Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

JO DEL VERTEJO TAIP YRA....duoda nemokamai...ji gauna pinigus ne is taves o is valstybes ir gana gerus kiek zinau ...

as manau darytis epidura, ilgai svarsciau bet pagaliau nusorendziau...kad gimdymas svarbus ir sunkus izbandymas tiek man tiek mano vaikeliui todel geriau bus kad to skausmo butu maziau

beja pries kelias dienas pradejau nesciuju klases ir ten pasakojo ape kazkoki alieju kuris rekalingas arpvietei masazuoti kad nebutu plysimu gimdymo metu...
gal kas zinote pavadinima o gal naudojote.
lietuvoje zinau reklamuojamas kazkoks welleda
bet nemanau kad cia toks pat...

Papildyta:
na del svorio tai ir as priaugau labai daug 25 kg o dar iki gimdymo 8 savaites liko,
bet manau kad vaikutis pades ta svori sudeginti biggrin.gif
Atsakyti
del to epiduro tai man siaip buvo labai dideli skausmai tai as jau maldavau kad man duotu ka nuo skausmo,o as apie jokius epidurus nezinojau,tai man paeme ir padare ,buvo labai gerai tik kad laba greit tas poveikis praejo g.gif svorio tai priaugau 8 kg,po gimdymo praejus savaitei jie nukrito su kaupu bigsmile.gif bliutaite parasyciau lietuviskai ta sarasiuka bet gaila nebeturiu jo,tai kas neaisku galetum parasyt ir isverstumem mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar parasysiu wiska ka iswertus supratau,o po to ko nesupratau smile.gif
taigi:tapkes,pizama,chalata,kelnaiciu sau,serweteliu waikui,tuoleto reikmenis,waikui bernakowiu apatiniu,marskinuku,kepuraiciu,pirsinyciu,koinyciu,seilinuku,lowyciu apkloteliu,ankoldeliu,apkloteliu,wystiklu,po to sau dar laiswa palaidine,siltas koines,gliukoziniu saldainiu,ranksluosti,iswaziawimui pasiimt sau apsirenkt,waikui siltai aprenkt,masinos sedyne....
o daber nesupratau situ:super absorbent sanitary towels,roll of cotton wool,face cloth,sponge,nappies,tissuesyour own oils op remedies..ir siaip parasykit mazdaug kas ka wezetes,ko nereikejo..labai busiu dekinga jei man iswersit. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 04 05, 22:47)
dabar parasysiu wiska ka iswertus supratau,o po to ko nesupratau smile.gif
taigi:tapkes,pizama,chalata,kelnaiciu sau,serweteliu waikui,tuoleto reikmenis,waikui bernakowiu apatiniu,marskinuku,kepuraiciu,pirsinyciu,koinyciu,seilinuku,lowyciu apkloteliu,ankoldeliu,apkloteliu,wystiklu,po to sau dar laiswa palaidine,siltas koines,gliukoziniu saldainiu,ranksluosti,iswaziawimui pasiimt sau apsirenkt,waikui siltai aprenkt,masinos sedyne....
o daber nesupratau situ:super absorbent sanitary towels,roll of cotton wool,face cloth,sponge,nappies,tissuesyour own oils op remedies..ir siaip parasykit mazdaug kas ka wezetes,ko nereikejo..labai busiu dekinga jei man iswersit. rolleyes.gif

super absorbent towels tai yra dideliu paketu daug sugerianciu(nes po gimdymo kraujuosi)yra vaistinese specialiu po gimgymo tokie zali ir ilgi,bet man sesutes dave tai neprireike manuju,rol of cotton wool tai ritinelis vatos,face cloth tai veidui ranksluostis,sponge tai kempine tipo maudymuisi,nappies tai sauskelnes,o to paskutinio tai nelabai supratau gal neteisingai parasei g.gif seip as viska saziningai pasiemeu bet tikrai puses nereikejo.paseemeu kaip ir rase vaikui daug antklodziu ir drabuzeliu,bet kadangi ligoninej buvo silta tai anklodziu neprireike ir mes tik pusantros paros tebuvom tai puses rubeliu nereikejo.seilinuku irgi nelabai reikia.nu pirstinaites tai as pasiemeu nens vaikelis gime ilgais naguciais tai apsibraize save.pasiimk viska ko pati mani kad gali prireikt,nu jei ir neprireiks juk parsivesi atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif as taipat gimdysiu Airijoje Dubline Rotunda ligonineje ir zinote visiskai nebijau ax.gif mano GP yra lietuvis pas kuri man vizitai nieko nekainuoja isskyrus pirmaji karta kai teko moketi 50 eu.labai puikus zmogus,viska isaiskina ir visada pasirenges padeti.jis man dave laiska su kuriuo reikejo eiti i Rotunda ligonine.Kadangi kalbos beveik nemoku ir pati neseniai atvykau i Airija tai mane visur lydi vyras kuris man buna vertejas thumbup.gif kadangi Rotundoje mato ir zino kad man su kalba nekas tai mano vyro kas antra sakyni nuolat klausia ar jis taipat viska teisingai suprato,ir net kai nereikia kiekviena sakyni kelis kartus pakartoja biggrin.gif tad neaiskumu tikrai nelieka,nes visi darbuotojai labai malonus thumbup.gif man gimdymas nusimato birzelio 2d.ir mums pasake,kad turesime mergyte biggrin.gif ar yra cia mamyciu kurios gimdys panasiu laiku Rotundoje?
Papildyta:
o sarasiukas tai mane irgi labai sudomina,reikes pirkti nemaza lagamina norint kad viskas sutilptu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 08, 18:38)
o sarasiukas tai mane irgi labai sudomina,reikes pirkti nemaza lagamina norint kad viskas sutilptu doh.gif  biggrin.gif

Patikėk,tikrai pirk didelį lagaminą rolleyes.gif
Atsakyti
jo jo su ta visa manta atrodem taip lyg i lietuva varytumem tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 08, 21:57)
jo jo su ta visa manta atrodem taip lyg i lietuva varytumem  tongue.gif  lotuliukas.gif

Ar nepasižiūri jie (ligoninėj) keistai , kad atvarai su tokia terba, man kažkaip truputi nejauku su tokiu lagaminu bus užeiti į ligoninę. blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kiek suprantu cia tik Airijos mamytes lankosi,kadangi nebezinau kieno dar galeciau paklausti,tai klausiu jusu,gal zinot airisku skelbimu puslapiu,kuriuose galeciau rasti sawo waikiukui lowyte nupirkti,ir siaip buitiniu dalyku,nes tokiu skelbimu nerandu,wien masinas ismeta..reikia tiklaus puslapio,jei zinot tokiu puslapiu parasykit,,aciu labai... 4u.gif ir atsiprasau,kad cia wisai ne i tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 09, 12:36)
Ar nepasižiūri jie (ligoninėj) keistai , kad atvarai su tokia terba, man kažkaip truputi nejauku su tokiu lagaminu bus užeiti į ligoninę. blush2.gif

nu neziuri keistai tik dabar jei gimdyciau airijoj tikrai tiek mantos nebesikrauciau,visiskai nereikia tiek tu kaldryciu,apkloteliu kurie uzima daugiausiai vietos,nu bent jau man tai jau dave ju gan nemazai,as savo tik viena adijeliuka panaudojau.manau visko reiketu pasiimt minimaliai,paciai pradziai tada ir juokingai neatrodysi,o juk jei ko reikes juk betkada gali vyras atvezti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bliutaite @ 2008 04 09, 15:12)
sveikos 4u.gif kiek suprantu cia tik Airijos mamytes lankosi,kadangi nebezinau kieno dar galeciau paklausti,tai klausiu jusu,gal zinot airisku skelbimu puslapiu,kuriuose galeciau rasti sawo waikiukui lowyte nupirkti,ir siaip buitiniu dalyku,nes tokiu skelbimu nerandu,wien masinas ismeta..reikia tiklaus puslapio,jei zinot tokiu puslapiu parasykit,,aciu labai... 4u.gif ir atsiprasau,kad cia wisai ne i tema unsure.gif

o kam tau vargt ir ieskot internete?ar nelengviau tiesiog is parduotuves nusipirkt?nebent tu nori padevetu?mes nauja is parduotuves pirkom ir visai nebrangiai mokejom,su visu ciuziniu isejo 149euru smile.gif visose didziosiose zaislu parduotuvese juk yra nursery skyriu kur viskas leliukams.ir kainos tikrai nera kosmines thumbup.gif
Atsakyti
buna skelbimuose labai geru,ir ten wos kelis eurus kainuoja,nes ar taip ar taip lietuwoj reiks nauja pirkei kaip jau waziuosi wisam,lowytes neitempsiu..nauja nusipirksiu gaila palikt bus doh.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti