tai tada bandykit ieskoti padevetu rubu parduotuvese,pas mus miestely tik viena tebuvo bet tai ir ten visokio turto buvo galima rast.ir der bandykit skelbima kokiam tesco ar dunes story pakabint kad pirktumet nebrangiai lovyte,pamatysit kad atsilieps kas

QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 09, 16:32)
nu neziuri keistai tik dabar jei gimdyciau airijoj tikrai tiek mantos nebesikrauciau,visiskai nereikia tiek tu kaldryciu,apkloteliu kurie uzima daugiausiai vietos,nu bent jau man tai jau dave ju gan nemazai,as savo tik viena adijeliuka panaudojau.manau visko reiketu pasiimt minimaliai,paciai pradziai tada ir juokingai neatrodysi,o juk jei ko reikes juk betkada gali vyras atvezti 
Papildyta:
o kam tau vargt ir ieskot internete?ar nelengviau tiesiog is parduotuves nusipirkt?nebent tu nori padevetu?mes nauja is parduotuves pirkom ir visai nebrangiai mokejom,su visu ciuziniu isejo 149euru
visose didziosiose zaislu parduotuvese juk yra nursery skyriu kur viskas leliukams.ir kainos tikrai nera kosmines 

Papildyta:
o kam tau vargt ir ieskot internete?ar nelengviau tiesiog is parduotuves nusipirkt?nebent tu nori padevetu?mes nauja is parduotuves pirkom ir visai nebrangiai mokejom,su visu ciuziniu isejo 149euru

mamacka22 o gal gali kokiu parekomenduoti Dubline nebrangiu leliuku parduotuviu? as savo lelytei taipat ieskau nebrangios lovytes,bet norisi naujos....
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 09, 18:50)
mamacka22 o gal gali kokiu parekomenduoti Dubline nebrangiu leliuku parduotuviu? as savo lelytei taipat ieskau nebrangios lovytes,bet norisi naujos....
niu gaila bet as ne dubline gyvenau,beto daba jau lietuvoj gyvenam.mes tai pirkom TOY LAND ar TOY MASTER kazkaip panasei vadinosi,ten lovytes nuo 100 euru,beto bandykit ARGOS kataloge gal ko nebrangaus yra.
Dėl visokių drabužėlių kūdikėliui tai aš viską susipirkau iš Dunes Stores,Tesco, Heatons,ir Penny visokiu nebrangiu ir reikalingu kūdikėliui daikčiuku yra.Dar labai fainų drabužėlių nupirkau Shaws parduotuvėje nebrangus vaikiškų drabužėlių skyrius ten yra bet ne visose yra tie skyriai. O lovytę ir vežimuką pirkau su nuolaidom Byrnes ir Smyths parduotuvėse.Tiesa dar Ken Black, bet ten mažai kada nuolaidos būna.

o mes lovyte pirkom tesco parduotuvej,kainavo 120euru,tikrai faina ir nebrangi ir ieskot daug nereikejo,o rubeliai tai is dunnes stores,penneys,pigus ir geri,net nepamatai kaip vaikas isauga o rubeliai lieka kaip nauji.
jo is situ parduotuviu rubeliai tikrai geri
ir as vaziuodama i lietuvele vaikui dar pripirkau ju,tikrai kokybiski ir nesusidevi

aciu mergaites uz patarimus
kita savaite zadu aplankyti jusu parekomenduotas parduotuves.rubeliu as jau esu pripirkus,tik vargstu su lovyte ir vezimeliu

Sėkmės paieškose, o aš dabar peržiūrėjau visus drabužėlius, kuriuos susipirkau iki 6 mėn. , tai nusprendžiau, kad persistengiau.Vis pamatydavau kokį labai simpatišką ir pirkdavau, o dabar pagalvoju, kad vaikučiai taip greit auga,kad nespėsim visko išbandyti.
Taip,kad mamytės nepersistenkit, kaip aš
.

na as tai irgi akivaizdziai persistengus su rubeliais,ale gi kad neymanoma tokiam groziui atsispirti
kiek tik einu i parduotuve taip vis kanors nuperku,jauciu tuoj pylos gausiu nuo MB,nes jau visa komoda visokiu smutkiu pririnkau

Sveikos mamytės,
Gal kas žinote, kur pigiausiai Dubline galima nusipirkti naują Quinny Buzz 4 vežimėlį su lopšiuku, kėdute ir sportine dalimi?
Gal kas žinote, kur pigiausiai Dubline galima nusipirkti naują Quinny Buzz 4 vežimėlį su lopšiuku, kėdute ir sportine dalimi?
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 12, 01:30)
Sėkmės paieškose, o aš dabar peržiūrėjau visus drabužėlius, kuriuos susipirkau iki 6 mėn. , tai nusprendžiau, kad persistengiau.Vis pamatydavau kokį labai simpatišką ir pirkdavau, o dabar pagalvoju, kad vaikučiai taip greit auga,kad nespėsim visko išbandyti.
Taip,kad mamytės nepersistenkit, kaip aš
.

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 12, 02:43)
na as tai irgi akivaizdziai persistengus su rubeliais,ale gi kad neymanoma tokiam groziui atsispirti
kiek tik einu i parduotuve taip vis kanors nuperku,jauciu tuoj pylos gausiu nuo MB,nes jau visa komoda visokiu smutkiu pririnkau