Aš jau po įsodinimo. Turiu tik 2 žirniukus, tiek iš viso kiaušaląsčių teturėjau. Vienas 2 lastelių, kitas 6, bet fragmentuotas. Tai va tikimybė labai nedidelė. Ir man nieko kito nelieka, tik TIKĖJIMAS
Aš jau po įsodinimo. Turiu tik 2 žirniukus, tiek iš viso kiaušaląsčių teturėjau. Vienas 2 lastelių, kitas 6, bet fragmentuotas. Tai va tikimybė labai nedidelė. Ir man nieko kito nelieka, tik TIKĖJIMAS
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 09:29)
janta
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 10:00)
pries atostogas buvau prisizhadejus IVF'ininkiu susitikima suorganizuot...kazhi dar liko dusaujanciu ir pageidaujanciu?

dar yra
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 11:29)
laikysiu kumstukus
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 17, 11:32)
Ačiū Sidabriuk. Taip, juk negaliu būti liūdna ir verkti
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 12:29)
janta,ne kiekyje esme,o gal kaip tik sie du tavo zirniukai uzsiliks 9 menesius ir viskas bus
ramybes tau ir dideles sekmes
musmiryte nesijaudink ir saugok savo pilvuka, ir be reikalo nesinervink
QUOTE(kauniete31 @ 2007 10 17, 11:49)
Ačiū Kauniete31. Laikykime kumštukus, kad viskas būtų
Papildyta:
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 17, 11:51)
janta,ne kiekyje esme,o gal kaip tik sie du tavo zirniukai uzsiliks 9 menesius ir viskas bus
Saulyte25, ar Tau teko susidurti su fragmentuotais žirniukais?
Janta, ramybės laukime
Saulyte25, ar Tau teko susidurti su fragmentuotais žirniukais?
[/quote]
na sy karta pries ysodinima labai mazai man ka paaiskino,
tik sake kad 4 idealus,o likusieji siek tiek letesni ir kai kurie fragmentuoti,na manau,kad ir su fragmentuotais mergaites susilaukia savo stebukliuku
dar norejau paklausti,kurios naudoja krinona ar kam nors yra taip, kad teka keistos iskyros,tokios lyg vandenelis,ar cia taip nuo krinono gali buti?
o gal cia taip pries mm buna kai nepastoji?
[/quote]
na sy karta pries ysodinima labai mazai man ka paaiskino,
dar norejau paklausti,kurios naudoja krinona ar kam nors yra taip, kad teka keistos iskyros,tokios lyg vandenelis,ar cia taip nuo krinono gali buti?
o gal cia taip pries mm buna kai nepastoji?
QUOTE(redute @ 2007 10 17, 11:03)
viska tu zinai, redute
taip taip
Janta, ramaus laukimo ir geru rezultatu tau
Ulla ku ku. Kaip suprantu manes nesapnuoji? Gal fotke tau nepatiko
O man tai vakar kokia ziauri migrena buvo, dar ir siadnien visas kunas dreba. Ir kaip jau ir vilties mazokai liko, nes ir papukus siandien lyg atleido ir pilvo skausmas kaip pries mmm
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 16, 21:43)
O man tai vakar kokia ziauri migrena buvo, dar ir siadnien visas kunas dreba. Ir kaip jau ir vilties mazokai liko, nes ir papukus siandien lyg atleido ir pilvo skausmas kaip pries mmm
QUOTE(Stefi @ 2007 10 17, 12:27)
Janta, ramaus laukimo ir geru rezultatu tau
Stefi,islik rami ir nefiksuok jokiu pozymiu,viskas bus gerai