Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

eisiu su drauge,tai nors tiek gerai smile.gif labai bijau kazkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 03 01, 14:45)
eisiu su drauge,tai nors tiek gerai smile.gif labai bijau kazkaip ax.gif

nieko nebijok viskas bus gerai, ne tu viena tokia as pati kai pirma kart nuejau maniau kad bus baisu ejau viena bet viskas gerai be to pirma karta priemime sedejo su manim tiek merginu su tokiais pilvais kad maniau jog joms metas jau gimdyti.....taigi ne tu viena kuri eina i ligonine budama tokiu savaiciu.
dabar nera ko bijoti...manau reikes bijoti pacio gimdymo g.gif
na as taip manau va cia tai nezinomybe ...kas kaip ir kur.....
juk visgi pirmas kartas... doh.gif
Atsakyti
nebijokit nieko merginos,gydytojos tikrai labai malonios,supranta kad pirmas gimdymas ir tikrai padeda ir viska isaiskina,viskas bus gerai.na as eilese niekada nelaukiau,nes priklausiau domino grupei,tai visada laiku priimdavo,tik pirma karta ligoninej reikejo truputi palaukti,visada eidavau su vyru tikrintis.o pasalpas visas gausit kokios tik priklauso.
gyvate,o vyras tavo kiek laiko dirba,nes jeigu jis dirba 3metus,tai vaikeliui iskart airiu pilietybe bus.
Atsakyti
merginos, o jus neinat i mamyciu klases? nestuke.gif as tai ruosiuos ligoninej apie klase paklsut ir eit 4u.gif
Atsakyti
tai tau jau turetu pasiulyt,man atrodo turetu buti 3pamokeles,bet as nejau nei i viena
Atsakyti
taip ir tikiuos kad pasiulys 4u.gif kiek aires pasakojo jos tik gyre tokias pamokeles ir dar laika kuri uztruksiu pamokelej darbdavys man sumokes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 01, 15:01)
nebijokit nieko merginos,gydytojos tikrai labai malonios,supranta kad pirmas gimdymas ir tikrai padeda ir viska isaiskina,viskas bus gerai.na as eilese niekada nelaukiau,nes priklausiau domino grupei,tai visada laiku priimdavo,tik pirma karta ligoninej reikejo truputi palaukti,visada eidavau su vyru tikrintis.o pasalpas visas gausit kokios tik priklauso.
gyvate,o vyras tavo kiek laiko dirba,nes jeigu jis dirba 3metus,tai vaikeliui iskart airiu pilietybe bus.

tai ir as pati einu i sia grupe bet kad butent moteru is kitu vietu labai daug todel ir tokios eiles.
mano vyras legaliai is vis nedirba tai tas gerai.... ir del pasalpos pat taip nes tada gali skirti dizdiausia nes pajamos seimos bus rodomos tik maternity benefits
taigi jie gali buti 280 per savaite.
o beja tu pati juos gauni?

del pamokeliu taip darbdavys turi moketi uz tas dienas ir valandas kurias praleidi pas daktarus ir pamokose. as planuoju eiti uzsiregistruoti kvepavimo pamokelems ten kur moko kaip atsipalaiduoti pries gimdym kaip kvepuoti ir panasiai ...nors mnau kad musm moterims tai duota is gamtos...todel pacios zinosim kaip daryti.
musu mamos nejo i jokias pamokas ir gimde kuo puikiausiai...

beja gal kuri zino kaip pasirasyti ta gimdymo plana ko ten prasyti.....as gi ne negimdzius kaip galiu rasyti apie tai ko ne nenumanau ko gali prireikti
Atsakyti
ta pasalpa maternity benefit priklauso nuo to kiek laiko buvai isdirbus pries du metus,kokia buvo tavo alga,o vyro alga cia ne prie ko,as buvau isdirbus 3metus ir gavau didziausia pasalpa,seimos pajamos skaiciuosis jei prasysi family income supplement,bet cia kai pradesi dirbt.jo darbdavys ta laika kai buni pas gydytojus turi apmoketi,tik jam turi irodyt,kad pas juos buvai
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 01, 16:20)
ta pasalpa maternity benefit priklauso nuo to kiek laiko buvai isdirbus pries du metus,kokia buvo tavo alga,o vyro alga cia ne prie ko,as buvau isdirbus 3metus ir gavau didziausia pasalpa,seimos pajamos skaiciuosis jei prasysi family income supplement,bet cia kai pradesi dirbt.jo darbdavys ta laika kai buni pas gydytojus turi apmoketi,tik jam turi irodyt,kad pas juos buvai

tai kad man dave pasiskaityti apie maternity benefits ir ten aiskaii parasyta jeigu tavo vyro savaites iplaukos mazesnes nei 280 euru tavo maternity benefits gali buti priskirti didziausiai kategorijai t.y. moketi 280 per savaite....aiskiai ir suprantamai parasyta prie formos kur reikia pildyti apie vyra ar sugyventini:
"If they are earning less than 280 a week please state their gross weekly income as you may get a higher rate of Payment"
nu sita as taip ir supratau

nebent suprantu neteisingai.
be to lietuvoje mano alga buvo labai gera ir mokedavau per menesi nemazai mokejau.t.y. alga ant popieriaus buvo 2100 o mokesciu apie 500-600 nuplesdavo....tai kazi kaip cia skaitysis airijoje....
juk cia eurai, ne litai...

Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 03 01, 09:49)

Iskilo klausimukas, kurioj ligoninej lankeisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 03 01, 16:30)
tai kad man dave pasiskaityti apie maternity benefits ir ten aiskaii parasyta jeigu tavo vyro savaites iplaukos mazesnes nei 280 euru  tavo maternity benefits gali buti priskirti didziausiai kategorijai t.y. moketi 280 per savaite....aiskiai ir suprantamai parasyta prie formos kur reikia pildyti apie vyra ar sugyventini:
"If they are earning less than 280 a week please state their gross weekly income as you may get a higher rate of Payment"
nu sita as taip ir supratau

nebent suprantu neteisingai.
be to lietuvoje mano alga buvo labai gera ir mokedavau per menesi nemazai mokejau.t.y. alga ant popieriaus buvo 2100 o mokesciu apie 500-600 nuplesdavo....tai kazi kaip cia skaitysis airijoje....
juk cia eurai, ne litai...

tu turi irodyti,kad vyras gauna maziau nei 280euru,turi jiem iteikti jo algalapius kaip irodyma
Atsakyti
Mergaitės,tai ar gimdėte kuri nors Portlaoise?
Atsakyti