Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Virge, o kokie vaistai tau buvo paskirti?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2007 10 13, 13:57)
O kur darei IVF? pas koki gydytoja?  rolleyes.gif

As lankausi M ir V klinikoje ..
Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 14:25)
Virge, o kokie vaistai tau buvo paskirti?

Kaip ir daugumai slopinimui gavau dipherelina, stimuliacijai - Gonal F ir pabaigai Pregnyl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virge: 13 spalio 2007 - 14:10
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 14:44)
As lankausi M ir V klinikoje ..
Papildyta:
Kaip ir daugumai slopinimui gavau dipherelina, stimuliacijai - Gonal F ir pabaigai Pregny.

aisku,kaip ir as,tik Pregni nebuvo, o Gonal po kiek?O tablieciu juokiu negerei?
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 14:55)
aisku,kaip ir as,tik Pregni nebuvo, o Gonal po kiek?O tablieciu juokiu negerei?

Gonalio dozes skirtingai, viena karta po 225, kita karta po 300 vnt., tableciu negeriau.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 15:11)
Gonalio dozes skirtingai, viena karta po 225, kita karta po 300 vnt., tableciu negeriau.

oho,man tai buvo 150 ir 187.5 ir dar kruva tableciu,Bandisi dar? As labai bijau,pirma karta ten apvaisino 9 o isodint liko tik2,o kiti nesidalino kazkaip, g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 15:18)
oho,man tai buvo 150 ir 187.5 ir dar kruva tableciu,Bandisi dar? As labai bijau,pirma karta ten apvaisino 9 o isodint liko tik2,o kiti nesidalino kazkaip, g.gif

Gal kiausialastes nebuvo subrendusios apsivaisinimui ir tolimesniam vystymuisi?? Tavo gydytojas butinai i tai atsizvelgs pries skiriant tau vaistus kita karta. O as bandysiu. Nezinau kiek dar, bet butinai bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 15:23)
Gal kiausialastes nebuvo subrendusios apsivaisinimui ir tolimesniam vystymuisi?? Tavo gydytojas butinai i tai atsizvelgs pries skiriant tau vaistus kita karta. O as bandysiu. Nezinau kiek dar, bet butinai bandysiu.

kai klausem tada ,tai jie pasake kad,labai gaila bet del nezinomu prezasciu,O tau svoris nepadidejo,nes kai as pradiejau leisti vaistus tai per dvi savaites priaugau 4 kilus
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 15:30)
kai klausem tada ,tai jie pasake kad,labai gaila bet del nezinomu prezasciu,O tau svoris nepadidejo,nes kai as pradiejau leisti vaistus tai per dvi savaites priaugau 4 kilus

Oi, visoms skirtingai, cia kazkuri mergina rase, kad net 10 kg buvo priaugusi nuo tu visu stimuliaciju. Man praeita karta api 3 kg priaugo, si karta kazkaip keistai nukrito 2 kg. Po to viskas greitai stojasi i vezias, del svorio nepergyvenk.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 14:23)

Virge o tau po ivf nepakyla fsh ar tu tyrimu nekartoji nes ziuriu per trumpa laika daug kartu bandei
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 15:48)
Oi, visoms skirtingai, cia kazkuri mergina rase, kad net 10 kg buvo priaugusi nuo tu visu stimuliaciju. Man praeita karta api 3 kg priaugo, si karta kazkaip keistai nukrito 2 kg. Po to viskas greitai stojasi i vezias, del svorio nepergyvenk.

nu zinai man tai reikia pergyvent,as ir taip sveriau 79,o dabar 84,Klimas sake kad negerai jai daug priaugliu, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 10 13, 15:50)
Virge o tau po ivf nepakyla fsh ar tu tyrimu nekartoji nes ziuriu per trumpa laika daug kartu bandei

Aussteja, po praeito karto dariausi tyrimus, tai viskas gerai buvo, si karta dar nedariau, tai negaliu pasakyti..
Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 15:53)
nu zinai man tai reikia pergyvent,as ir taip sveriau 79,o dabar 84,Klimas sake kad negerai jai daug priaugliu, verysad.gif

Jo jo, prisilaikyti tada reikia, nes virsvoris nera pliusas ir siuo atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 16:38)
Aussteja, po praeito karto dariausi tyrimus, tai viskas gerai buvo, si karta dar nedariau, tai negaliu pasakyti..
Papildyta:
Jo jo, prisilaikyti tada reikia, nes virsvoris nera pliusas ir siuo atveju  mirksiukas.gif

Jo tai pas mane valgiarostis labai apribuotas,dar i slapta forma deabeto.Zinai ka suzinojau bet dar ne iki galo,kad Lenkijoi viena karta moki ir daro kol nepasiseks
Atsakyti