Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

nu nieko nesuprantu nusipirkau chanell moudmoiselle (gal teisingai parasiau)
pirkau Kristianoj parfumas, bet jis nei velnio nelaiko kvapo... negi ir ten padielkos???
tai kur tad pirkti jei i uzsieni nenusimato keliones g.gif
susinervijau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliusiukas: 15 sausio 2009 - 22:08
Nepirk išvis, visur vienos padielkės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 01 15, 22:07)
pirkau Kristianoj parfumas,

Kas čia per parduotuvė tokia? g.gif
Atsakyti
tai jeigu vadinasi chanell moudmoiselle tai tikrai padielka biggrin.gif
Atsakyti
pliusiuk, akivaizdu, kad krizė. Seniau Kristiana tik Chanel prekiavo, o sunkmečiu, kaip suprantu, jau ir Chanell asortimentas joje atsirado. Aplink vien priešai, žinok. Ir vien paddielkos. Net ir užsienyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 15, 13:16)
bet ne visada originalūs biggrin.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif , visko yra buvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 01 16, 10:00)
tai jau tikrai drinks_cheers.gif , visko yra buvę smile.gif

Kur čia taip visko yra buvę?
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 01 15, 23:18)
tai jeigu vadinasi chanell moudmoiselle tai tikrai padielka  biggrin.gif

Na, nelabai aš tikiu, kad normalūs tinklai parfumerijos gadintųsi savo vardą veždami kažkokius padirbtus kvepalus. Sorry, bet tikrai netikiu.
Va, ta pati Madmozel (nerašau paraidžiui, nes nemoku pran.o buteliuko po akim neturiu) man labai ilgai laikosi ir pirkta lietuviškoje kristinanoje.
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 01 15, 23:18)
tai jeigu vadinasi chanell moudmoiselle tai tikrai padielka  biggrin.gif

nesisaipyk biggrin.gif is atminties rasiau n elekiau ziuret ant buteliuko kas ax.gif
nu nzn bet Kristiana, lyg turi varda... sakyciau as nejauciu arba reikia purksti po keliolika paspaudimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 01 16, 14:52)
nesisaipyk  biggrin.gif  is atminties rasiau n elekiau ziuret ant buteliuko kas  ax.gif
nu nzn bet Kristiana, lyg turi varda... sakyciau as nejauciu arba reikia purksti po keliolika paspaudimu  g.gif

Man toks klausimas pasistojo. Jei jau įtari, kad kažkas negerai su tais kvepalais, kodėl neini į Kritianą aiškintis g.gif
Atsakyti
Chanel Coco Mademoiselle edp (ar parfum?...)
jei edp - tai laikosi ir man ne itin ilgai (tik pusdienį), ne taip kaip coco edp ar allure edp( iki vėlaus vakaro)
Parfumo neturėjusi tai negaliu nieko pasakyti smile.gif
Atsakyti
Oi, su madmuazelės laikymu, tai visko būna...Girdėjau ne kartą. Čia kažkaip labai individualiai tas laikymasis būna, ant kiekvienos vis kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti