Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visokias deviu mirksiukas.gif gal tik sortukai kazkaip nelimpa,per daug jie aptempia mane,fui biggrin.gif o labiausiai patinka tokie stringai su tokia neriniu placia juosta,vietoj tu virvuciu per sonus,na panasiai kaip sortukai,bet su virvute smile.gif gal supratot...
Atsakyti
O as megstu stringus, visada juos nesioju. O sortukus uzsidedu tik per mmm biggrin.gif
Atsakyti
o as stringus deviu, tik kai butinai reikia ir prie drabuziu jokios kitos kelnaites nedera ax.gif bet siaip man labiausiai patinka ivairus sortukai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu įvairiausių, bet stringų mažiausiai(nemėgstu)...
Atsakyti
Ti ka nėr tinkamo atsakymo blink.gif I aš, i mana draugelkos tik tokius nešiojam cool.gif Va.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 11 30, 18:31)
Ti ka nėr tinkamo atsakymo  blink.gif I aš, i mana draugelkos tik tokius nešiojam  cool.gif Va.

user posted image

patys geriausi ir niekada neiseina is mados hihihi.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,o ar niekur neskaitet ,kad stringus nesioti nelabai sveika!taigi virvute eina per viena skilute ir perkita taigi is vienos skilutes bakterijos labai lengvai gali patekti i kita skilute kur jos visai nereikalingos ir sukelti mikrofloros pakitimus.as tai uz kelnaites!!
Atsakyti
Man prie širdies ir tie ir tie, priklaausomai nuo aplinkybių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*divvva* @ 2007 12 03, 10:59)
Man prie širdies ir tie ir tie, priklaausomai nuo aplinkybių ax.gif

Nu gal ne prie širdies, o truputį žemiau... ax.gif cool.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
na man patogiausia sortukai, na bet nesioju ir stringus cool.gif
Atsakyti
Tikriausiai atsinesiojau "mersiukus" nebent kelnytes plonos.Siuo metu nepakeiciami yra sortukai.
Atsakyti

Stringu turiu, bet beveik nebenesioju - nu nepatinka tas pojutis juos devint ir viskas, be to man asmeniskai nelabai grazu. O va sortuokai - laaaabai patinka, megstu ties sportinius, tiek klasikinius su raukinukais. Medziaga taip pat svarbu - sintetika tik visokias ligeles prisaukia...
Atsakyti