Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

niu tad as rami esu nes tikrai jis man sujuda daugiau kartu nei 10 per 12 valandu clap.gif
o kaip mamytes ar sukuret kuri nors kita temele jau pagidziusioms? g.gif jei taip prasau pasakyti kaip pavadinot nes dar bus taip kad kad neberasiu jusu paskui o nenooreciau isikirt unsure.gif
si savaitgali vaziuosiu i parduotuves ir susipirksiu viska ko reikia vestis i ligionine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 23, 19:15)
mes irgi savo leliuka planavom ir per menesi uzkibo,tik tiksliai kuria diena negaliu pasakyti ,nes ju buvo daug ir kai nustojom saugotis kazkur po menesio testukas parode teigiame atsakyma. ax.gif

sakai sianakt? lotuliukas.gif  ale kad nakti labai tingesis keltis gimdyt lotuliukas.gif
o del judesiuku tai as kazkuri laika skaiciavau,pas mane ju buvo daugiau negu 10 i 12 val tai paskui ir nebeskaiciavau.man ligoninej dave tokia knygute judesiam zymeti,bet kad jau labai tyngiu juos skaiciuoti tai nebeskaiciuoju smile.gif
Papildyta:
Sveika dauraa 4u.gif  na tai kad cia ta musu temuke tokia pasislepus,as pati ja kiekviena karta tik per paieska randu biggrin.gif

kokioj cia ligoninej tau liepe skaiciuoti judesiukus?
man siandien atsiunte laiska is rotundos,kad vel reikia slapimo tyrimus daryti pakartotinai,nes pries tai trys daryti parode inkstu infekcija.kas keisciausia jie jokiu vaistu neraso nieko.tik siuntineja mane su tuo slapimu pirmyn atgal.koks tikslas vel daryt slapimo tyrimus jeigu jokiu veiksmu nuo paskutinio tyrimu nebuvo imtasi schmoll.gif jau trys kartai tyrimai patvirtino,kad yra infekcija.taip ir nesiosiu pirmyn atgal kol pagimdysiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 23, 19:16)
niu tad as rami esu nes tikrai jis man sujuda daugiau kartu nei 10 per 12 valandu clap.gif
o kaip mamytes ar sukuret kuri nors kita temele jau pagidziusioms?  g.gif  jei taip prasau pasakyti kaip pavadinot nes dar bus taip kad kad neberasiu jusu paskui o nenooreciau isikirt  unsure.gif 
si savaitgali vaziuosiu i parduotuves ir susipirksiu viska ko reikia vestis i ligionine smile.gif

yra tokia temele va nuoroda
http://www.supermama...?...9861&st=288 4u.gif
Atsakyti
Na as skaiciau tinklapyje kazkokiam lietuviskam kaip patikrinti, ogi ryte prabudus atsigulti ant kairio sono pasbendrauti su savo pilvuku ji paerzinti ir ziureti jei per 1 valanda sujudes 5 kartus viskas visa diena nereikia skaiciuoti...
taigi as siaip neskaiciuoju nes kai jau jauciu kad ilgokai nejuda visada su mazyliu pradedu bendrauti masazuoti pilvuka ir jis man iskart atsako.....tiek smugiu kiek tikrai uztenka...

del forumo kur plepeti manau butu labai faina tureti butent airiu mamyciu tinklapi
Atsakyti
net nezinau kokia cia temike sugalvot,gal sutariam taip kuri pirma pagimdys ta ir sukurs biggrin.gif ,o jeigu as doh.gif o temu tai nemoku kurti doh.gif
mimuliuke pasakyk kad mazokai juda kaip tu galvoji ir padaris ta skana ar viskas gerai,nes man taip buvo kai mazai judejo dar,pasiskundziau ir padare assa.gif
Papildyta:
tiesa mamytes ar lovytes jau paklotos leliukams?? 2.gif
Atsakyti
Taip mano lovyte jau paruosta laukia leliaus tik dabar kamera reikia vyrui pritaisyti prie lovytes kad belekur savo mieganti zuiki matyt galeciau....
Atsakyti
nu reikes biskiuka is geros valios isdurt daktarelius kad tik duotu man scana 4u.gif nes jau laaaaaabai laukiu savo maziuko, nu tad nors pamatysiu ji ekrane wub.gif
dar nepaklotos nes lovytes vis dar neturiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
o kaip manot ta elektronine aukle( niu kai vaikuti gali isgirsti) smile.gif su kamera geras dalykas ar ir neblogas be kameros yra? smile.gif
Atsakyti
na as gal is kokio penkto karto sukurciau temuke,nes irgi zalia o norisi grazios ir spalvotos temukes ax.gif
Papildyta:
dauraa man Rotundoj liepe skaiciuoti
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
aj susinervinau,nesuprantu kaip reikia fotke ikelti,ir iskur as tokia zalia....
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
merginos ar jums matosi mano ikelta foto?
Atsakyti
matosi matosi be to pasakiskai grazus zuikutis thumbup.gif
Atsakyti
cia nekreipkit demesio as mokinuosi ikelti foto jeigu tektu temuke kurti....
Papildyta:
cia nekreipkit demesio as mokinuosi ikelti foto jeigu tektu temuke kurti....
Papildyta:
jeeeee ir spalvotai rasyti ismokau,is manes jau pusia genijaus clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
labai grazi fotkike thumbup.gif
su kamera biski gresnis nes gali matyti savo maziuka ar jau budinas,ar sujuda,o be kamerikes tik girdesi kai prades verkti,manau su kamera zymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
mergaites ,o koki sulytumete temos pavadinima? ,,Airijoje sulaukusiu savo stebukleliu mamyciu ir dar sulauksianciu nestukiu temele''.as siulau kazka tokio bet zinau kad jau yra panasiai pavadintu temeliu,tai norisi kazko isskirtinesnio....
Papildyta:
ir ta temuke manau reiktu kurti ''mamos uzsienyje'' forume.ka manot?
Atsakyti