Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(pieva ieva @ 2012 03 27, 16:29)

Jokiu budu nepjaustyti odeliu kulno su britvute, bus dar blogiau.

O kuo blogiau buna? As pati pemza naudoju, pakanka.
Atsakyti
Man labai padejo CND cucumber heel therapy kremas, pirkau salone Madam Kaune
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 26, 08:50)
Kokia kaina, kur pirkti? Gal foto rastumet?smile.gif

QUOTE(egluti @ 2012 03 26, 13:53)
mano štai toks kremas: Gehwol
mačiau yra jų ir eurovaistinėje pirkti. o pati pirkau per grožio parodą Rygoje, tai kartu gavau krūvą visokiausių mėginukų, tai man visi patiko  ax.gif  kainos nepamenu, jau senokai pirkau  g.gif  pats kremas labai riebus, tai tik nakčiai tepu  unsure.gif

QUOTE(FoxLady @ 2012 03 28, 12:50)
Man reikia Gehwol-med lasiuku, nagu minstiklis, tinkamas nuo koju nago iauginejimo, perejau vaistines bet niekas neturi doh.gif

gal kas uzsakinejot is hiperfarma?ar nori?
turiu meginuka sausos pedu odos balzama. labai patinka. planuoju isigyti krema ir rankom bei sveiciama krema pedom.

Atsakyti
Naudoju Margaritos pėdų kremą. Tikrai suminkština odą ir padeda smile.gif
Atsakyti
kam kulnai linke sauset labai ir kieteti, tai pedikiura darantis vertetu paieskot meistres, kuri ji atlikineja su specialiu "graztu"-panasiai kaip freza, tik jis dar ir vandenuka purskia tuo pat metu kai bruzina. Labai graziai nuzulinami sukietejimai, ir nenuzulinama per daug. Britvutes naudojant ir skutant, sukietejus odele atauga daug greiciau. Taip pat verta isigyt kokybiskus pedikiuro kabinete naudojamus kremus pedom, as asmeniskai naudoju is Gehwol, ir jei kasryt ir kas vakara tepi pedutes, jos tikrai ilgai islieka svelnios ir nekieteja kulnai..o jei pati karts nuo kart pabruzinu pemzute svelnia, isvis pasaka thumbup.gif
dar pastebejau, kad kai deviu vienus savo batus, man kulnai labai greit prisitrina... jei lakstau su Ugg tipo batais(laisvi, minksti), tai praktiskai amzinybe gali lakstyt nieko nenutinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemano: 10 lapkričio 2012 - 09:37
Noreciau pagirti sios firmos krema
user posted image
Tokiam buteliuke, bet kitas pavadinimas против сухих мозолей (nuo nuospaudu). Net nesitikejau, kad taip graziai sutvarkys kulnus. Pirkau Multilukss parduotuvei. Tikrai vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
Vakare ištepus kojas kremu daug geriau ir efektyviau yra mautis specialias bambukines kojinaites. Jos nesugeria kremo, kaip medvilninės 4u.gif
Atsakyti
O kokius kremus su rugstimis naudojate?
Atsakyti
Pirmas dalykas, kurio reikia atsisakyti - pemza. Kuo daugiau zulinsit, tuo greičiau ragės kulnai. Taip kaip rankų tepimas kremu yra įprotis, tas pats turi būti ir su pėdomis po dušo. Po ilgų metų netaisyklingos kulnų priežiūros man padėjo himalaya organics pėdų kremas http://iherbsm.blogs...rekinantis.html Dabar užtenka ir kūno losjono, tiesiog tepdamasi visą kūną, nepamirštu ir pėdų, na bet mano losjonai tokie ne a la maitinantys, o iš esmės maitinantys, pvz aubrey organics, su kokiu garnier ar loreal tikrai stebuklų nebus. Kai kulnų oda atsistatys, nebereikės pemzos, po maudynių vonioje tiesiog ranka patrynus kulnus, nusivalys tai, kas nebereikalinga ir nedaugiau smile.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, tiesiog noreciau pasakyti,kad nesvarbu kokios firmos krema pirksite,jei turite beda,jie visi vienodai veiks- ty neveiks. Pirmiausia deretu pagalvoti,kodel atsiranda si beda,daugeliu atveju galima suverst beda skydliaukei. Pazinojau moteri,kuriai nepadejo jokie salonai,jokie stebuklingi kremai, tik.. kremas is veterinarijos vaistines,skirtas tepti karviu tesmeni blush2.gif Oda tapo svelni kaip kudikio...
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 12 19, 13:01)
Neskaiciau visos temos, tiesiog noreciau pasakyti,kad nesvarbu kokios firmos krema pirksite,jei turite beda,jie visi vienodai veiks- ty neveiks. Pirmiausia deretu pagalvoti,kodel atsiranda si beda,daugeliu atveju galima suverst beda skydliaukei. Pazinojau moteri,kuriai nepadejo jokie salonai,jokie stebuklingi kremai, tik.. kremas is veterinarijos vaistines,skirtas tepti karviu tesmeni blush2.gif Oda tapo svelni kaip kudikio...

O sudėtį kremo žinote? Įsitikinusi, kad ten nėra hormonų?
Atsakyti
Kulnis gerai gydo nerafinuotas taukmedžių sviestas, vakare po vonios įtrinti į drėgną odą, tuo pačiu ir rankas gerai pamaitina. Ir visiškai natūralus produktas
Atsakyti