Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Pagaliau pagaliau gavau nuostabiuosius Chanel 19.
Koks gražus, elegantiškas šipras nuo iki!
Vos pasipurškus, tai truputėlį aštrokas, bet tik akimirką. Paskui žalias, tankus miškas po lietaus, drėgna žemė, lapai + lengvai kartokas citrusiukas wub.gif (negalėjau nepadėti, nors ir ne fasonas biggrin.gif )
Vėliau vos vos nusaldėja, bet tas saldumas toks lengvas ir "skambantis". Toks kaip senoviškų raudonų rožių (sakau senoviškų, nes jau senai neteko uostyti kažko panašaus, dažnai iš viso bekvapės sintetinės belikę).
O galiausiai miškas išdžiūva- sausa ir dulkėta..
Savo charakteriu man jie panašūs su Cristalle. Cristalle man itin patiko žiemą, per didesnį šaltį, tai dabar laukiu žiemos biggrin.gif , nes labai įdomu kaip No 19 skambės šaltyje.
Apibendrinant- eilinis Chanel šedevras ir ne kitaip rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 10:31)
Pagaliau pagaliau gavau nuostabiuosius Chanel 19.
Apibendrinant- eilinis Chanel šedevras ir ne kitaip rolleyes.gif

Puikus puikių kvepalų aprašymas thumbup.gif Galėtų dar kaina būt ne tokia puiki... verysad.gif
Atsakyti
svarstau, ar pikti neuosčius, nes turiu galimybę užsisakyt iš Emyratų, kur pigiau....ryt grįžta žmogus, tai paimtų. Būkit geros, kas uostė - nesu tokia išprusus kvapuose - pakomentuokit, ar kvapas labai sunkus, ar lengvesnis, ar gaivus? Ar tinka kasdienai, pavasariui - vasarai, ar labiau žiemai? Ačiū 4u.gif

Dėl visa ko pikto, man patinkantys kvepaliukai (gal turi KĄ NORS bendra?) - Chanell "Chance", Calvin Klein "Truth", Prairie "Silver rain", Kenzo "L'eau par Kenzo". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 04 16, 12:00)
svarstau, ar pikti neuosčius, nes turiu galimybę užsisakyt iš Emyratų, kur pigiau....ryt grįžta žmogus, tai paimtų. Būkit geros, kas uostė - nesu tokia išprusus kvapuose - pakomentuokit, ar kvapas labai sunkus, ar lengvesnis, ar gaivus? Ar tinka kasdienai, pavasariui - vasarai, ar labiau žiemai? Ačiū 4u.gif

tai apie kokius konkrečiai kvepalus tu klausi? g.gif
Atsakyti
uoj doh.gif pamiršau parašyti pavadinimą... - Chanel 19 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 04 16, 11:33)
uoj doh.gif pamiršau parašyti pavadinimą... - Chanel 19  blush2.gif

Tai toks gražus ir išsamus Gardenijos aprašymas tau gi prieš nosį tongue.gif Galėčiau pridurt, kad man jie atrodo nesunkūs, gana gaivūs, bet tas gaivumas ne pigus arbūzinis ar saldus gėlinis, o ryškus, tyras, tiesiog "skambantis" lietaus išpraustų žalumynų ir baltų gėlių. Puikiai subalansuotas, sudėtingas kvapas. Mano nuomone, labiau tinka vasarai, bet ir žiemą su juo neprapulsi. Skirtas turbūt dienai, bet vėlgi - su Chanel ir prabangiausiam vakaro pobūvy neapsijuoksi. Prie tavo turimų, manau, visai tiktų. Pagaliau, blogiausiu atveju parduosi čia išparduotuvėj, nepražus geras daiktas tongue.gif
Atsakyti
Gardenija , puikus ir viliojantis aprašymas. smile.gif Tik man įdomu, ar apie EDT ar EDP kalbėjai. Ir su kokiu Cristalle lygini - EDT ar EDP.
Atsakyti
Gardenija sveikinu 4u.gif
Po šio aprašymo man kilo įtarimas, kad galėjau uostyt Chanel 19 ir įsimylėti tą šiprą, o ne Cristalle, kaip maniau iki šiol doh.gif Reiks vėl žingsniuot į kristianą uostyt.......
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 16, 14:18)
Gardenija , puikus ir  viliojantis aprašymas.  smile.gif  Tik man įdomu, ar apie EDT ar EDP kalbėjai. Ir su kokiu Cristalle lygini - EDT ar EDP.

Abeji EDP. Smalsu būtų pauostyti jų EDT versijas palyginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 14:31)
Abeji EDP. Smalsu būtų pauostyti jų EDT versijas palyginimui smile.gif

Ačiū. 4u.gif Man N. 19 kažkiek artimesnis EDT, O Cristalle EDP. ax.gif Bet jei sakyt teisybę, tai neatsisakyčiau visų keturių, jei kas padovanotų.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 16, 14:34)
Bet jei sakyt teisybę, tai neatsisakyčiau visų keturių, jei kas padovanotų.

Dieve, nu ir gobšumas gi žmogaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 16, 14:44)
Dieve, nu ir gobšumas gi žmogaus  cool.gif

Taip ,aš tokia. Belieka susirasti dosnų dovanotoją.
Nežinau, kur aš skaičiau - mūsų forume, ar rusaičių. Kai panelė užsiprašė Chanel kvepalų, tai jos B pamiršo, kokių nori, tai nupirko dvejus, berods Coco ir madmuazelę.
Pagirtinas užmaršumas.
Atsakyti