QUOTE(TOCAMI @ 2009 04 12, 23:57)
užjaučiu. jei iš karto nepasakėt, tai neverta jau ir sakyt. kitą kartą reaguokit iš karto. aš irgi turiu tokių giminaičių, kurių vaikai kaip beždžionės elgiasi. teko nuo sienų arbatą valyt, bananus nuo sofos gramdyt. prieš jiems atvykstant suslepiu viską kas dūžta, baldus apkloju apklotais. tie bjaurybės išsigudrina nuo fotelių salto šokinėti. o gimdytojai apsimeta, kad nemato. kai atsirado mano mažoji, nusprendžiau daugiau nervų nesigadint ir netylėt. pradėjus baldais laipiot susodinau į vietas. kai eilinį kartą pagriebė mano klecko už virvutės traukiamus ančiukus ir ėmė į grindis daužyt, tai be ceremonijų priėjau, atėmiau bei pasakiau, kad tai brangus, mylimas mano dukrytės žaislas, skirtas kūdikėliams ir jiems su juo žaisti neleisiu. ir spjoviau ant nepatogumų. normalūs tėvai, matantys, kad atžala laužo svetimą daiktą, patys turėtų sudrausmint. o jei jiems px, tai man ne tas pats, kad mano namus siaubia. jei aš savo vaikui neleidžiu taip elgtis, tai nematau priežasčių kitiems vaikams mūsų namuose leist daryt ką nori.
tiesa, į svečius jie dabar užsuka rečiau, bet man visai negaila.
tiesa, į svečius jie dabar užsuka rečiau, bet man visai negaila.
pritariu ir aš taip pat elgiuosi,geriau taip nei po to žiurėti ir guosti savo vaikuti dėl sulaužytu ar suplėšytu žaisliuku.