QUOTE(rpusevic @ 2008 03 27, 13:37)
Sveikutė Adeks, jo gymdymo data artėja, tiesa sakant neramu kažkaip, o ir savijauta pasikeitė, labai pavargusi jaučiuosi, nugara skauda, labai norėčiau laiku pagimdyti, taip sakau, nes pirmąjį sūnų pernešiojau 10 dienų :bigsmile:Dar vargina tas vaikščiojimas į konsultacijas kiekvieną savaitę,taip ilgai laukti visada reikia ir pas GP lakiu visada 2 val. ir ligoninėje tas pats

Labai noriu,kad laikas eitų greičiau, noriu savo lialių kuo greičiau ant rankų laikyti

Lietuvoje,kai buvau 17 sav. sakė, kad berniukas ir čia 33sav. taip pat sakė, kad berniukas, man irgi nuojauta kad sunelį turėsiu, tiesa ir drabužėlius kelis išdrįsau melsvus nusipirkti.
Kaip tavo sveikata? Ir dar norėjau paklausti, kai atvyksti gimdyti ar duoda ligoninės drabužius ar savo apsirengi, turiu susiruošusi savo, bet šiaip smalsu?
Labas,matau,kad tu vis dar lauki

.Bet nieko,viskas bus gerai

. Mano sveikata ligtai gera,tik labai viskas nervina,nuotaika keiciasi daznai.

.I ligonine reikia imt savo drabuzius:2 poros ilgu naktiniu marskiniu,nes jeigu pati gimdysi,tai su savais drabuziais,tad reikes pasikeitimuj.Dar geriau,kad atsiseginetu nors virsuj,kad galetum maitint vaika.Dar chalata,tapkes.Kiek dar paskaiciau apie ta sarasa daiktu,kuriuos reikia pasiimt i ligonine,tai tikrai puses nereikes.Svarbiausia drabuziai sau ir vaikuj,adijaliuku pora,pampersu,ranksluosciu,vienkartiniu iklotu sau,nes kraujosi.To tikrai uzteks,nes jei pati gimdysi,gal jau kita diena vaziuosi namo

. Sekmes tau

ir visom besilaukianciom