Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

Nezinau, kurioje temoje rasyti, bet cia vientile, kur radau apie koju prieziura, teko girdeti apie tokias "kojines", kuriose yra kazkokios rugstys, uzsidejus jas pasalinama sena oda ir padu oda pastebimai iskart pagrazeja, radau viename salone, jog jas galima isigyti uz 70Lt, manau, kad perkant tiesiogiai ar ne per salona butu pigiau, Gal kuri ka girdejote ar zinote, kur butu galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 08 17, 15:46)
Nezinau, kurioje temoje rasyti, bet cia vientile, kur radau apie koju prieziura, teko girdeti apie tokias "kojines", kuriose yra kazkokios rugstys, uzsidejus jas pasalinama sena oda ir padu oda pastebimai iskart pagrazeja, radau viename salone, jog jas galima isigyti uz 70Lt, manau, kad perkant tiesiogiai ar ne per salona butu pigiau, Gal kuri ka girdejote ar zinote, kur butu galima gauti?

Baby foot smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur gauti Kerasal tepalo? Kaip suprantu vaistinese jo nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 08 20, 07:25)
Merginos, kur gauti Kerasal tepalo? Kaip suprantu vaistinese jo nebera  g.gif

jo, atrodo nutrauke tiekima aplamai is tos firmos. neber spirig Lietuvoj
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 20, 07:58)

O gal kazkokia alternatyva siam kremui mergaites yra atradusios g.gif Taip liudziu kad neturejau galimybes pabandyti kerasal doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 20, 08:58)

blink.gif tikiuosi atnaujins

SM madų paveikta ir aš prigriebiau švedišką CCS pėdų kremą. Patiko, bekvapis, pigus ir jo daug. Kulnai minkšti po nakties.
user posted image
Atsakyti
Man su kulnais problemu buna tik vasara, kai vaiktau be kojniu jokiu, ir darze dirbu, vis del to zeme padaro savo mano kulnams:(
Tad retkarciais ne kasdien, patrinu su temza pacia paprasciausia, kitaip dar vadinamu "akmeniu" ir tepu margaritos universaliu kremu su saltalankiu aliejumi. Rezultu esu patenkinta, kulnai lieka svelnuciai.
Atsakyti
Kerasal superinis... DAbar dar turiu pylingą šitą: http://www.tiande-ju...s-ir-tauku.html Tai atliekant procedūrą kaip rekomenduoja tikrai per kelis kartus ir pakankamai užleistos pėdos (pvz po poilsio prie jūros ar ilgesnio tarpo kai neisirūpinu) man susitvarko. DAr naudoju ir tos pačios firmos druską kūnui ir kojų kremą. PAšveitus pylingu, paskui druska ir patepus kremu man rezultatas tinka.
Atsakyti
nu ku, savaitę kaip naudoju Scholl Hard skin softening kremą.

user posted image

Kulnai suminkštėjo. Kremas lengvas, greit įsigeria. Tik nepatinka, kad kremo drėkinimas, pėdų švelnumas trumpalaikiai. Ryte viskas ok, švelnūs, minkšti kulnai/pėdos, bet jei grįžus po miesto kojas pakišu po vandeniu, to švelnumo pėdų nelieka. Aš noriu visad švelnių pėdų, man minkštumo neužtenka. Dėl minkštumo pretenzijų neturiu, bėt drėkinimas ir švelnumas trumpalaikiai. Tepsiu aišku, kol nebaigsiu, bet be akcijos už 25 Lt nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
Ar labai problematiski tie jusu kulnai ?
Asmeniskai as, kasdiena su pemza nusibraukiu visas nuospaudas ir kaskart bet kokiu losjonu pasitepu ir thumbup.gif , nors nera idealius kulnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2013 08 28, 21:26)
Ar labai problematiski tie jusu kulnai ?
Asmeniskai as, kasdiena su pemza nusibraukiu visas nuospaudas ir kaskart bet kokiu losjonu pasitepu ir  thumbup.gif  , nors nera idealius kulnai  smile.gif

vasaros pradžioj man išbėrė pėdas ir po to jie man labai išsausėjo. Pemza tai čia aišku kasdien, po to tepu kremu, bet kulnų oda ne tai, kad sausa, bet tokia kaip žvyneliais. Man negražu, noriu minkštų, gražių kulnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 28, 20:47)
vasaros pradžioj man išbėrė pėdas ir po to jie man labai išsausėjo. Pemza tai čia aišku kasdien, po to tepu kremu, bet kulnų oda ne tai, kad sausa, bet tokia kaip žvyneliais. Man negražu, noriu minkštų, gražių kulnų smile.gif

pavasariop turejau panasia beda, padejo rugstinis veido kremas ax.gif
Atsakyti