Žinoma, jei vaikai piktybiškai siaustų, nu tai tikrai netylėčiau, bet pakolkas su tokiais dar neteko susidurti

QUOTE (mute @ 2004 01 12, 18:04) |
Cia matyt nuo zmogaus priklauso. O as pavyzdziui nenoreciau, kad mano namuose, svecias tvarkytusi, plautu, sluotu grindis, rankiotu popierius ir t.t. Na nebent drauges vaikas prikakojo ar priveme ant grindu ir tai tikriausiai isvalyciau pati. Nepulsiu rodyt : va ten siuksliu deze, o va ten sluota. As vistiek po sveciu vizito eisiu atstatineti sau patinkancios tvarkos. Man nepatinka, kai ateina net ir labai artimos drauges ir eina paskui save plauti isgerto kavos puodelio ![]() |
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 12, 17:30) |
Gal ir suabsoliutinu - nors lyg ir nerašiau, kad specialiai laužyti žaislus ar draskyt knygas yra gerai... ![]() ![]() Tai tada auklėkime kūdikius ![]() Dvimetis irgi ne viską supranta. Kad negalima imti , pvz., kompaktų - taip, jis tai supras, ir aš tik už tokį auklėjimą. Bet, pvz., kad negalima imti lėlės... ![]() ![]() Gražios jums diskusijos toliau, o aš jau turiu bėgti... ![]() |
QUOTE (Tuja @ 2004 01 13, 06:52) |
Va dabar jau pareina mamu skundai vienu vaiku- jis nesimuso, nesikandziojo, bet nuolat mergaitems sake : gerai butu tave i*****, tavo mama butu gerai ******,kilnojo sijonus, kaisiojo rankas. ![]() Tos mergaites tik namuose pasisake mamoms, cia irgi kaip ir po ivykio. Dabar tiek man niezti tai jo mamai pasakyti, Bet zinau pagal patirti, kad ji nebus linkusi tiketi....mes, suaugusieji, tai nematem ir negirdejom ![]() Yra toks variantas, kai kita karta ateis i svecius, sakyti, kad nesivestu to sexualinio maniako ![]() kas per jaunimas siais laikas? tas vaikas pirmokas... |
QUOTE (vile @ 2004 01 13, 07:37) |
Galima uzduoti retorini klausima: dabar madingas vaiku auklejimas "viskas galima", nes taip jam leidziama laisvai tobuleti, vystytis, neriboti jo akiracio ir pan., tai gal cia kaip tik buvo tas madingas auklejimo budas? ![]() |
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 13, 07:48) |
Mano Giriukas, pavyzdžiui, labai ilgai plėšė knygutes. Jis tai darė toli gražu ne piktybiškai - paprasčiausiai nemokėjo atsargiai vartyti lapų, puola susižavėjęs kokio meškiuko nuotykius sekti ir..drykst... ![]() Jei sulaukęs dviejų pradės plėšyti lapus, tada ramiai paaiškinsiu, kad tai negerai ir kodėl. Tada jau iš to bus naudos. |