Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

nu turejau chance, siaip irgi lengvas kvapas bet laikydavo tai oioioi bet pirkau ne Lt
Atsakyti
Buvau pirkus vyrui CHANEL ALLURE,o sesė turėjo CHANEL 5 parfumą.
Kvepalai nelaikė nei vienam:ax: Pasipurškia,pasitepa,viskas ten tik "nudūksta" ir viskas. g.gif
O man ALLURE ir CHANCE kvapai laikėsi gerai.
Gal tikrai čia nuo žmogaus auros priklauso? hihihi.gif
Atsakyti
Na man Mademoiselle irgi iki vakaro nelaiko. Na jie lengvesni negu Chance - ne tokie aitrūs. Ir man labiau patinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 01 16, 22:55)
Na man Mademoiselle irgi iki vakaro nelaiko. Na jie lengvesni negu Chance - ne tokie aitrūs. Ir man labiau patinka smile.gif

O man atvirksciai. Mademoiselle laikosi visa darbo diena (8 val.), o Chance as jau po pusvalandzio nejauciu nieko ant odos. Ir Chance mano nosiai vos jauciamas isvis kvapas, o Mademoiselle tai oho koks stiprus smile.gif
Atsakyti
Na vat kaip būna smile.gif Nors net draugė, kai atėjau pas ją, sako: - Chance? , aš, nu taip... iki vakaro išsilaikę.
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 01 17, 14:02)
Na vat kaip būna smile.gif Nors net draugė, kai atėjau pas ją, sako: - Chance? , aš, nu taip... iki vakaro išsilaikę.

O man lygiai tas pats darbe su madmuazele smile.gif visi jaucia, kad cia ji. O Chance nulis emociju, matyt visai ant manes jie nekvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2009 01 17, 15:32)
O man lygiai tas pats darbe su madmuazele smile.gif visi jaucia, kad cia ji. O Chance nulis emociju, matyt visai ant manes jie nekvepia  g.gif

Cia tikriausiai kaip kam.Mano kolege juokiasi pastoviai, sako nereikia tavo balso isgirsti, uzuodziu tave pagal kvapa,kad esi biggrin.gif Man jie labai ilgai laiko,tik dar ne vieno buteliuko nesu LT pirkusi.
Atsakyti
As kai pasikvepinu Mademoiselle, tai kita diena jau net galiu nesikvepint - dar uztenka vakarykscio kvapo ant drabuziu...
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 18, 17:28)
As kai pasikvepinu Mademoiselle, tai kita diena jau net galiu nesikvepint - dar uztenka vakarykscio kvapo ant drabuziu...

o kaip kvepiniesi kad net rūbai kvepia? ar rūbų nekeiti? keista.. aš ant riešų ir ant kaklo - tai kažkiek gal ir papuola ant drabužių bet kad jaustųsį net po visos dienos, kitą dieną - tai reik ant rūbų pilti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 18, 19:37)
o kaip kvepiniesi kad net rūbai kvepia? ar rūbų nekeiti? keista.. aš ant riešų ir ant kaklo -  tai kažkiek gal ir papuola ant drabužių bet kad jaustųsį net po visos dienos, kitą dieną  -  tai  reik ant rūbų pilti  unsure.gif

o kodel negalima ant rubo papurksti? Ir tikrai nereikia pilti, kaip jus sakot, kad kita diena jaustus.
Del rubu keitimo, tai netikiu, kad po vieno padevejimo svarka ar megstini vilnoni iskart skalbiat schmoll.gif
As visada purksteliu ant rubo krutines srityje, nes ir pati jauciu tada visa laika kvapa ir sleifas praejus lieka. Man tai labai patinka. Ir gatveje kai praeina moteris kvepedama, tai tikrai ne nuo riesu ar kaklo tas kvapas. Ne paslaptis, kad kvapas ant audinio (ypac vilnonio) laikosi geriausiai, taigi jei kvepeti, tai kvepeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2009 01 18, 20:46)
o kodel negalima ant rubo papurksti? Ir tikrai nereikia pilti, kaip jus sakot, kad kita diena jaustus.

Galima ir ant rūbų ir ant užuolaidų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 18, 21:21)
Galima ir ant rūbų ir ant užuolaidų.  smile.gif

hihihi.gif flirt.gif

Nepurškiu ant rūbų nes gaila kvepalų matyt. Nors tikrai esu mačiusi kaip mano kolega kvepinasi savo Sensuelle edp - ant plaukų du kartai... vienas riešams, du ant kaklo ir dar du ant baltų marškinių iš toliau blink.gif kad lieka dėmės tai nieko tokio, jos nesimato blink.gif bet kvapas tikrai laikosi visam kolidoriuje geras porą val taip pat kaip ir wc gaiviklis verysad.gif kad ir kaip man patiktų chanel - bet kai tiek prisipurškia ir aišku per dieną mažiausiai porą kart reikia atgaivinti kvapą - tik parūkt ir pšik doh.gif
žodžiu - jai testeris 100ml išeina per mėnesį jaučiu, ryt paklausiu biggrin.gif
Atsakyti