Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

sveikos 4u.gif na as irgi be jokiu abejoniu vaikuti maitinsiu savo pienuku,tik gal kvailai atrodys bet imu pergyventi kad jo gali pas mane nebuti arba neuzteks kiek bus... g.gif nes krutine visai nepadidejus ir visai maza.... verysad.gif vezimeli mes jau turime,pirkome is zmoniu bet labai geros bukles,minkstas,dideliais ratais thumbup.gif
Atsakyti
Jo man taip pat nekyla abejoniu kad maitinsiu krutimi, juk tai ne vien tik leliaus sveikatai ir imunitetui uztikrinti bet ir mums moterims lasinukus priaugtus greiciau sudeginti.
be to kaip man sake midwife krutie jau issitampo ir forma pasikeicia nestumo o ne zindymo metu wink.gif

tik va ir man kazkodel baisu kad ir as pieno neturesiu, nors mano krutine pasidejo trimis o gal ir 4 dyzdiais,
sako kad nuo kruties dydzio pieningumas nepriklauso,
va as tai kaip senoliai sako ziurek i gimine, mano visos gimines moterys buvo nepieningos, mama tik iki 3 menesiu mus maitino o pvz mano tetai nei lasas pieno neisbego...ziuresim kaip man bus tikiuosi bent jau iki 3 men tureti butu tikrai gerai.
Atsakyti
as tai savo lelka noreciau iki puses metu maitinti savo pienuku...na kolkas del vaikucio auginimo dar niekas negasdina ir manau,kad su viskuo susitvarkysiu,tik siektiek baime ima del maitinimo...norsm pas mano mamyte krutine per nestuma irgi sake visai nepadidejo,bet pienuko i valias turejo,tai bent tai mane guodzia unsure.gif
Papildyta:
nors kartais atsikeliu su ohoho kokiom slapiom maikutem nuo priespienio doh.gif
Atsakyti
mano mamyte mus su sese irgi maitino iki puses metuku,o as pieno turejau tik 3 svaites,bet ir tai tas pienas buvo nemaistingas,lelius neprivalgydavo,nors krutine keturiais dydziais padidejus buvo bigsmile.gif pienas visalaik begdavo,amzinai slapia buvau,o ypac kai meile darydavom blush2.gif bet kas is to kad jo daug vaikas tai nepavalgydavo schmoll.gif bet midvife sake kad gerai nors tokiu truputi pamaitint,paskui nusprendziau vaikelio nebemaitint ir nutraukia,pradejau misinukus duot.
Atsakyti
vaje,as apie visokius misinukus,primaitinimus nieko neismanau,jei nebus pieno nezinau ka katik gimusiam leliui duoti,kokie ten tie misinukai tinka..... g.gif
Atsakyti
cia ka kaip taisykle kuo pieno bidonai didesni tuo pieno maziau,
kazkas is pazystamu minejo sako kuo mazesnes talpyklos tuo pieno daugiau,
pas manene laso priespienio dar nera, gal ir buvo kokia 28 savaite keli lasiukai bet taip ir dingo kad ir kaip ziuriu ne laso dabar, bet as turiu vilties svarbiausia nesinervinti,
o del misinuku manau lengva pasiklausti gydytojo galesi, zinau kad jei vaiaks alergiskas reikia duoti specialius misinukus,
tik va su jais beda, bijaukad galima nutukinti vaika, cia nesenai skaiciau kad motinos pienas yra gerai nes jo nematuoji kiek vaikutis suvalge jis pavalgo kiek jam reikia o misinukus visi iprate duoti tam tikru laiku ir tam tikra norma, todel kaip rase mano vaias gydytoja dideja tikimybe nutukinti vaika, be to tokie vaikai labiau linke i nutukima ateityje nei vaikai matinami motinos pienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 01, 17:45)
cia ka kaip taisykle kuo pieno bidonai didesni tuo pieno maziau,
kazkas is pazystamu minejo sako kuo mazesnes talpyklos tuo pieno daugiau,
pas manene laso priespienio dar nera, gal ir buvo kokia 28 savaite keli lasiukai bet taip ir dingo kad ir kaip ziuriu ne laso dabar, bet as turiu vilties svarbiausia nesinervinti,
o del misinuku manau lengva pasiklausti gydytojo galesi, zinau kad jei vaiaks alergiskas reikia duoti specialius misinukus,
tik va su jais beda, bijaukad galima nutukinti vaika, cia nesenai skaiciau kad motinos pienas yra gerai nes jo nematuoji kiek vaikutis suvalge jis pavalgo kiek jam reikia o misinukus visi iprate duoti tam tikru laiku ir tam tikra norma, todel kaip rase mano vaias gydytoja dideja tikimybe nutukinti vaika, be to tokie vaikai labiau linke i nutukima ateityje nei vaikai matinami motinos pienu  g.gif

taiva del to man ir ima baime,kiek ko duoti...na taip,jau cia reiktu konsultuotis su gydytoja,nes kaip rasiau nieko apie misinukus nesuprantu g.gif vyras darbe,kaip nuobodu man namie doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik dabar radau sia tema thumbup.gif

Mes laukiam papilnejimo uz 2,5 savaites, siandien buvau ligonineje, nors per visa nestuma niekas neziurejo ginekologiskai, siandien pasiskundziau kad ne kaip kauciuosi, iskyros gausios ir t.t., tai is kart apziurejo ir pavyzdi i laboratorija nusiust suorganizavo. turbut reikia prasyt ir issiprasyt tos apziuros....

Del maitinimo zinau is patirtie kad pradzia labai nemaloni buna kai nuo ilgo zindymo skauda krutine o pieno tik pradzia, keli lasai, bet man Lt patare teptis Bepanten ir pakentet kelias dienas kol pieno gamyba nusistovi, tai taip ir ismaitinau 11 menesiu...

sekmes visoms
Atsakyti
jo ir man nuobodu, nezinau nei ko imtis, valgyt padaryta kambariai aptvarkyti kiek galiu sau leisti, knyga skaitau bet diena slenka tiesiog, na kita savaite dar i darba reiks 4 dienas eiti iki tikruju nestumo atostogu tai greiciau praeis savaite, o dabar tas dykinejimas varo i nevilti, nei pagulet normalei nei pasedeti mano pilvas labi didelis tai nerealai nepatogu, sakau greiciau jo atsikratyti:D
tikiuosi msu zuikis bus supratingas ir ateis anksciau keliomis savaitemis o ne veliau

Atsakyti
QUOTE(Kate @ 2008 05 01, 18:54)

Mes laukiam papilnejimo uz 2,5 savaites, siandien buvau ligonineje, nors per visa nestuma niekas neziurejo ginekologiskai, siandien pasiskundziau kad ne kaip kauciuosi, iskyros gausios ir t.t., tai is kart apziurejo ir pavyzdi i laboratorija nusiust suorganizavo. turbut reikia prasyt ir issiprasyt tos apziuros....

Del maitinimo zinau is patirtie kad pradzia labai nemaloni buna kai nuo ilgo zindymo skauda krutine o pieno tik pradzia, keli lasai, bet man Lt patare teptis Bepanten ir pakentet kelias dienas kol pieno gamyba nusistovi, tai taip ir ismaitinau 11 menesiu...

sekmes visoms

sveika 4u.gif malonu ,kad prisijungei.oho,saunuole mamyte,net 11men leliuka maitinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate @ 2008 05 01, 16:54)

sekmes visoms

4u.gif ir as visai nauja cia smile.gif
kaip smagu tau, jau greit susitiksi su maziuku smile.gif
o va del tos zindymo pradzios man ir baisiausia doh.gif jei tik kelios dienos-savaitele kankynes - tai irnesakyk.gif isgyvensim kaip nors!
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 01, 18:59)
jo ir man nuobodu, nezinau nei ko imtis, valgyt padaryta kambariai aptvarkyti kiek galiu sau leisti, knyga skaitau bet diena slenka tiesiog, na kita savaite dar i darba reiks 4 dienas eiti iki tikruju nestumo atostogu tai greiciau praeis savaite, o dabar tas dykinejimas varo i nevilti, nei pagulet normalei nei pasedeti mano pilvas labi didelis tai nerealai nepatogu, sakau greiciau jo atsikratyti:D
tikiuosi msu zuikis bus supratingas ir ateis anksciau keliomis savaitemis o ne veliau

mano pilvukas tai visai nedidelis,bet taipat neleidzia perdaug nieko nuveikti,pasitvarkau,valgyti padarau ir jauciuosi pavargus doh.gif o apie vaiko spyrius pilve jau net nesneku doh.gif nakti net pasoku nuo skausmu,kai pradeda skaiciuoti mano sonkaulius lotuliukas.gif
Papildyta:
beje,ar visos nestuke.gif jau zinote ko laukiates? smile.gif
Atsakyti