Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

as manau, kad tavo brangusis gali ir visa glebi geliu atnesti 4u.gif juk tokia proga kaip gali neleisti atsinesti geliu i ligonine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 04 16, 20:19)
as manau, kad tavo brangusis gali ir visa glebi geliu atnesti 4u.gif  juk tokia proga kaip gali neleisti atsinesti geliu i ligonine mirksiukas.gif

Tiesiog prisiminiau Lietuvą,kai atėjau pasveikinti brolienę su sūnelio gimimu,o iš ten manęs vos neišvarė su tom gėlėm, tipo kad gali lėliukui alergija sukelti.Tai vat pasidarė įdomu, kaip čia Airjoje u tom gėlėm, kad maniškis nepasimestų tokioj situacijoj blush2.gif .
Atsakyti
tai aisku kad galima,tu pamatysi kitu lovos balionais buna apkarstytos,o pacios aires dar i tualeta eina parukyti,nes iki lauko toli, blink.gif cia tai visai siaubas,o nuo geliu mamytei tik geriau bus thumbup.gif
Atsakyti
teisybe,balima nest geliu kiek nori nieks nedraudzia ir dar duoda kur pamerkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, kažkaip čia pas mus tylu pasidarė, kaip matot aš vis dar nestuke.gif , niekaip negaliu sulaukti kada gi jau mano mažiukas pasibels wub.gif . Buvau ligoninėj,tai užrašė mane balandžio 28 d.jeigu iki tos dienos nepagimdysiu tai reikės gultis ir pradės skatinti, terminas man buvo balandžio 17d. Savo pirmąjį sūnelį taip pat pernešiojau 10d., bet neskatino pats nutarė ateiti pas tėvelius.
Mergaitės norėjau paklausti ar jums skatino gimdymą čia Airijoje, kaip sekėsi? Baisiai nenoriu to dirbtinumo, išbandžiau jau daug būdų, kad tik greičiau pagimdyt ir tvarkiausi kaip beprotė, ir ilgi pasivaikščiojimai, ir su vyru smileysex.gif kiekviena diena ir nieko.Tiesa pasakius baisiai pavargau nuo to laukimo ir nežinojimo kada mūsų 2.gif wub.gif pasirodys, kartais taip noriu išsiverkti, viskas erzina, būnu baisiai pikta, kad net prieš artimuosius nepatogu pasidaro. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 21, 02:27)
Sveikos mamos, kažkaip čia pas mus tylu pasidarė, kaip matot aš vis dar  nestuke.gif , niekaip negaliu sulaukti kada gi jau mano mažiukas pasibels wub.gif . Buvau ligoninėj,tai užrašė mane balandžio 28 d.jeigu iki tos dienos nepagimdysiu tai reikės gultis ir pradės skatinti, terminas man buvo balandžio 17d. Savo pirmąjį  sūnelį taip pat pernešiojau 10d., bet neskatino pats nutarė ateiti pas tėvelius.
Mergaitės norėjau paklausti ar jums skatino gimdymą čia Airijoje, kaip sekėsi? Baisiai nenoriu to dirbtinumo, išbandžiau jau daug būdų, kad tik greičiau  pagimdyt ir tvarkiausi kaip beprotė, ir ilgi pasivaikščiojimai, ir su vyru  smileysex.gif  kiekviena diena ir nieko.Tiesa pasakius baisiai pavargau nuo to laukimo ir nežinojimo kada mūsų  2.gif  wub.gif pasirodys, kartais taip noriu išsiverkti, viskas erzina, būnu baisiai pikta, kad net prieš artimuosius nepatogu pasidaro. blush2.gif  4u.gif

nepergyvenk ir man teko iskest ta laukima ir nezinomybe 4u.gif kai lietuvoj dariausi pirmaji tyrima tai termina buvo nustate 15,o airijoj nustate 19 o pagimdziau 20.kai lankiausi paskutini karta pas gydytojus sako jei nepradesi gymdyt tai 27 atvaziuok patys skatinsim,bet po apsilankymo praejus porai dienu pagimdziau ir nereikejo jokiu skatinimu,bet irgi visaip stengiaus mankstintis,ir vyras padejo.. blush2.gif man atrodo nereikia labai jaudintis,juk negali daktarai taip jau tiksliai diena i diena pasakyt to termino,kada jau leliukas nori ateit tai ir ateis mirksiukas.gif manau gereu butu jei tau nereiketu to dirbtinio skatinimo.as tai jo labai nenorejau ir labai bijojau bet neprireike thumbup.gif
Atsakyti
Vel pasikartosiu,gal kas zinot kaip Waterforde ligonyneje su gimdymu?
Atsakyti
as suprantu kaip atsibosta laukti,tik norejau kad greiciau gimtu ir priprasiau,sunelis gime 6dienom anksciau.o dek skatinimo tikrai negirdejau,kad ir velavo draugei vistiek pagimde pati.o pilvo tau neskauda apacios?
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 04 21, 18:56)
as suprantu kaip atsibosta laukti,tik norejau kad greiciau gimtu ir priprasiau,sunelis gime 6dienom anksciau.o dek skatinimo tikrai negirdejau,kad ir velavo draugei vistiek pagimde pati.o pilvo tau neskauda apacios?

Šiaip pilvo apačia užeina bet nestipriai ir kartais, vat nugara tai dažnai paskauda ir taip rimtai paspaudžia, dar pilvo šonus paskauda, užeina koks skausmelis ir laukiu ar jis čia pasikartos dar ar ne, bet kaip matot vis dar namie 2 in 1. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 03 27, 13:37)
Sveikutė Adeks, jo gymdymo data artėja, tiesa sakant neramu kažkaip, o ir savijauta pasikeitė, labai pavargusi jaučiuosi, nugara skauda, labai norėčiau laiku pagimdyti, taip sakau, nes pirmąjį sūnų pernešiojau 10 dienų  :bigsmile:Dar vargina tas vaikščiojimas į konsultacijas kiekvieną savaitę,taip ilgai laukti visada reikia ir pas GP lakiu visada 2 val. ir ligoninėje tas pats lotuliukas.gif Labai noriu,kad laikas eitų greičiau, noriu savo lialių kuo greičiau ant rankų laikyti  wub.gif Lietuvoje,kai buvau 17 sav. sakė, kad berniukas ir čia 33sav. taip pat sakė, kad berniukas, man irgi nuojauta kad sunelį turėsiu, tiesa ir drabužėlius kelis išdrįsau melsvus nusipirkti.
Kaip tavo sveikata? Ir dar norėjau paklausti, kai atvyksti gimdyti ar duoda ligoninės drabužius ar savo apsirengi, turiu susiruošusi savo, bet šiaip smalsu?

Labas,matau,kad tu vis dar lauki smile.gif .Bet nieko,viskas bus gerai mirksiukas.gif. Mano sveikata ligtai gera,tik labai viskas nervina,nuotaika keiciasi daznai. ax.gif .I ligonine reikia imt savo drabuzius:2 poros ilgu naktiniu marskiniu,nes jeigu pati gimdysi,tai su savais drabuziais,tad reikes pasikeitimuj.Dar geriau,kad atsiseginetu nors virsuj,kad galetum maitint vaika.Dar chalata,tapkes.Kiek dar paskaiciau apie ta sarasa daiktu,kuriuos reikia pasiimt i ligonine,tai tikrai puses nereikes.Svarbiausia drabuziai sau ir vaikuj,adijaliuku pora,pampersu,ranksluosciu,vienkartiniu iklotu sau,nes kraujosi.To tikrai uzteks,nes jei pati gimdysi,gal jau kita diena vaziuosi namo smile.gif . Sekmes tau 4u.gif ir visom besilaukianciom nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif seniai cia berasiau,buvo daug reikaliuku,beto ir Rotundoj teko pora dienu paguleti doh.gif kaip jums mergaites sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 22, 19:43)
sveikutes 4u.gif  seniai cia berasiau,buvo daug reikaliuku,beto ir Rotundoj teko pora dienu paguleti doh.gif  kaip jums mergaites sekasi?

sveikutes, niu ir kas buvo nutike Deimenaaa tau kad ligoninej pagulet reikejo? ar gerai dabar jauciates? smile.gif
Atsakyti