Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Laba dienele,
as skaitau skaitau, bet nesusigaudau kur kas blush2.gif
IVP tai cia taip vadinamas dirbtinis apvaisinimas, o IUI inseminacija? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 13 spalio 2007 - 10:47
QUOTE(Ledietė @ 2007 10 13, 11:47)
Laba dienele,
as skaitau skaitau, bet nesusigaudau kur kas blush2.gif
IVP tai cia taip vadinamas dirbtinis apvaisinimas, o IUI inseminacija? blush2.gif

IVF - pagalbinis apvaisinimas megintuvelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Maruse, linkiu, kad sitas IUI butu tavo sekmingasis loterijos bilietas... Man tip kazkokia idomi vaistu kombinacija - dekapeptilis + puregonas. Gal as ka ne taip supratau g.gif Tu dekapeptili ir per stimuliacija leidaisi??

Orchideja, kaip tu?
Papildyta:
QUOTE(MARUSE @ 2007 10 12, 19:05)
Sveikutes... Ūlla,isbrauk mane is sarasiuko...Nepavyko uzaugint kiausineliu,treciadieni mate astuonis,o siandien tik du ,su dviem nezaidzia,sako per silpni vaistai buvo skirti man...  angel_sadangel.gif Rytoj susileisiu dar karteli Decapeptili ir Puregona,o po to 16,00 val. Pregnyl,ir pirmdieni vaziuosim pas daktariuku,bandys daryt IUI,liudna,net labai,bet ranku nenuleisiu... schmoll.gif            Sekmes visoms,ir gero savaitgalio... 4u.gif

Nu dar karta perskaiciau. Nieko nesuprantu, gal cia koks kitas vaistas. Decapeptyl Gyn vadinasi, ar ne?
Man ji skyre cikla pries stimuliacija kiausidziu veiklos uzslopinimui g.gif
Atsakyti
Tikriausiai užduosiu durną klausymą, bet jau Jūs ant manes nepykit, šioje srityje esu dar visiškai žalia. Ar skausminga procedura kaip daro IVF? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 12, 22:33)
O tai ar Tu kalbi ne apie antro karto 15 proc. nuolaidą?
IVF taikant 15 proc. nuolaidą 4000 lt,- taip VK kainoraštis skelbia

ačiū, nežinojau apie jokias nuolaidas blush2.gif

o tai čia ne tik VA nariams, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2007 10 13, 12:47)
Tikriausiai užduosiu durną klausymą, bet jau Jūs ant manes nepykit, šioje srityje esu dar visiškai žalia. Ar skausminga procedura kaip daro IVF?  blush2.gif

Punkcija su narkoze daro, tai tik labai saldziai pamiegi ir vsio. O isodinimas, jei viskas gerai, trunka max minute ir beveik nieko nejauti. Bet su tuo isodinimu buna visko... Tik nereikia is anksto gasdintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2007 10 13, 12:47)
Tikriausiai užduosiu durną klausymą, bet jau Jūs ant manes nepykit, šioje srityje esu dar visiškai žalia. Ar skausminga procedura kaip daro IVF?  blush2.gif

nesijaudink, fiziškai visai neskauda mirksiukas.gif
na gal po punkcijos šiek tiek...
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 13, 11:54)
Punkcija su narkoze daro, tai tik labai saldziai pamiegi ir vsio. O isodinimas, jei viskas gerai, trunka max minute ir beveik nieko nejauti. Bet su tuo isodinimu buna visko... Tik nereikia is anksto gasdintis  mirksiukas.gif

O kas su tuo įsodinumu būna, gal gali plačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2007 10 13, 12:58)
O kas su tuo įsodinumu būna, gal gali plačiau  blush2.gif

Sveika, Svajone123, kaip cia tau pasakyti? g.gif Kiekviena veiksma galima atlikti skirtingai. Isodinimo metu i gimda ivedamas plonas kateteris. Jei viskas gerai, jei gydytojai pasiseka - prcedura praeina lengvai, neskausmingai, sklandziai ir be jokiu blogu pasekmiu. Bet kartais buna, kad tiesiog ne is karto pavyksta pakliuti ar kateteris "padrasko" , cia salygojair pacios pacientes atsipalaidavimas, ir gydytojo kompetencija, ir matomumas echoskopu ir dar daug visokiu aplinkybiu. Man pvz. per visus 3IVF, pats isodinimas niekada nebuvo skausmingas ar su kokiom nors nemaloniom pasekmem.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 13:23)
Sveika, Svajone123, kaip cia tau pasakyti?  g.gif  Kiekviena veiksma galima atlikti skirtingai. Isodinimo metu i gimda ivedamas plonas kateteris. Jei viskas gerai, jei gydytojai pasiseka  - prcedura praeina lengvai, neskausmingai, sklandziai ir be jokiu blogu pasekmiu. Bet kartais buna, kad tiesiog ne is karto pavyksta pakliuti ar kateteris "padrasko" , cia salygojair pacios pacientes atsipalaidavimas, ir gydytojo kompetencija, ir matomumas echoskopu ir dar daug visokiu aplinkybiu. Man pvz. per visus 3IVF, pats isodinimas niekada nebuvo skausmingas ar su kokiom nors nemaloniom pasekmem..  ax.gif

Sveika Virge 4u.gif o gal galetum pasakyti koks mazdaug laikas praeina nuo pasiruosimo, vaistu leidimosi iki punkcijos?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2007 10 13, 13:31)
Sveika Virge  4u.gif  o gal galetum pasakyti koks mazdaug laikas praeina nuo pasiruosimo, vaistu leidimosi iki punkcijos?

Apie 2 savaites
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 13:43)
Apie 2 savaites

O kur darei IVF? pas koki gydytoja? rolleyes.gif
Atsakyti