Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

sveikos mamytes, nestuke.gif ka manote apie maniezus? nes esu sugalvojusi pirkti ne lovyte o manieza? 4u.gif
Atsakyti
mes airijoj kai buvom tai turejom lovyte,bet kadangi jos neparsivezem,tai lietuvoj nusprendem lovytes nebepirkt,nes kainos tai neblogos cia.tai radom skelbime visiskai nauja manieza.nu super dalykas thumbup.gif tik dar iklojom jam ciuzinuka kad minksciau butu miegot.ir labai dziaugiuos.gale yra uztrauktukas tai kai jau nemiega as ji atitraukiu,ir jis islenda lauk,kartais buna tokiu stebuklu kad pats ylenda ir uzmiega kada nori.geras dalykas tas maniezas.svarbiausia neaukstas,nera tokios baimes kad iskris,nes mato kad gale atitraukta tai ir islenda,nereikia per krasta svertis mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
niu merginos pasisakykit be kokiu daiktu gimus vaikeliui neisivertet? nes noriu as ir to ir ano blush2.gif tik ziuriu kad mano finansai neisnesa tiek kiek as noriu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
manu kad reikalingiausi yra elementariausi dalykai vezimas lovyte,vonele nu as dar vaikstyne pirkausi,o tu visokiu valgymo keduciu ir kitokiu pribombasu tai as nepirkau ir nemanau kad butu man prireike,nes vaikiukas labai staigei auga o paskui viso to turto ner kur det doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 12, 10:33)
smile.gif turbut jauzinot ko laukiates kad prisipirkot rubeliu?nu man tai buvo juoku su rubeliais lotuliukas.gif as irgi iki 6 men prisipirkau rubeliu ir svarbiausia ruzavu,nes kazkodel nuo pat pradzios net enbuvo kitokios minties,tik ta kad turesim mergaite,ir se tau kad nori...turim sunu doh.gif .niu kai jau suzinojau tai pradejau kitokius pirkt,tik gerai kad sukneliu nebuvau pripirkus tai kai niekur neidavom maziukui dar uzdedavau koki sliauztinuka is tos mergaitiskos serijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smile.gif na man kiek ziurejo echo tai vis patvirtindavo,kad mergaite,bet stengiuosi pirkti kuo neutralesnius rubelius juk negali zmogus zinoti ar uzaugs pimpaliukas ar ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 12, 11:11)
manu kad reikalingiausi yra elementariausi dalykai vezimas lovyte,vonele nu as dar vaikstyne pirkausi,o tu visokiu valgymo keduciu ir kitokiu pribombasu tai as nepirkau ir nemanau kad butu man prireike,nes vaikiukas labai staigei auga o paskui viso to turto ner kur det doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu.,nors pati savo lelei dar daiktu nenupirkus,bet nezadu ir pirkti tokiu daiktu kaip valgymo kedutes,zaidimu kilimukas ir pns..tokius daiktus vaikutis greit isauga,o mamytei tik bus rupesti kur kam ka parduoti
Atsakyti
o mes turim ir maitinimo kedute ir kilimeli zaisti,mum jis labai patiko,o dabar draugei paskolinau,o kedute irgi labai gerai,nereikia nei ant keliu laikyt kai valgydini o ir nebaisu kad gali nuvirst,mes pirkom tokia kad paskui dar is jos ir staliukas pasidaro su maza kedute ir kai paaugs savo stala tures.tik aisku kedute pirkom ant puses metu,bet pradejau sodint veliau,o kilimelis kazkur nuo 4men.reikalingas.parduoti tikrai neparduosiu,ka gali zinot gal paciai dar prireiks.o bunant airijoje tikrai negaila 40euru kilimeliui. thumbup.gif
Atsakyti
pati dar nieko neprkau,drabuzeliu atidave ir labai daug,lovyte ir vezimuka pirksiu keliom savaitem likus iki gimimo,vonele irgi atidave,tai tik visokiausiu sampunu,suku,aliejuku,pampersu,buteliuku,ciulptuku pripirkau ir viskas :)aisku dar pirksiu visokiu kaldryciu,ranksluostuku,ziuresiu kaip vaikas gims ar dar ko truks ar nebe.. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif niu tai jau pati pradzia padaryta,daba tik transporto leliukui dar reikia ir lovos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 04 12, 10:22)
Sveikos mamytės,

Gal kas žinote, kur pigiausiai Dubline galima nusipirkti naują Quinny Buzz 4 vežimėlį su lopšiuku, kėdute ir sportine dalimi?

Tai niekas nežinote?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 04 14, 16:46)
Tai niekas nežinote?

Jei saziningai tai nelabai domejausi, bet pabandyk ieskot Smyths parduotuvese ten kiek as spejau pastebet viskas pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis.Norejau paklaust ir pasiteiraut,kaip Waterfordo ligonyne su gimdymu,na gal turit atsiliepimu,ar ziniu?
Atsakyti
Sakykit mamos, ar čia Airijoje pagimdžiusiai mamai galima atnešti gėlių? MB manęs paklausė, o aš nežinau ką atsakyti jam, Sako, kad nebutų taip, kad reiks gėles palikti už durų. 4u.gif
O aš kaip matot, laukiu nesulaukiu,kada mano lialius pasibels tongue.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti