Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(pieva ieva @ 2012 03 27, 17:29)
kadangi darau pedikiurus tai esu prisiziurejus kruva kulnu ir graziu ir laaabai baisiu. ir pacios megsta patrukineti nuo sausumo. manau,kad namu saligomis geriausia procedura yra tokia: karstas bliudas vandens,ziupsnelis juros druskos ir truputis megstamo aliejaus. pamirkote apie 10min tada kulniukus patrinkite su kulnu dilde(metaline) pamirkote dar pora minuciu ir vel patrinkite su dilde (poperine,kulnu slifuokliu) jei yra poreikis pamirkome dar. paskui kojytes nusausiname ir kol jos dar karstos greit ir GAUSIAI tepame kremu, storu sluoksniu ir dedames kojnes ant kremuoto paduko ir dar vilnone koine kad palaikyti siluma ir einam miegoti, jei veliau karsta perdaug koine vilnone nusiemam.svarbu ismiegoti per nakti su plonaja.
Jokiu budu nepjaustyti odeliu kulno su britvute, bus dar blogiau.
Kremas nebutinai turi buti brangus, kartais ir tie pigus rusiski  buna geresni uz baisiai brangius. svarbu kad kreman butu skirtas tik kojos ir su SLAPALU.
Po tokios nakties kremas bus visas sugertas i oda, o kulniukai roziniai ir minksti wub.gif

sveikos...
mano bėdos su kulnais ir ties puspirščiais (ant to kauliuko) labai šiurkštu ir nuolat lupasi.. viskas buvo pakankamai gerai iki pradėjimo darytis pedikiūrą.. o kosmetologė daro su britvute.. unsure.gif reiks bandyti Jūsų receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2013 01 28, 20:26)
sveikos...
mano bėdos su kulnais ir ties puspirščiais (ant to kauliuko) labai šiurkštu ir nuolat lupasi.. viskas buvo pakankamai gerai iki pradėjimo darytis pedikiūrą.. o kosmetologė daro su britvute.. unsure.gif  reiks bandyti Jūsų receptuką 4u.gif

dar pabandykite su medumi issitepti ir palaikyti per nakti.
Atsakyti
QUOTE(mangusta84 @ 2013 01 27, 21:01)
Kulnis gerai gydo nerafinuotas taukmedžių sviestas, vakare po vonios įtrinti į drėgną odą, tuo pačiu ir rankas gerai pamaitina. Ir visiškai natūralus produktas

Man dar labiau issausina schmoll.gif
Atsakyti
as kulnas dabar palmiu alieju naudoju - man labai suminkstina smile.gif
Atsakyti
Ir man skuto su britvute unsure.gif Tiesa, tuo kartu buvau be galo patenkinta, bet paskui vėl "apauga" doh.gif Ir pati pradėjau namie su peiliukais žaisti, nes kitaip nebegaliu..Tepu specialiais kremais, bet, atrodo, jie tik 'kaupiasi' ant kulno, auga raginis sluoksnis...Ir dar dažnai įtrūksta kulnų oda, nors ir tepu kremu, o kaip skauda...
Atsakyti
prieš kelis metus ir man skuto su britvute, tada kulnai atrode pasakiški, bet po to kaip pradejo apaugineti, ir nuo to karto, kad ir kaip priziureciau kulnus, tepciau kremukais - tenka paciai namuose traukti britva, negana to kulnai trukineja iki kraujo,ypac vasara verysad.gif , kai dregna. O jau skausmas, vaiksciojimas ant adatu doh.gif
Atsakyti
[quote=vajetau,2012 12 19, 13:01]Neskaiciau visos temos, tiesiog noreciau pasakyti,kad nesvarbu kokios firmos krema pirksite,jei turite beda,jie visi vienodai veiks- ty neveiks. Pirmiausia deretu pagalvoti,kodel atsiranda si beda,daugeliu atveju galima suverst beda skydliaukei. Pazinojau moteri,kuriai nepadejo jokie salonai,jokie stebuklingi kremai, tik.. kremas is veterinarijos vaistines,skirtas tepti karviu tesmeni blush2.gif Oda tapo svelni kaip kudikio...
toks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 16 birželio 2013 - 14:28
o as uzsukau pasidalinti savo atradimu smile.gif nezinau, visos temeles neskaiciau, gal apie tai snekejot... siandien pagaliau igyvendinau patarima, perskaityta internete. issiploviau pedutes, gerai issidziovinau ir paemusi sausa pemza (ta tokia plokscia dilde grubletu pavirsium) emiau trint sausas (!) ******. na liuks zinokit rolleyes.gif nusisluoksniavo zaibiskai, kaip toj top shop reklamoj byrejo odos zvyneliai... blush2.gif po to nusiplaut, pasitept kremuku, ir grazumelis rolleyes.gif
Atsakyti
mamulioka, gal galite plačiau apie dildę papasakot ar nuotrauką įmesti, ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2013 08 11, 16:58)
mamulioka, gal galite plačiau apie dildę papasakot ar nuotrauką įmesti, ačiūsmile.gif

user posted image
dabar turiu tokia, Martinoj pirkau. dvipuse dilde, pavirsius kaip svitrinis popierius. paprasciausia, bet kur parduodama. pries tai turejau ne tokia grubia, tai irgi tiko
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 11, 17:10)

drinks_cheers.gif
Kad sia pemza reikia naudoti sausai!, as suzinojau is sio video
Beje ir video parodytas rinkinukas patiko, tik pagalvojau galima ir be jo apseiti, pamzu yra pirkti atskirai, kompresams naudoti gryna citrinu rugsti. Vis planuoju isbandyti ax.gif
Atsakyti
ko gero, galima ivairiais budais, ir ant slapios odos vietoj pemzos (beje, mano pedikiurininke pemzu nerekomenduoja naudot, ir esu kazkur ta pati skaicius, kad per siukrsti). o siaip tai teko ir dar ivairiu variaciju skaityt - kad reikia pasitept kremu, palaukt, kad isigertu, po to lengvai sudrekint dilde, nusausint ir tada trint g.gif bandziau karteli, nelabai pavyko, gal trumpokai palaukiau, kol kremas susigers g.gif
Atsakyti