Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 16, 22:13)
pas pedikiurininke kainuoja 80 lt apsilankymas gal ne visos sau gali leisti pas ja lankytis kas men ar kelis. taicia ir dalinames patirtimi.
o medaus kauke, ai issitepti meduciu ir i koinytes ideti kojas?

Pirma istepu kojas medumi, po to jas idedu i paprastus politeleno maišelius, o po to i kojinytes. As irgi daznai nesilankau pas pedikiurininke, taciau kartais tenka. Tiesa, ji man dare salto parafino kauke pedoms. Tiksliai nezinau, bet, manau, kad parafino galima nusipirkti ir vaistineje...
Vat ji man darė kažkokią tai panašią kaukę (šaltas parafinas gale sąrašo):
http://www.nagavita...._id=266&lang=lt

Atsakyti
man labai geras kojų kremas iš oriflame , nežinau tiksliai pavadinimo, bet jis su avokadais naktinis. aš vakare išsitepu , tai ryte kaip kūdimio pėdutės. Jau trečia naudoju, šiaip labai daug firmų išbandžiau vieni ilgai nesusisigeria , kiti jokio poveikio neturi. Kažkada labai vargau su kulnų oda, man ji netik sausa būdavo bet ir įtrūkdavo.
Papildyta:
ir šiaip mano kulnams labai padeda pedikiūras, bet aš nedarau dažnai , tik kartą per metus pavasarį sau leidžiu tokį malonumą,beje Šiauliuose mokėjau 50 lt o daugiau visus metus pati stengiuosi rūpintis kulnų oda.
Atsakyti
QUOTE(AUSRELINA @ 2009 08 19, 15:38)
man labai geras kojų kremas iš oriflame , nežinau tiksliai pavadinimo, bet jis su avokadais  naktinis. aš vakare išsitepu , tai ryte kaip kūdimio pėdutės. Jau trečia naudoju, šiaip labai daug firmų išbandžiau vieni ilgai nesusisigeria , kiti jokio poveikio neturi. Kažkada labai vargau su kulnų oda, man ji netik sausa būdavo bet ir įtrūkdavo.
Papildyta:
ir šiaip mano kulnams labai padeda pedikiūras, bet aš nedarau dažnai , tik kartą per metus pavasarį sau leidžiu tokį malonumą,beje Šiauliuose mokėjau  50 lt o daugiau visus metus pati stengiuosi rūpintis kulnų oda.

Aš Vilniuje mokėjau 65 litus, tikrai bent kartą į metus galima ir reikia leisti, nes man tai tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
Man labai gerai minkstina ir drekina kojytes The Body Shop kanapiu koju kremas thumbup.gif
user posted image
Pasitepus juo nakciai uzsimaunu specialias drekinancias kojines irgi The Body Shop thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Maniškis per savaitę laiko išssigydė sausus kulnus + tarpupirščius su ricinos aliejumi. Kaina vaistinėje ~ 5lt. su centais. Kiekvieną vakarą trynė, o dabar džiaugiasi puikiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mane bėda irgi su kulnų oda, baisiai sausa, šerpetoja, tai įsigijau Kerasalio tepalą ir poveikis yra, rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nugriebiau kremą iš akomos - žiauriai fainas bigsmile.gif
Atsakyti
Man anksciau labai sausejo kulnai, bet dabar kiekviena vakara issitepu ****** aliejumi gausiai ir si problema isspresta smile.gif Tikrai pameginkite ir pamatysit susitvarkys mirksiukas.gif
O su kerasalio tepaliuku nepiknaudziaukite daznai, nes pradzioje tikrai viska sutvarke, bet as per daug gal pritepiau ir paskui oda labai suplonejo ir nupleiskanojo.
Atsakyti
o iš kokios medžiagos geriausia kojinaites apsimauti nakčiai? smile.gif
Atsakyti
Aš čia gal ne į temą, bet kur būtų galima nusipirkti tą skustuką pėdų, kur su peiliukais būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 06 29, 22:46)
Aš čia gal ne į temą, bet kur būtų galima nusipirkti tą skustuką pėdų, kur su peiliukais būna?  g.gif

Pirkau droge, yra ir eurokose, manau ir kosmadoje, bet nepatarciau, skaudejo ******, nors ir nedaug paskutusi buvau...
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 08 14, 10:02)
Kaip tik dabar naudoju. Tikejausi geresnio rezultato. Antra karta nepirksiu.

aš kažkada eucerinu su urea labai žavėjausi.. viskam jis yra ir rankom, ir veidui atskiri žinoma.. tai turėjau visko... tai pradžioj labai faina iškart sudrėkina oda labai švelni...o paskui labai džiūna žiauriai, tai daugiau eucerino nebepirkau
Atsakyti