Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Malena @ 2008 02 04, 18:57)
Turbut su manim net nesisveikintum,as daznai Chance eau Fraiche kvepiu wub.gif

Nu tai aišku, koks gali būti sveikinimasis. Ko blogo, dar ir nusispjaučiau piktai. Tfu! laugh.gif

O šiaip , Malena, matai, mes su biologe bendraujam daug, tai leidžiam viena kitai draugiškai pasišpilkuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 21:22)
Nu tai aišku, koks gali būti sveikinimasis.  Ko blogo, dar ir nusispjaučiau piktai. Tfu!  laugh.gif

O šiaip , Malena,  matai, mes  su biologe bendraujam daug, tai leidžiam viena kitai draugiškai pasišpilkuoti.  mirksiukas.gif

Zinau as cia siaip biggrin.gif

Apskritai kai as renkuosi kvepalus nemastau "o cia Chanel geras brandas,o cia Nike pigiena..",tiesiog perku kvapa kuris man patinka.Siandien patiko Morgan "Sweet Paradise",visai jis man ne sweet pasirode,o daugiau Fresh wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chance @ 2008 01 29, 18:57)
parduodu Chanel dekoratyvine kosmetika ir parfumerija (parvezta is Anglijos).Jei kas domina, rasykite a.z. Viskas zymiai pigiau nei parduotuvese.

mane domintu chance zalias bet kad i a.z. rasau kazko nepriima.
Atsakyti
Tema nugrimzdo į nebūtį...

Chanel papildė savo Les Exclusifs aromatų seriją nauju kvapu Sycomore. Perleistas 1930m. aromatas. Aromato kūrėjai - Jacques Polge ir Christopher Sheldrake. Pagrindinė nata - Haičio vetiveris.

user posted image
Atsakyti
vakar kristianoje mačiau Allure Sensuelle EDT. 50 ml kainuoja 219 lt. Gaila, nebuvo testerio, tik EDP.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 16, 14:48)
vakar kristianoje mačiau Allure Sensuelle EDT. 50 ml kainuoja 219 lt.  Gaila, nebuvo testerio, tik EDP.

Labai norėtųsi pauostyt, reiks apsilankyt Kristianoj. ax.gif Pagal viską kvapas nuo EDP turėtų skirtis - nebūtų Chanel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 09, 20:57)
Koks paprastas, bet ne prastas 200 ml butelaitis...  wub.gif  Ekskliuzyvas, parduodamas tik Chanel butikuose.

user posted image

teko juos bandyti. Na ką galiu pasakyti.. šiuolaikinis šipras, labai švelnus unsure.gif pačioj pradžioj to "šipriškumo" daugiau jaučiasi, o po to labai nušvelnėja, galėtų būti priimtinas ir pačiai jautriausiai, nelavintai nosytei. Nelabai suprantu kodėl būtent iš šios ekskliuzyvų linijos jis labiausiai liaupsinamas mastau.gif Šiaip įspūdis toks lyg būtų kurtas jaunimui, mėgstančiam nesudėtingus, švelnius kvapus. Tarp visų liaupsių šiam kvapui teko skaityti ir kiek griežtokos kritikos, kad šis kvapas labai panašus į Chanel Madmuazelę. Gaila - tuo metu kai bandžiau 31 Rue Cambon neturėjau galimybės palyginti jo su Madmuazele, nes jaučiu, kad tame teisybės gali būti nemažai - abu kvapai išties švelnūs. Viena, ko nesuprantu, jei tai išties Madmuazelės "klonas", kam užkrauti tokias kainas doh.gif Chanel paskutiniu metu liūdina - užsiima keistą poziciją ir imasi keistokos "politikos"
Atsakyti
man cristalle labai patiko,tirpte istirpo buteliukas smile.gif kiti visi kvapai net nezinau...ne mano skonio turbut,per sunkus.
Dar domiuosiu chance ir nr 19,bet niekaip parduotuveje nesupratau kvapo g.gif
Gaila negalima gauti meginuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 22 kovo 2008 - 23:31
Norejau paklausti CHANEL gerbeju.
As turiu stai tokia plasmasine dezute nuo Chanel coco kvepalu su keliais lasais.
user posted image

Jau zinau,kad ju daugiau nebepirksiu....man idomu,kazi ar nuo kitu Chanel kvepalu papildyma cia galima ideti? g.gif Ir ar parsiduoda tie papildymai be dezuciu? Gal jie pigesni nei su visa dezute? Nes su visa dezute kaina gan didele kaip uz kvepalus 7,5 ml.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 16, 13:48)
vakar kristianoje mačiau Allure Sensuelle EDT. 50 ml kainuoja 219 lt.  Gaila, nebuvo testerio, tik EDP.

Sitie mano megstamiausi is Chanel pasiulos. Butinai pabandykit! smile.gif
Kai jais pasikvepinau, ne viena moteris manes klause kokie nesioju ir dar kelios ofise is paskos nusipirko smile.gif
Turejo gera pasisekima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 28, 20:56)
Sitie mano megstamiausi is Chanel pasiulos. Butinai pabandykit!  smile.gif
Kai jais pasikvepinau, ne viena moteris manes klause kokie nesioju ir dar kelios ofise is paskos nusipirko smile.gif
Turejo gera pasisekima smile.gif

Tai prašau apibūdinti plačiau, kaip skiriasi EDT kvapas nuo EDP.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 28, 20:32)
Tai prašau apibūdinti plačiau, kaip skiriasi EDT kvapas  nuo EDP.

Kvapas panasus, lengvesne kvapu forma, nes kvepalu koncentracija mazesne. EDT dazniausiai tinka dienai, nes yra "lengvi".
EDP turi apie 7-15 % kvepalu koncentracijos.
EDT turi apie 1-6 % kvepalu koncentracijos.

Manau tai pati gerai zinote, tik vis dar pykstate ant manes del skaiciaus.

Tiek tos..

Atsakyti