Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

QUOTE(bliutaite @ 2008 04 27, 12:36)
priaugau tai 19 ir dabar 37 savaite man..labai pergyvenu del viso to gimdymo,bijau...pradesiu gimdyt ir ka man sakys net nesuprasiu..oi bus daug vargo ne tik man bet ir seselesms kuriu nesuprasiu blink.gif  unsure.gif na tai tiek tada.. smile.gif

nu zinok cavane seseles fainos yra,as nors puikiai susisnekejau bet man vistiek zenklais rodydavo viska ir kalbedavo,nu nebent tu nei vieno zodzio ne bum bum tada gal jau sunkiau.tada turi prasyt drauge kokia kad butu kartu.
Atsakyti
tai,kad wyras dar zalesnis uz mane biggrin.gif siaip neesu jau as tokia wisai nei bum bum,bet del rimtesniu dalyku tai waragu ar susikalbeciau.. biggrin.gif bet siaip turiu as sawo werteja,reiks su ja taris,kad po gimdymo atwaziuotu man wiska paaiskint smile.gif aciu panos,,,jus man daug padedat..
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 04 27, 18:38)
tai,kad wyras dar zalesnis uz mane biggrin.gif siaip neesu jau as tokia wisai nei bum bum,bet del rimtesniu dalyku tai waragu ar susikalbeciau.. biggrin.gif bet siaip turiu as sawo werteja,reiks su ja taris,kad po gimdymo atwaziuotu man wiska paaiskint smile.gif aciu panos,,,jus man daug padedat..

seip ten kazko begalo sudetingo ir nereiks kalbet sakau jei ka pirstais rodo malonios seseles ten supranta kad uzsieniete.bet seip jei turi ka pasiimt tai kai jau varysi i ligonine per saremius iki gimdymo galetum pasiimt ta verteja ar ka,nes pradzioj dar klausines sio bei to,dar tyrimukus tokius padarys,o jau per gimdyma nebereiks,ir po gimdymo.tik gal jau kitai dienai kai ateis daktaras vaiku apziuret leliu.beto jei pamato kad nesusikalbi tai jie is cavano tokia verteja iskviecia,ir patys apmoka man atrodo mirksiukas.gif tik nepergyvenk del tos kalbos,svarbiausia kad tau ir leliui viskas gerai butu.
Atsakyti
tai jau tikrai...svarbu mano vaikiukui viskas gerai... biggrin.gif ir jauciu,kad ji jau neuzilgo laikysiu glebyje... lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 26, 15:25)
Tai, vat kad per vėlai susigriebiau dėl to kalio permanganato, o dabar kaip tyčia niekas iš pažįstamų į Lietuvą nevažiuoja. Įdomu ar čia pas juos yra pirkti to kalio perm.
P.S. Na mergaitės atrodo,kad šiandien jau važiuosiu leliuko savo pasitikti, vakar buvau pas gydytoją, tai jinai man patikrino kaklelį, nes jau 8 d. pernešiojau, ir po tos jos apžiūros truputi pakraujavau, o dabar eina tokios rudos išskyros ir pilvuką maudė naktį, o šiandien nuo 9 val. ryto prasidėjo sąrėmiai kas 8 min. kartojasi... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tikiuosi kad kitas mano prisėdimas prie kompo bus jau su lialium . biggrin.gif  wub.gif  soske.gif

Sekmes jum thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, štai mes jau ir namie, praėjo viskas neblogai, jaučiuosi gana gerai, sūneliui taip pat viskas gerai.Tik vat laukiu, kada pienukas atsiras, mažiukas visus spenelius man nugraužė,kankinames nes vis dar priešpienis bėga, o zuikučiui jo neužtenka, tai daviau mišinėlio, bet tikiuosi rytoj jau turėsiu pienuko, tada ir atsigausim thumbup.gif .Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu, kaip viskas buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 28, 19:28)
Sveikutės mergaitės, štai mes jau ir namie, praėjo viskas neblogai, jaučiuosi gana gerai, sūneliui taip pat viskas gerai.Tik vat laukiu, kada pienukas atsiras, mažiukas visus spenelius man nugraužė,kankinames nes vis dar priešpienis bėga, o zuikučiui jo neužtenka, tai daviau mišinėlio, bet tikiuosi rytoj jau turėsiu pienuko, tada ir atsigausim  thumbup.gif .Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu, kaip viskas buvo. mirksiukas.gif

sveika 4u.gif kuo didziausi sveikinimai sulaukus sunelio clap.gif kai atsigausi butinai viska parasyk ax.gif koki varduka zirniukui davet? kiek laiko gulejot ligonineje? na ir truputi pagasdink mus nestukes kaip praejo gimdymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 28, 20:28)
Sveikutės mergaitės, štai mes jau ir namie, praėjo viskas neblogai, jaučiuosi gana gerai, sūneliui taip pat viskas gerai.Tik vat laukiu, kada pienukas atsiras, mažiukas visus spenelius man nugraužė,kankinames nes vis dar priešpienis bėga, o zuikučiui jo neužtenka, tai daviau mišinėlio, bet tikiuosi rytoj jau turėsiu pienuko, tada ir atsigausim  thumbup.gif .Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu, kaip viskas buvo. mirksiukas.gif

didziausi sneikinimai sulaukus mazo dziaugsmelio 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai susilaukus leliuko.....vaje kaip faina kad man taip biggrin.gif
taigi del bambutes valmo patimaniau kad reikia to kalio permanganato taciau dakrae lietuvoje sake tik svariu vandeniu nuplauti, o kartais sako su toms spirituotom servtlem jokiu budu ne su kalio permanganatu,ir ka tik nesenai apie tai perskaiciau zurnale mano vaikas.....
taigi nesijaudinkit ir plaukit vandenuku.
as ir kraiteli i ligonine susikroviau tik nesuprantu kodel tiek daug vaikui rubeliu reikes parasyta mano lape kad reikia 8 baby gowns, o sake kad laiko 2-3 dienas tai ka i diena po kelis???

man tai labai sunku dabar pradejo labai dubens kaulus plesti, toks jausmas kad siaubas net saremiai baisus paliko, dar tik 35 savaites o naktimis is skausmo negaliu miegoti, valanda ant vieno sono valanda ant kito po to pavaisktai arba vyras prasibudina pamasazuoja ir vel tas pats, siaubas kazkoks...vaikscioti irgi neimanoma normaliai tempia kaulus, skauda pilvo apacia.....
gerai kad bent jau dave ligos lapeli.....

o kaip jus merginos jauciates?
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 28, 18:28)

thumbup.gif didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif ,man pienas atsirado po 3dienu
Atsakyti
sveikos 4u.gif Gyvate ziuriu mes gimdysime tuo paciu metu smile.gif o kurioj tu ligoninej gimdysi? as rotundoj smile.gif na zinok man kolkas nieko panasaus nera,tik nugara paskaudena kai ilgiau tenka pastoveti,o naktim sunku ismiegoti tik del stipriu vaikucio spyriu,o siaip jauciames puikiai ax.gif
Atsakyti
sveikinu sveikinu 4u.gif rolleyes.gif susilaukus sunelio smile.gif laukiam nesulaukiam naujienu thumbup.gif
Atsakyti