Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių vaikai sulaužė mūsų žaisliukus :(

uzjauciu...isivaizduoju kaip tai uzknisa... Jusu namai joms kaip kokie antrieji joms:D nieko kito nelieka kaip meluoti... kartais neatidarykite duru, tipo jusu nera, kartais pasakykite, kad kur nors iseinate, ar vaikai daro n.d ar siaip miega, ar ju nera namie ir t.t smile.gif)) Kada paskutini karta jie lankesi ir iki kiek buna? kas jas iskrapsto is jusu namu, jos pacios iseina ar buna iki tol kol motina ju nepasigenda?
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 13, 15:31)
uzjauciu...isivaizduoju kaip tai uzknisa... Jusu namai joms kaip kokie antrieji joms:D nieko kito nelieka kaip meluoti... kartais neatidarykite duru, tipo jusu nera, kartais pasakykite, kad kur nors iseinate, ar vaikai daro n.d ar siaip miega, ar ju nera namie ir t.t smile.gif)) Kada paskutini karta jie lankesi ir  iki kiek buna? kas jas iskrapsto is jusu namu, jos pacios iseina ar buna iki tol kol motina ju nepasigenda?

Vakar paskutini karta buvo iki puses devyniu,pati iskrapstau,motina net nepasidomi verysad.gif
Atsakyti
kosmaras... g.gif siulyciau pameluoti, kad tavo vaiku nera, kad iseje arba siaip neatidaryti duru wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 13, 15:53)
kosmaras...  g.gif  siulyciau pameluoti, kad tavo vaiku nera, kad iseje arba siaip neatidaryti duru wink.gif

siandien jau padariau bet po valandos ir vel atejo schmoll.gif
Atsakyti
reikejo nedaryti duru, jus per daug gera;D
turbut ta motina savo vaikus pati isveja ir liepia pas jus eiti...;/
vasara jums bus ziauriau , nes kaip baigsis mokslo metai tai tie vaikai jau nuo ankstaus ryto prisistaitines , dar ir maitinti jas reikes ir t.t;DDDDD
Atsakyti
As irgi buvau su panasia situacija susidurus. Mano suneliui tik 2 metukai, gyvenam nuosavam name, kitoj kelio pusej gyvena 7 metu berniukas. Maniski labai prie jo trauke,salia maziuku vaiku nera. Tai as leidau uzeiti tam berniukui i kiema, galvojau tegu pazaidzia. Kita diena sisa vaikas i kiema uzejo nekviestas(mes buvom kieme). Nu ir taip kiekviena diena. Po kurio laiko pastebejau,kad jis pro langus dairosi i namu vidu. I vidu nekvieciau. Tai jis maniski(mazas gi dar kvailiukas) pradejo ragint eiti i namus,as tuo metu buvau namuose viduj ir viska girdejau. Zinoma mano namo ir tas is paskos. Nevariau lauk, o matyt reikejo taktiskai. Na ir prasedejo jis pas mus namie iki puses desimtos vakaro. Ispradziu vaikai zaide,bet amziaus skirtumas tai didelis ir bendro nelabai kas yra. Mano sunus paskui vienas zaide,o sitas telika ziurejo. Tiesa dar pries tai i antra auksta vienas greit nubego apsidairyt,nepasikuklino paklausti ko gero turim saldytuve, jei norejo atsigerti pats ir pasieme. Na as is kart supratau kad cia jau ne i gera. Vaikas visiskai neisaukletas! Vyrui mano irgi nepatiko labai ir pasake man kad daugiau jo cia nebutu. Bet kazkaip man sunku surast tinkamus zodzius buvo tuo metu prakentejau. Kita kart vel jis atejo naglai i namus,tiesiog paskambino i duris,as atidariau,o jis ir iejo .Buvau apakus blink.gif Tiesa tokio kaip laba diena ar viso gero ,aciu tai jis is vis turbut negirdejes. Nu laimei tada neilgai pabuvo, nes maniskis pietu miego ejo. Tada nusprendziau kazko imtis,nes maciau kad negalima sio reikalo uzleisti. Kita karta jie vel zaide musu kieme, as tvarkiausi namuose. Girdziu vel tas berniukas maniski ragina eiti i vidu namo. As atidariau duris ir aiskiai pasakiau dabar as plaunu grindis ir eikit zaisti lauke. Issisukau doh.gif O atsikratem jo visai ne as ir ne vyras, o musu draugai. Savaitgali kazkuri atvaziavo jie pas mus,nu ir as papasakojau kokia problema turiu. Drauge paguode,liepe atidziai stebeti,kad dar kokie daigtai nedingtu. O tas vaikas labai pastebejau nemego tu musu draugu,bet vis vien kartais ateidavo. Taigi mes ruosemes valgyti lauke, o tas berniukas pradejo pust muilo burbulus ant maisto. Tai musu draugas jam ir pasake,kad nepusk burbulu,juk cia maistas. Bet pasake mandagiai ir ramiu balsu. To ir uzteko,greit dingo ir aciu dievui iki siol jo musu kieme nei kojos nebuvo. Ir labai tikiuosi,kad nebus.
Nu ir prirasiau cia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 13, 16:07)
reikejo nedaryti duru, jus per daug gera;D
turbut ta motina savo vaikus pati isveja ir liepia pas jus eiti...;/
vasara jums bus ziauriau , nes kaip baigsis mokslo metai tai tie vaikai jau nuo ankstaus ryto prisistaitines , dar ir maitinti jas reikes ir t.t;DDDDD

tai kad ir dabar jau maitinu nieko laukiu kol parvaziuos vyras tai greitai viskas bus sutvarkyta.nes isai negali pakesti tokiu dalyku.uzsienyje tai nepriimta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 13, 11:19)
unsure.gif  Gal kas gali patarti kaip man elgtis.Pas mane dažnai lankosi draugės dvi mergaitės.Iš pradžių man gaila buvo jų nes tėvelio neteko,bet jos ateina kai mes tik pabundam ir sėdi iki vėlyvo vakaro.Jų mama net nepaskambina kad vaikai eitų valgyt ir... Bet aš taip irgi nebegaliu.O vaikų beproto gaila, net neįsivaizduoju kaip man elgtis verysad.gif

Gera aukle gavo ta mamyte, ir dar uz dyka. O jus ka dienom veikiat? Juk nebunat namie, sakykit, kad ruosiates kur nors eiti, kad grisit veliau ir tt. Gal nepaprasys vestis kartu?
Aisku, kad vaikams gal ir smagu pas jus, bet cia mamyte turetu pakontroliuoti ir susiprasti, o jei nesusipranta, tada tu veiksmu turite imtis jus ir paaiskinti, kad kazkur vykstate ir tt ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 05 13, 16:17)
Gera aukle gavo ta mamyte, ir dar uz dyka. O jus ka dienom veikiat? Juk nebunat namie, sakykit, kad ruosiates kur nors eiti, kad grisit veliau ir tt. Gal nepaprasys vestis kartu?
Aisku, kad vaikams gal ir smagu pas jus, bet cia mamyte turetu pakontroliuoti ir susiprasti, o jei nesusipranta, tada tu veiksmu turite imtis jus ir paaiskinti, kad kazkur vykstate ir tt ir pan smile.gif

tai kad aš dažniausiai sėdžiu namuose bet kaip nors susitvarkysim bigsmile.gif
Atsakyti
O jusu vaikams patinka kad jie taip daznai vaiksto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 13, 16:37)
O jusu vaikams patinka kad jie taip daznai vaiksto? smile.gif

Būtent kad jiems tai patinka verysad.gif
Atsakyti
tada situacija blogesne, o kodel nepasiulus jiems eiti i lauka? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti