QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 09, 21:41)
o as noriu,kad mano vaikas nesijaustu eiliniu parsiuku
nereikia rubu demonstruoti,bet reikia zinoti,kad zaidziant issitepti naturalu,bet specialiai voliotis purve tai tik...parsiukams
Juk vaika auklejant dedam pamatus ateiciai....jei nevertina daiktu,rubu,triuso dabar tai nevertins ir ateityje jei ipras,kad ant sienu tapo genijai tai ir tapys sveciuose,o teveliai......grozesis

Juk vaika auklejant dedam pamatus ateiciai....jei nevertina daiktu,rubu,triuso dabar tai nevertins ir ateityje jei ipras,kad ant sienu tapo genijai tai ir tapys sveciuose,o teveliai......grozesis

Nereikia sokineti i karstutinumus :-) na nesivolioja mano vaikas purve, nei specialiai, nei netycia, neauga kiaulideje, ir nera parsiukas

Suprantu, kaip smagu mamoms pasigirti, kad ju vaikas grazutis, svarutis, protingas, graziai auklejamas, lavinamas, dedami pamatai jo ateiciai ir t.t. ir pan. :-) Visu musu vaikai princai ir princeses

Papildyta:
QUOTE(amita @ 2010 03 10, 06:29)
Tokius ''brangius'' svetelius i danu kiaulyna reiketu kviesti
Va ten tai galet selti ''s miensymi bratjami po umu'' 

Tai va, kartais vieno poelgio uztenka, kad suprastum geriau, su kuo bendrauji, ir atsaltum. Gal skamba juokingai, bet mano mineti pazistami, kuriems sveciu vaikai uzkiso klozeta, bijo ilgesniam laikui is namu isvaziuoti, nes karta grize rado potvyni. Galit isivaizduoti ispudzius?