QUOTE(besilaukianti @ 2008 03 26, 21:20)
Sveikutes,
As irgi laukiuosi, gyvenu airijoje ir ... bijau....
Skaiciau, kad kazkuri lanketes lenku klinikoje - gal galite daugiau suteikti informacijos? Kokius tyrimus jie ten atlieka? Kokiu echoskopu ziuri - (prisiskaiciau apie visokius 3D ir t.t), ar gydytojas lietuvis? Ar likote patenkinta? Kazkaip niekur nerandu apie tai informacijos.. Gyvenu ne Dubline, bet noreciau bent karta, kad mane apziuretu pagal lietuviska tvarka...
Is anksto dekoju atsiliepsiancioms.
Labuka
na as is pradziu ejau i ta lenku klinika galiu pasakyti kad jie plesikai, reikia tik pinigu
siaip suprantu pirmas leliukas norisi kad viskas butu patikrinta taciau vistiek...
siaip pirma kart buvau pas ginekologe priemimas su skanu kainavo 100 euru, man skaudejo ir buvau pastojusi tik 5 savaites, pas daktara t.y. GP pasirodymai tik kas menesi nemokamai o kiti apsilankymai jei nekaip jautiesi 50 euru, bet mane labai puikiai apziuri ir airiu gydytojai, kas man nepatiko tai pasleptumas....negi negali sakyti kad viskas yra toje klinikoje mokama kai nuejau pasake kad cia apziures kaip ir priklauso airijoje ...tai iseina nemokamai, bet tada po pirmo sumokejimo 50 euru pasake kad privalau darytis tyrimus kardiograma, krauja, slapima ir dar kazkokius biesus...kai atejau darytis pasake kad cia viskas mokama nors daktaras zinojo jog uz savaites kraujo ir slapimo tyrius darys ligonineje....
as esu tiesus zmogus todel man tokie neissiaiskinimai nepatinka....
nesu rasiste...betvisdelto tai lenku klinika......ir aptarnavimas vienos vistos nepatiko....
na tiesa as buvau 2 kartus lietuvoje ir ten pakartotinai dariausi testus pasake ta pati. kad viskas yra tvarkoje, be to jei jauti ka nors negero bet kuria akimirka gali vaziuoti i ligonine ar skambinti ir teirautis visi labai maloniai aptarnauja...padeda,
Papildyta:
tagi merginos kaip del epiduro?
siandien nusprendziau kad turbut prasysiu ...beja kazi kada jo reikia prasyti ...kai snekesiu su daktare ar kaip?
juk jie turi zinoti kad kai atvyksiu noriu to epiduro ir ji iskar darys...zinoma dar liko laiko bet neramu jau darosi
ir i ligonine nieko nesu susikrovusi...
kaip jums sekasi nesioti savo mazylius, beja kaip su svoriu labai priaugote?

Pradzia: 2011-01-03
Ugis: 165 cm