Tai nieko negundo pigesni nei Kristianoje ir Duty free Chanel kvepalai?
QUOTE(chance @ 2008 02 01, 01:09)
Paaiškinsiu kaip naujokei - ką tik prisijungusios (tikriausiai vien tam, kad užsiimtų prekyba) mamytės pradžioj didelio pasitikėjimo nekelia. Neįsižeisk, gal esi sąžiningumo įsikūnijimas ir tavo siūlomi kvepalai - super pigūs ir super originalūs, bet ką mes žinom?
Siandien ismeginau Chanel Allure EDP ir likau nukautuota
Tiesiog tobulas kvapas, saldumas taip tinkamai su gaivumu susimaises, tokiom proporcijoj kokiom butent man reikia, tiesiog kapucino puodas zalioj pievoj labai karsta vasaros diena. Beje, matau butent situos kvepaliukus nedaug kas mini tarp favoritu.
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 03, 23:05)
Siandien ismeginau Chanel Allure EDP ir likau nukautuota
Tiesiog tobulas kvapas, saldumas taip tinkamai su gaivumu susimaises, tokiom proporcijoj kokiom butent man reikia, tiesiog kapucino puodas zalioj pievoj labai karsta vasaros diena. Beje, matau butent situos kvepaliukus nedaug kas mini tarp favoritu.
Deja, deja, favoritai pas mūsų mergaites visai kiti - tik šansai su madmuazelėmis...
O Allure nuostabūs kvepalai.
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 08:04)
Deja, deja, favoritai pas mūsų mergaites visai kiti - tik šansai su madmuazelėmis...
O jau tie šansai tai ne Chanel? Jaunoms panelėms visai turbūt normalu juos mėgt. O man, beje, patiko Chance eau Fraiche, ir ką jūs man?
QUOTE(biologė @ 2008 02 04, 08:35)
O jau tie šansai tai ne Chanel? Jaunoms panelėms visai turbūt normalu juos mėgt. O man, beje, patiko Chance eau Fraiche, ir ką jūs man? 
Nieko .
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 08:51)
Oijesaw oijesaw, Africa, tik ne tai
Busiu is tu "jaunu" (nors jau virs 30...), kurioms be galo patinka Mademoiselle (ir edt, ir edp).
Dabar naudoju Allure edt - irgi kaifuoju, bet pavasariui zadu vel pirkti Mademoiselle
Beje, esu gana jautri kvepams, ir daug tokiu kvepalu, kurie renkantis patiko ir atrode tinkami, po keleto dienu ar savaiciu pradeda erzinti taip, kad negaliu ju naudoti (pvz. Gucci Envy, Lancome Miracle, Cacharel Noa Perle, Lacoste Pour femme - visi jie buvo atiduoti najoms seimininkems nesunaudojus ne puses buteliuko...). O Chanel'iams galiu tarti pagiriamaji zodi - kazkas turbut kurie juos specialiai man
Patinka ir Cristalle, ir Allure sensuelle - tik ju noreciau gauti miniukus, nes kvapai iskirtiniai, tikrai ne dienai....
Dar vilioja zaliasis Chance - pavasariui manau irgi tiktu....
Dabar naudoju Allure edt - irgi kaifuoju, bet pavasariui zadu vel pirkti Mademoiselle
Beje, esu gana jautri kvepams, ir daug tokiu kvepalu, kurie renkantis patiko ir atrode tinkami, po keleto dienu ar savaiciu pradeda erzinti taip, kad negaliu ju naudoti (pvz. Gucci Envy, Lancome Miracle, Cacharel Noa Perle, Lacoste Pour femme - visi jie buvo atiduoti najoms seimininkems nesunaudojus ne puses buteliuko...). O Chanel'iams galiu tarti pagiriamaji zodi - kazkas turbut kurie juos specialiai man
Patinka ir Cristalle, ir Allure sensuelle - tik ju noreciau gauti miniukus, nes kvapai iskirtiniai, tikrai ne dienai....
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 04, 09:22)
Busiu is tu "jaunu" (nors jau virs 30...), kurioms be galo patinka Mademoiselle (ir edt, ir edp).
Tai šaunu, kad patinka Chanel. Ir net Cristalle???
O kiek ilgai renkiesi kvapą, prieš jį nusipirkdama?
As irgi testuoju... ne viena karta tikrai. Bet kad ir paskutinis atvejis su Lacoste - bandziau juos ne tik parduotuvej, bet nupurskus gal koki ketvirtadali - viskas, nebegaliu naudoti, erzina "negyvai"....
O is Shanel'iu - tiek Mademoiselle, tiek Allure tikrai galiu kaifuoti...
Cristalle man turi astrumo... Bet tiesa sakant bandziau tik edp.... reik ismeginti ir edt
siaip jie gal gaivus, vasaros vakarui tiktu.... bet visgi uztektu miniuko
O is Shanel'iu - tiek Mademoiselle, tiek Allure tikrai galiu kaifuoti...
Cristalle man turi astrumo... Bet tiesa sakant bandziau tik edp.... reik ismeginti ir edt
QUOTE(Africa @ 2008 02 04, 09:51)
Turbut su manim net nesisveikintum,as daznai Chance eau Fraiche kvepiu