Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Tai nieko negundo pigesni nei Kristianoje ir Duty free Chanel kvepalai? blink.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chance @ 2008 02 01, 01:09)
Tai nieko negundo pigesni nei Kristianoje ir Duty free Chanel kvepalai?  blink.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Paaiškinsiu kaip naujokei - ką tik prisijungusios (tikriausiai vien tam, kad užsiimtų prekyba) mamytės pradžioj didelio pasitikėjimo nekelia. Neįsižeisk, gal esi sąžiningumo įsikūnijimas ir tavo siūlomi kvepalai - super pigūs ir super originalūs, bet ką mes žinom? g.gif O ant savo kailio (t. y. piniginės ir nervų) niekas labai netrokšta bandyt... O ir pardavinėji ne tam skirtoj temoj...
Atsakyti
Siandien ismeginau Chanel Allure EDP ir likau nukautuota ax.gif Tiesiog tobulas kvapas, saldumas taip tinkamai su gaivumu susimaises, tokiom proporcijoj kokiom butent man reikia, tiesiog kapucino puodas zalioj pievoj labai karsta vasaros diena. Beje, matau butent situos kvepaliukus nedaug kas mini tarp favoritu.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 03, 23:05)
Siandien ismeginau Chanel Allure EDP ir likau nukautuota  ax.gif Tiesiog tobulas kvapas, saldumas taip tinkamai su gaivumu susimaises, tokiom proporcijoj kokiom butent man reikia, tiesiog kapucino puodas zalioj pievoj labai karsta vasaros diena. Beje, matau butent situos kvepaliukus nedaug kas mini tarp favoritu.

Deja, deja, favoritai pas mūsų mergaites visai kiti - tik šansai su madmuazelėmis... verysad.gif
O Allure nuostabūs kvepalai. drinks_cheers.gif Bet man labiau patiko būtent EDT, jie man įdomesni. Bet jei patinka sunkesnis saldumas, tada aišku EDP tinka.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 08:04)
Deja, deja, favoritai pas mūsų mergaites visai kiti - tik šansai su madmuazelėmis...  verysad.gif

O jau tie šansai tai ne Chanel? Jaunoms panelėms visai turbūt normalu juos mėgt. O man, beje, patiko Chance eau Fraiche, ir ką jūs man? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 04, 08:35)
O jau tie šansai tai ne Chanel? Jaunoms panelėms visai turbūt normalu juos mėgt. O man, beje, patiko Chance eau Fraiche, ir ką jūs man? bigsmile.gif

Nieko . biggrin.gif Tik paprasčiausiai nustosiu su tamstele bendrauti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 08:51)
Nieko . biggrin.gif  Tik paprasčiausiai nustosiu su tamstele bendrauti.  tongue.gif

Oijesaw oijesaw, Africa, tik ne tai doh.gif Išmesiu tą nelaimingą mėginuką (prieš tai gal dar sutestuosiu patyliukais blush2.gif ), nusipirksiu Kristutėj Allure (nes turimi Allure Sensuelle mėginukai turbūt nesiskaitys g.gif ) ir ajsiu aciprašinėt blink.gif
Atsakyti
Aha, dabar jau aciprašinėji... na gerai gerai , mielaiširdingai atleidžiu tau šį kartą. user posted image biggrin.gif
O šiaip tai pasigendu šioje temoje pokalbių NE apie šansus ir madmuazeles... unsure.gif Bet kadangi SM yra jaunų mamų ne mamų svetainė, tai ir atsiliepimai apie šanelį atatinkami. smile.gif
Atsakyti
Busiu is tu "jaunu" (nors jau virs 30...), kurioms be galo patinka Mademoiselle (ir edt, ir edp).
Dabar naudoju Allure edt - irgi kaifuoju, bet pavasariui zadu vel pirkti Mademoiselle tongue.gif

Beje, esu gana jautri kvepams, ir daug tokiu kvepalu, kurie renkantis patiko ir atrode tinkami, po keleto dienu ar savaiciu pradeda erzinti taip, kad negaliu ju naudoti (pvz. Gucci Envy, Lancome Miracle, Cacharel Noa Perle, Lacoste Pour femme - visi jie buvo atiduoti najoms seimininkems nesunaudojus ne puses buteliuko...). O Chanel'iams galiu tarti pagiriamaji zodi - kazkas turbut kurie juos specialiai man bigsmile.gif
Patinka ir Cristalle, ir Allure sensuelle - tik ju noreciau gauti miniukus, nes kvapai iskirtiniai, tikrai ne dienai....
Dar vilioja zaliasis Chance - pavasariui manau irgi tiktu....
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 04, 09:22)
Busiu is tu "jaunu" (nors jau virs 30...), kurioms be galo patinka Mademoiselle (ir edt, ir edp).
Dabar naudoju Allure edt - irgi kaifuoju, bet pavasariui zadu vel pirkti Mademoiselle  tongue.gif

Beje, esu gana jautri kvepams, ir daug tokiu kvepalu, kurie renkantis patiko ir atrode tinkami, po keleto dienu ar savaiciu pradeda erzinti taip, kad negaliu ju naudoti (pvz. Gucci Envy, Lancome Miracle, Cacharel Noa Perle, Lacoste Pour femme - visi jie buvo atiduoti najoms seimininkems nesunaudojus ne puses buteliuko...). O Chanel'iams galiu tarti pagiriamaji zodi - kazkas turbut kurie juos specialiai man  bigsmile.gif 
Patinka ir Cristalle, ir Allure sensuelle - tik ju noreciau gauti miniukus, nes kvapai iskirtiniai, tikrai ne dienai....
Dar vilioja zaliasis Chance - pavasariui manau irgi tiktu....

Tai šaunu, kad patinka Chanel. Ir net Cristalle??? bigsmile.gif bet Cristalle man visai ne vakariniai, greičiau ofisiniai (edp), o edt išvis lengvi vasariniai.
O kiek ilgai renkiesi kvapą, prieš jį nusipirkdama? 4u.gif Aš pvz., testuoju man patinkantį kvapą mažiausiai 5 kartus (ne ant popierėlio), ir nusipirkus niekada nenusiviliu.
Atsakyti
As irgi testuoju... ne viena karta tikrai. Bet kad ir paskutinis atvejis su Lacoste - bandziau juos ne tik parduotuvej, bet nupurskus gal koki ketvirtadali - viskas, nebegaliu naudoti, erzina "negyvai"....

O is Shanel'iu - tiek Mademoiselle, tiek Allure tikrai galiu kaifuoti...

Cristalle man turi astrumo... Bet tiesa sakant bandziau tik edp.... reik ismeginti ir edt g.gif siaip jie gal gaivus, vasaros vakarui tiktu.... bet visgi uztektu miniuko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 04 vasario 2008 - 10:14
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 09:51)
Nieko . biggrin.gif  Tik paprasčiausiai nustosiu su tamstele bendrauti.  tongue.gif

Turbut su manim net nesisveikintum,as daznai Chance eau Fraiche kvepiu wub.gif
Atsakyti