju  lotuliukas.gif  gal reik pardavinet brangiai kaip rariteta ar kaip ten vadinas  ph34r.gif

as tai neskubeciau taip ju dovanot rolleyes.gif
o kiek ml pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 12, 15:14)
Vajeee, gal tikrai originala dovanoju  lotuliukas.gif  gal reik pardavinet brangiai kaip rariteta ar kaip ten vadinas  ph34r.gif

As irgi manau, kad skubi smile.gif
O cia miniatiura?
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 12, 14:27)
as tai neskubeciau taip ju dovanot  rolleyes.gif
o kiek ml pas tave?

QUOTE(Gardenija @ 2008 02 12, 14:41)
As irgi manau, kad skubi smile.gif
O cia miniatiura?

Ne miniatiura, ten 50 ml. biggrin.gif Kvapas man panasus i tresor mano zinomus g.gif Ir dar is ko sprendziau, kad tai neoriginalas, kad nera jokiu skaiciuku su kiekiu, edp ar edt ant dugno ir tt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 12, 14:49)
Ne miniatiura, ten 50 ml.  biggrin.gif  Kvapas man panasus i tresor mano zinomus  g.gif  Ir dar is ko sprendziau, kad tai neoriginalas, kad nera jokiu skaiciuku su kiekiu,  edp ar edt ant dugno ir tt.  blush2.gif

Gal nukritęs tas lipdukas? cool.gif Nors kiek žinau - patys jie tikrai nenukrenta schmoll.gif na, nebent kas nukrapštė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 11, 20:24)
Va sitie, tai suprantu, kad fuflo  g.gif

user posted image

As mamai tokius parvezus 2 kartus buvau, pirkau duty free USA ir Vokietijoj - 100 ml ... lygiai toks pat buteliukas plokscias, aukstas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 12, 15:56)
As mamai tokius parvezus 2 kartus buvau, pirkau duty free USA ir Vokietijoj - 100 ml ... lygiai toks pat buteliukas plokscias, aukstas ax.gif

Nu va smile.gif
Tucka, ar dar tebedovanoji? biggrin.gif Jamu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 12, 14:58)
Nu va smile.gif
Tucka, ar dar tebedovanoji? biggrin.gif Jamu biggrin.gif  biggrin.gif

tai ir as mielai paimciau biggrin.gif tongue.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 12, 16:05)
tai ir as mielai paimciau  biggrin.gif  tongue.gif flirt.gif

As pirmesne biggrin.gif biggrin.gif nail.gif
Atsakyti
Jau parase i AZ doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 12, 16:22)
Jau parase i AZ  doh.gif   blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet mes pirmesnes su leliux biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 12 vasario 2008 - 16:13
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 12, 15:38)
T.y. jau turi kam dovanot: leliux ir gardenijai  biggrin.gif

o kad Tuckai nebutu sunku apsisprest, kuriai dovanot, tai gal mes pasidalinsim rolleyes.gif a, Gardenija? mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti