Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aš jau po įsodinimo. Turiu tik 2 žirniukus, tiek iš viso kiaušaląsčių teturėjau. Vienas 2 lastelių, kitas 6, bet fragmentuotas. Tai va tikimybė labai nedidelė. Ir man nieko kito nelieka, tik TIKĖJIMAS victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 17 spalio 2007 - 10:30
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 09:29)
Aš jau po įsodinimo. Turiu tik 2 žirniukus, tiek iš viso kiaušaląsčių teturėjau. Vienas 2 lastelių, kitas 6, bet fragmentuotas. Tai va tikimybė labai nedidelė. Ir man nieko kito nelieka, tik TIKĖJIMAS victory.gif

janta wub.gif na dabar ramybės tau ir tavo žirniukams ir aišku tikėjimo sėkme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 10:00)
pries atostogas buvau prisizhadejus IVF'ininkiu susitikima suorganizuot...kazhi dar liko dusaujanciu ir pageidaujanciu?  biggrin.gif  g.gif

dar yra smile.gif O gal darom Vilnius-Kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 11:29)

laikysiu kumstukus wub.gif viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 17, 11:32)
janta  wub.gif na dabar ramybės tau ir tavo žirniukams ir aišku tikėjimo sėkme wub.gif

Ačiū Sidabriuk. Taip, juk negaliu būti liūdna ir verkti smile.gif . Jiems ten pilvelyje gal irgi nelinksma, o čia dar aš liūdėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 12:29)

janta,ne kiekyje esme,o gal kaip tik sie du tavo zirniukai uzsiliks 9 menesius ir viskas bus thumbup.gif
ramybes tau ir dideles sekmes 4u.gif

musmiryte nesijaudink ir saugok savo pilvuka, ir be reikalo nesinervink mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 10 17, 11:49)
laikysiu kumstukus  wub.gif viskas bus  thumbup.gif

Ačiū Kauniete31. Laikykime kumštukus, kad viskas būtų ok.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 17, 11:51)
janta,ne kiekyje esme,o gal kaip tik sie du tavo zirniukai uzsiliks 9 menesius ir viskas bus  thumbup.gif
ramybes tau ir dideles sekmes  4u.gif

Saulyte25, ar Tau teko susidurti su fragmentuotais žirniukais?
Atsakyti
Janta, ramybės laukime 4u.gif
Atsakyti
Saulyte25, ar Tau teko susidurti su fragmentuotais žirniukais?
[/quote]

na sy karta pries ysodinima labai mazai man ka paaiskino, g.gif tik sake kad 4 idealus,o likusieji siek tiek letesni ir kai kurie fragmentuoti,na manau,kad ir su fragmentuotais mergaites susilaukia savo stebukliuku nestuke.gif

dar norejau paklausti,kurios naudoja krinona ar kam nors yra taip, kad teka keistos iskyros,tokios lyg vandenelis,ar cia taip nuo krinono gali buti? g.gif
o gal cia taip pries mm buna kai nepastoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 17, 11:03)
pažiūrim lens.gif aaa vat viena tikrai yra  pioneer.gif
p.s. ir darviena neišvarė atostogauti  biggrin.gif

viska tu zinai, redute mirksiukas.gif

taip taip nail.gif , yra norinciu sudalyvaut IVF'ininkiu meete gathering.gif gossip.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 17 spalio 2007 - 11:22
Janta, ramaus laukimo ir geru rezultatu tau 4u.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 10 16, 21:43)
Stefi, ku ku  4u.gif

Ulla ku ku. Kaip suprantu manes nesapnuoji? Gal fotke tau nepatiko g.gif
biggrin.gif
O man tai vakar kokia ziauri migrena buvo, dar ir siadnien visas kunas dreba. Ir kaip jau ir vilties mazokai liko, nes ir papukus siandien lyg atleido ir pilvo skausmas kaip pries mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 17, 12:27)
Janta, ramaus laukimo ir geru rezultatu tau  4u.gif
Ulla ku ku. Kaip suprantu manes nesapnuoji? Gal fotke tau nepatiko  g.gif
biggrin.gif
O man tai vakar kokia ziauri migrena buvo, dar ir siadnien visas kunas dreba. Ir kaip jau ir vilties mazokai liko, nes ir papukus siandien lyg atleido ir pilvo skausmas kaip pries mmm  verysad.gif

Stefi,islik rami ir nefiksuok jokiu pozymiu,viskas bus gerai wub.gif ir nervuotis tau negalima 4u.gif
Atsakyti