Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(_PuMa_ @ 2008 04 17, 16:26)
Aciu mergaites , kad paaiskinot. Pas mane butent toks kaip siame paveiksliuke. Dar karta labai aciu. 4u.gif

Man irgi vyras parveze is Amerikos su tokiu buteliuku (baltu kamsteliu) Chanel smile.gif . Ir man jie geresni uz Chanel Coco (su juodu kamsteliu), gal Lietuvoje ir kitoks buteliukas
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 11:40)
4u.gif Šauni ir tikrai reikalinga tema, ačiū Africa. mirksiukas.gif Telepatija. cool.gif

Man dar labai gaila, kad LT nėra Chanel Nr.22, Chanel Gardenia, Bois des Iles, Cuir de Russie, Une Fleur de Chanel ir kt., norisi pabandyt ir juos. ax.gif O vien jau tas faktas, kad Chanel kvapai pagal koncentraciją skiriasi man labai įdomus.

Šauni jūsų temikė drinks_cheers.gif

Sudomino ši praėjusių metų žinutė, o kaip dabar reikalai su CHANEL Lietuvoje? 4u.gif Gal prityrusios "kvepalų maniakės" (neįsižeiskit wub.gif ) pasidalintų savo žiniomis apie Chanel pasiūlą, nes visai nesigaudau nuo ko pradėti, o pardėse dar nelabai turiu galimybės lankytis su nenustygstančiu mažium. 4u.gif

Kažkaip nuo skudurų persimečiau ant rankinių pirkimo ir jaučiu, kad įgaunu pagreitį keisdama kvepalus. blush2.gif Neturiu savo mėgiamiausių. Ilgiausiai prieš kokius 10-15 metų buvau Gabriela Sabatini gerbėja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editele81 @ 2008 04 18, 23:31)
Man irgi vyras parveze is Amerikos su tokiu buteliuku (baltu kamsteliu) Chanel smile.gif . Ir man jie geresni uz Chanel Coco (su juodu kamsteliu), gal Lietuvoje ir kitoks buteliukas

O tą gerumą kuom matuojat?

QUOTE(Runa @ 2008 04 20, 16:24)
Šauni jūsų temikė  drinks_cheers.gif

Sudomino ši praėjusių metų žinutė, o kaip dabar reikalai su CHANEL Lietuvoje?  4u.gif Gal prityrusios "kvepalų maniakės" (neįsižeiskit  wub.gif ) pasidalintų savo žiniomis apie Chanel pasiūlą, nes visai nesigaudau nuo ko pradėti, o pardėse dar nelabai turiu galimybės lankytis su nenustygstančiu mažium.  4u.gif

Kažkaip nuo skudurų persimečiau ant rankinių pirkimo ir jaučiu, kad įgaunu pagreitį keisdama kvepalus.  blush2.gif Neturiu savo mėgiamiausių. Ilgiausiai prieš kokius 10-15 metų buvau Gabriela Sabatini gerbėja.  biggrin.gif

Kad nelabai ir pasikeitė ta situacija. Pasiūla ta pati, kokia nuo seno tupi Kristianos tinklapyje. O jau nuo ko pradėt galėtume patart, jei apibūdinsi savo mėgiamus kvapus ir kvepinimosi įpročius smile.gif
Atsakyti

Runa, niekas geriau nepatars uz tavo pacios nosi smile.gif

Ir kaip padedanciai maniakei is savo patirties galiu pasakyti-
daug varliu teks pabuciuoti, kol rasi savo karalaiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 04 21, 11:26)
O tą gerumą kuom matuojat?
Kad nelabai ir pasikeitė ta situacija. Pasiūla ta pati, kokia nuo seno tupi Kristianos tinklapyje. O jau nuo ko pradėt galėtume patart, jei apibūdinsi savo mėgiamus kvapus ir kvepinimosi įpročius smile.gif

As geruma matuoju uosle. Kuris kvapas man patinka, ta vadinu geru
Atsakyti
Matėt naujienas (o gal čia tik man naujiena). Chanel papildė Les Exclusifs kolekciją, perleido Sycomore cool.gif
Čia apie juos truputis pasakyta ir lyginama su senaisiais, išleistais 1930.
Atsakyti
Testuoju Chanel Cuir de Russie (Rusiška Oda)
user posted image

Natos:
Pradinės: aldehydes, orange blossom, bergamot, mandarin, clary sage
Vidurinės: iris, jasmine, rose, ylang-ylang, cedarwood, vetiver
Bazinės: styrax, leather, amber, vanilla

Turbūt net nežinodama, kas tai per kvepalai, bet užuodus juos - iš karto suprasčiau, kad tai Chanel. Vis dėlto, kaip Guerlain turi guerlinadą, Chanel taip pat turi kažkokį bendrą komponentą, būdinga daugumai jų kvepalų, galbūt tai - ryškūs aldehidai?
Kvepalai sukurti 1924 m. Ernest'o Beaux, tai laikais, kai Paryžius buvo susižavėjęs rusiškuoju baletu, pati Gabrielle įsimylėjus rusų kunigaikštį Dimitrijų Pavlovičių....
Pagrindinis tikslas buvo sukurti "vyriškus" kvepalus moteriai.
Odos, tiesą pasakius, nerandu. Na gal tik pačioj pradžioj, bet ten ją užgožia Chanel'iniai aldehidai. Kvepalų vyriškosios natos taip pat juntamos tik pradžioj, po 15 minučių atsiskleidžia gėlių puokštė - ypač irisai su jazminais. Užuodžiu kažkokį medų, kaip ir No5 g.gif Bazė labai panaši į visus klasikinius Chanel kvepalus - saldoka, bet ne konditeriškai. Laikosi labai arti odos, nepasakyčiau, kad šleifiniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 18 gegužės 2008 - 13:52
Jau kaip isitaisiau sau "sirdies ir galvos skausma", tai isitaisiau.. Siandien pamaciau, kad Chanel Boutique yra Les Exclusifs de Chanel! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Isbandziau Sycamore, Eau de Cologne, Gardenia.. Kitam kartui pasilikau Chanel No. 22 ir tikiuosi, kad yra kiti.. (is netiketumo net nepasiklausiau ar kitus turi.. doh.gif )

Trumpai ir drutai man REIKIA Chanel Gardenia.. Verkiant ir visaip kitaip, bet ..KAINA.. kaip is pragaro lupta 190 EUR uz 200ml (stiklainiukas butu pacio to dydzio man lotuliukas.gif ). Nesijaucia tokio stipraus "sanelio veido" (aldehidinio veido galbut?), uztat nepakartojamas baltu geliu harmonija.. Jazminai, gardenija, "green notes", lyg subtilus medzio prieskonis.. Su NIEKUOM man nesulyginamas, unikalus. Pradzioja kaip saltas, spragsintis prancuziskas sampanas su zalumos mintim, o veliau susilteja i santalmedi ir sodrias, bet nerekiancias baltas geles... Niamu niamu..

Eau de Cologne labai labai labai citrusinis.. Pirmos natos pritrenkia citrusais.. Kiek man ju per daug.. Bet siaip KOL KAS geriau laikau liezuvi uz dantu, nes jiems as nedaviau sanso.. Gardenia nukonkuravo kaip mat..

Sycamore man patiko. Daug daug prismilkinto medzio kas man laaabai patinka. O geliu kvapo kaip ir nerandu.. Matyt groja "antraja partija" tongue.gif Kvapas kompleksinis.. Bet velgi.. Kad daugiau ka pasakyt man reiktu laiko.. Ta Gardenia "isvede" mane is pusiausvyros doh.gif ..

Butinai grisiu ir kaip jau apsipilsiu jais ant rankos ax.gif blush2.gif .. Vat tada bus ka ir pasakyti ar nuspresti tongue.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 19:14)
..KAINA.. kaip is pragaro lupta 190 EUR uz 200ml (stiklainiukas butu pacio to dydzio man  lotuliukas.gif ).

g.gif Tikrai būč tikėjusis daug daugiau g.gif Gaunasi apie 3 Lt už 1 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 14, 20:55)
g.gif Tikrai būč tikėjusis daug daugiau g.gif Gaunasi apie 3 Lt už 1 ml g.gif

Na bet nejaugi tikrai nėra mažesniais kiekiais? unsure.gif Nežinau, kaip prisiversčiau nusipirkt 200ml butelką, kad ir kokia jos kaina būtų.
Gal rimtai, sakau, reikia susimest ir pasidalint, kaip mes čia juokavom? lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien vel apsilankiau Chanel boutique ir radau visus Les Exclusifs de Chanel kvepalus smile.gif

Keleta susipurskiau ant lapeliu.. Imerksiu i juos nosi ir parasysiu kaip jie man pasirode smile.gif

No. 31, No. 28 La Pausa ir Coromandel smile.gif Coromandel kol kas pats geriausias is ju smile.gif
Atsakyti
Blaskaus kaip drugelis tarp geliu.. Nebezinau kuris labiau patinka Chanel Gardenia ar Chanel Coromandel.. rolleyes.gif tongue.gif

Chanel Coromandel (jau antra diena kaip mano svetaine juo gardziai kvepia) man kvepia sunkiai ir tankiai. Jei juos paprasytu nutapyti, tai rinkciaus siltas rudas, gelsvas spalvas, galbut imaisyciau sviesias pilkas.. Nes aromatai keiciaisi vienas po kito nuo medaus, smilkalu, juodojo karciojo sokolado, aprukyto medzio.. Manau, kad siuo metu tai yra mano pirmieji bandyti kvepalai, kurie sitaip intensyviai keiciaisi ir kvapai papildo vienas kita. Manau,kad turetu neiprastai gerai laikytis. Lyg neturi to stipraus "sanelinio" veido,bet matyt atspeciau gatveje, kad tarkim koks zmogus ji devi.. Neturiu kvepalu, kurie sitaip graziai atskleistu smilkalus ir juodaji sokolada.

Taip ir norisi isigyti juos ir tuo paciu skanios prancuziskos kavos bei sokolado..

Siuo metu Chanel Gardenia savo baltumu ir kvapu sviesumu man prilygsta sviesioms, "naivioms", jautrioms vasaros dienoms, o Chanel Coromandel man lyg mistiskas vakaras.. Galbut damai su juoda skrybele ir cigarete rankose.. Femme fatale. Absoliuti priesingybe. Taip viliojanti. Ir charakteringa. Aplodismentai.

28 La Pausa negaliu ivertinti.. Tiesiog nublanko per diena.. O lapelis siandienai visiskai issivedejo.. Uzuodziu vos vos kazkokias gelytes.. Bet tas "vos vos" kol kas man nesudaro ypatingo ispudzio.. Hmm g.gif

Kazkur nugrudai No. 31.. Ne beda.. Zinau kur rasti parduotuve smile.gif

Atsakyti