QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 23, 19:15)
mes irgi savo leliuka planavom ir per menesi uzkibo,tik tiksliai kuria diena negaliu pasakyti ,nes ju buvo daug ir kai nustojom saugotis kazkur po menesio testukas parode teigiame atsakyma.
sakai sianakt?

ale kad nakti labai tingesis keltis gimdyt
o del judesiuku tai as kazkuri laika skaiciavau,pas mane ju buvo daugiau negu 10 i 12 val tai paskui ir nebeskaiciavau.man ligoninej dave tokia knygute judesiam zymeti,bet kad jau labai tyngiu juos skaiciuoti tai nebeskaiciuoju
Papildyta:
Sveika dauraa

na tai kad cia ta musu temuke tokia pasislepus,as pati ja kiekviena karta tik per paieska randu
kokioj cia ligoninej tau liepe skaiciuoti judesiukus?
man siandien atsiunte laiska is rotundos,kad vel reikia slapimo tyrimus daryti pakartotinai,nes pries tai trys daryti parode inkstu infekcija.kas keisciausia jie jokiu vaistu neraso nieko.tik siuntineja mane su tuo slapimu pirmyn atgal.koks tikslas vel daryt slapimo tyrimus jeigu jokiu veiksmu nuo paskutinio tyrimu nebuvo imtasi

jau trys kartai tyrimai patvirtino,kad yra infekcija.taip ir nesiosiu pirmyn atgal kol pagimdysiu
Papildyta:
QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 23, 19:16)
niu tad as rami esu nes tikrai jis man sujuda daugiau kartu nei 10 per 12 valandu
o kaip mamytes ar sukuret kuri nors kita temele jau pagidziusioms?

jei taip prasau pasakyti kaip pavadinot nes dar bus taip kad kad neberasiu jusu paskui o nenooreciau isikirt
si savaitgali vaziuosiu i parduotuves ir susipirksiu viska ko reikia vestis i ligionine
yra tokia temele va nuoroda
http://www.supermama...?...9861&st=288
Sau blogo nepadarydamas,kitam gero nepadarysi...