as gimdziau rotundoj,o is mano draugiu tai irgi visos gimde ten pat

merginos, ar teisybe kad kai airijjoje pasigimdai ligonineje duoda visokiu dovaneliu: pampersu, kremuku...... vakar viena pazystama sake bet kazkaip netikiu

na kiek zinau tikrai nieko neduoda
mes nieko negavom ir dar negirdejau,kad duotu

na tai reiskias ir neduoda, o galetu duot

QUOTE(mimuliuke @ 2008 03 02, 12:06)
merginos, ar teisybe kad kai airijjoje pasigimdai ligonineje duoda visokiu dovaneliu: pampersu, kremuku...... vakar viena pazystama sake bet kazkaip netikiu 

Cumbe ligoninej duoda, Rotundoj tai lyg tai ne

rotundoj tikrai nieko neduoda,as pati juk ten gimdziau,o kad duotu tikrai negirdejau.na kaip jum sekasi?ar kuriai nors sake kas bus berniukas ar mergaite?

Man Lietuvoje,kai buvo 16 sav. pasakė, kad berniukas ir čia Airijoje patvirtino.Tiesa sakant man nesvarbu lytis, kad tik sveikas lialius būtų.

tai zinoma,svarbaiusia kad butu sveikas.as pati nenorejau suzinoti,bet visalaik jauciau,kad turesiu suneli,sirdis visada ta snibzdejo taip ir atsitiko,keistas dalykas ta nuojauta

nu va merginos,siandien varem pas daktarus su ta drauge kuri an padeda,vietiniai Monaghano daktarai nepriima,ta dave sarasa visu daktaru ir pasake kad vienas tos galetu priimti uz miesto,tai varysiu sia savaite pas ta daktara..
tikiuosi bent jau tas priims..

pirma karta girdziu,kad daktarai nepriimtu,na paskui parasyk kaip seksis pas kitus
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 04, 10:36)
pirma karta girdziu,kad daktarai nepriimtu,na paskui parasyk kaip seksis pas kitus
Tikra tiesa dėl to nepriėmimo, visi lyg susitarę kalba, kad turi pilna pacientų ir nenori priregistruoti. Na man tai labai pasisekė su tuo GP. Paprašiau boso žmonos jinai airė, kad padėtų man, nueitų kartu su manimi, tai priėmė ir tai labai laužėsi ten toj registratūroje bobelės, o kiek pažįstu kitų

QUOTE(rpusevic @ 2008 03 04, 15:14)
Tikra tiesa dėl to nepriėmimo, visi lyg susitarę kalba, kad turi pilna pacientų ir nenori priregistruoti. Na man tai labai pasisekė su tuo GP. Paprašiau boso žmonos jinai airė, kad padėtų man, nueitų kartu su manimi, tai priėmė ir tai labai laužėsi ten toj registratūroje bobelės, o kiek pažįstu kitų
tai sakė, kad labai ilgai ir daug vargo kol susirado savo GP. Nemėgsta jie emigrantų, dar kai kur klausia ar žinai kalbą, nes turėsi bendrauti su gydytoju ir seselėm tipo už tave niekas nepakalbės, bet pažįstu, kurios eidavo kartu su pažįstamom žinančiom kalbą ir nieko tokio, vat kaip yra. 

Nezinau pirma kart girdziu, o kur cia tokie GP yra? As tai kai nuejau i savo klinika, tai mane apziurejo midwife buvo labai maloni moteriske, o paskui gavau laiska kad mane i savo pacientu sarasa isitrauke vyr. gydytoja tos klinikos ir laiske buvo parasyta kad pasiskambinciau ir susiderinciau kada man patogiau pas ja apsilankyti ir nekilo jokiu sunkumu