Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

QUOTE(mimuliuke @ 2008 04 22, 19:16)
sveikutes, niu ir kas buvo nutike Deimenaaa tau kad ligoninej pagulet reikejo? ar gerai dabar jauciates? smile.gif

labas mimuliuke 4u.gif teko guleti del mano mazuliuko.brandino su injekcijomis jam plauciukus,nes sake daktarai,kad mano pipiras gali ateiti ankciau laiko,beto yra per mazas ne pagal savo savaites verysad.gif beto smagu ,kad viskas susitvarke,ir tyrimai dabar labai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 22, 20:21)
labas mimuliuke 4u.gif  teko guleti del mano mazuliuko.brandino su injekcijomis jam plauciukus,nes sake daktarai,kad mano pipiras gali ateiti ankciau laiko,beto yra per mazas ne pagal savo savaites verysad.gif  beto smagu ,kad viskas susitvarke,ir tyrimai dabar labai geri ax.gif

niu smagu kad viskas gerai jums dabar yra 4u.gif o as ryt is ryto vaziuoju i rotunda darytis tyrimu del diabeto ir kuris uztruks 4 val doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 04 22, 19:31)
niu smagu kad viskas gerai jums dabar yra 4u.gif  o as ryt is ryto vaziuoju i rotunda darytis tyrimu del diabeto ir kuris uztruks 4 val doh.gif  mirksiukas.gif

o keliu savaiciu ji daro? kazkaip nieko apie ji negirdejau,ar gali man zaliai varnai papasakoti apie tai? g.gif
Papildyta:
beje,pasigyrsiu biggrin.gif vakar susidejau kraiteli tai taip ramu ant sirdeles ax.gif
Atsakyti
nezinau ar cia svarbu savaites g.gif nes per pirma vizita i ligonine kai buvo poklabis apie ligas as pasakiu kad mama mano pries keleta metu susirgo cukralige tai jie paskyre man tyrima si ir tikrins kiek suprantu ar didele tikimybe man ir mano leliui susirgti rolleyes.gif

Papildyta:
as dar nesusikroviau kraitelio ax.gif bet reiks neuzilgo susikraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 04 22, 19:38)
nezinau ar cia svarbu savaites g.gif  nes per pirma vizita i ligonine kai buvo poklabis apie ligas as pasakiu kad mama mano pries keleta metu susirgo cukralige tai jie paskyre man tyrima si ir tikrins kiek suprantu ar didele tikimybe man ir mano leliui susirgti  rolleyes.gif

aaa...viskas aisku,o as jau sunerimau kodel man nedaro doh.gif uzjauciu del tu 4 val blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 22, 19:36)
o keliu savaiciu ji daro? kazkaip nieko apie ji negirdejau,ar gali man zaliai varnai papasakoti apie tai? g.gif
Papildyta:
beje,pasigyrsiu  biggrin.gif  vakar susidejau kraiteli tai taip ramu ant sirdeles ax.gif

Man tyrimą dėl diabeto darė 28 sav., baisiai pavargau tada,kol išsėdėjau tas 4 val. Na kiek žinau ,čia mūsų ligoninėje, visom daro būtent 28 sav.
Atsakyti
Mergaites gal zinot kokia situacija Rotundoj jeigu vaikutis neapsivercia? Ka jie tada daro? Mano neapsivertes dar, bet sako dar yra laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2008 04 23, 22:19)
Mergaites gal zinot kokia situacija Rotundoj jeigu vaikutis neapsivercia? Ka jie tada daro? Mano neapsivertes dar, bet sako dar yra laiko  blush2.gif

as lankausi Rotundoj,taciau nieko negaliu patarti siuo klausimu nes tikrai nezinau:hm bet tu nepergyvenk,tikrai dar yra laiko,vaikutis spes apsiversti ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif 4u.gif
man maziau nei menesiukas liko iki gimdymo ir dar ziurineju ta sarasa kur yra surasyta ka vestis..tai yra parasyta your own oils or remedies...tai suprantu savo vaistu?ar jus kazka panasaus vezetes?
ar po gimdymo israso vaistu su kuo bambyte valyt?ar cia paciai reikia rupintis?is vis duoda ka nors airijos ligoninese pagimdziusoms?ir ar yra kuri nors gimdziusi Kavane?nes as butent ten gimdysiu...
Atsakyti
Mergaitės su kuo tepėt vaikui bambutę čia Airijoje, man tie jų vazelinai tai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
o tai jie duoda ka nors su kuo ja tept?ar jau vaziuodama ten turi turet?jei turi turet tai kaip tas vazelinas vadinasi?jei ne su juo tepat,tai su kuo tepat? blink.gif aas nebesuprantu nieko unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,cia,Airijoj,netepa bambos,bent jau taip man seseles sake.Reikia tik pampersa uzlenkt is priekio,kad neuzdenktu bambos ir tiek.Labai graziai isdziuna ir nukrenta tas galiukas. rolleyes.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti