Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Labas!
Ver, dėkoju už išsamį informaciją apie sanatoriją.Turiu dar vieną klausimą, ar yra ten galimybė skalbti drabužius?
Agutis, kaip džiugu skaityti apie tavo vaiko pažangas, pati žinau, kad kiekvienas naujas judėsys, mažas žingsnelis suteikia daug džiaugsmo ir jegų dirbti toliau.
Atsakyti
Ver labai tavęs norėjau paklausti,ar ne apie mergaitę Karoliną šneki iš Palangos,nes kaip tik jie neseniai pasidarė tuos vadinamus robotus?Mes su Ugneliu vasarą irgi buvom Utenoj,prašėm tų robotų,juos gamina Vokietijoj,bet mums pasakė,kad jie Ugniui nereikalingi,dėl to,kad yra kojų atrama thumbup.gif
Atsakyti
as is smalsumo uzklydau i jusu skyreli, bet mane labai sudomino jusu paminetas koks tai aparatas -"robotas" kojytems. mano suneliui irgi vienos kojo pareze-taip raso oficialiai, nors tai nera visai taip, taciau mane labai sudomino tas daiktas. kaip as galeciau daugiau apie ji suzinoti ar pamatyti nuotrauka, gal kur internete? arba gal asmeniskai galit atsakyt, aciu.
Atsakyti
Agutis, taip kalbu apie Karolinos mamą. Tavo Ugnelis išvis šaunuolis, greit sportininku taps. 4u.gif
Iliushos mama, pirmam aukšte buvo skalbikli, lyg tai mamos reikia tik miltelius savo turėti. Pati nebandžiau, nes visą laiką savaitgaliams namo važinėjom. Kai kurios skalbė rankomis, kai kam patogu, nes paskutinė karta mes tai buvom rugpjūčio/rugsėjo mėn.,tai daug žmonių tada atvažiuoja, tai viena mama sakė, kad skalbiamoji mašina nuolat užimta buvo, bet tu važiuoji dabar, tai nebus daug žmonių, tai galimybė išskalbti didelė mirksiukas.gif . Šiaip, ne pro šalį su savim paimti vaiko vežimėlį, šiaip jeigu paprašyti tai duoda ir sanatorijoje...bet kartais jie laisvu neturi... Šiaip kai mes buvom vasara tai man patiko mūsų palata: atskiras kambarys su WC ir praustuvu (dar būna ir su dušu). Žinai, jeigu tau nepatiks palata, kuria tau paskirs, prašyk pas gydytoją, kad pakeistu, ir jeigu atsiranda laisva palata su pranašumais tai jie leidžia pakeisti.

Atsakyti
Amcia jei tavo vaikui yra kojų atrama,to roboto jums nedarys,nes tai sprendžia ortopedai,jei jie nusprendžia,kad vaikui reikalingas tas robotas,tai jis šeimai nieko nekainuoja.Ptys atvažiuoja į namus numatuoti kojyčių,patys padaro užsakymą į Vokietiją,ir kai sulaukia robotų,patys į namus pristato bigsmile.gif
Atsakyti
aciu labai, kad atsaket. deja, su tais daktarais siais laikais taip: jei pats nezinosi, tai ir neturesi, o jei tik bus maziausia galimybe jiems nesiterliot-jie ir nesiterlios, ir nesistengs. cia as is savo ne vieneriu metu karcios patirties...
beje, butent kad atramos nera. niekas nei uzsimine, nei siule. noreciau as bent nuotrauka to daikto pamatyt. gal mums isties visai netinka, bet supraskit mane kaip mama, as negaliu nesidomet ir neieskot...
QUOTE(agutis @ 2007 11 11, 11:19)
Amcia jei tavo vaikui yra kojų atrama,to roboto jums nedarys,nes tai sprendžia ortopedai,jei jie nusprendžia,kad vaikui reikalingas tas robotas,tai jis šeimai nieko nekainuoja.Ptys atvažiuoja į namus numatuoti kojyčių,patys padaro užsakymą į Vokietiją,ir kai sulaukia robotų,patys į namus pristato bigsmile.gif

Atsakyti
Amcia, mano vaikui parezė, tai mums daro kojų langetes( įtvarus). Ar jus turiute?
Atsakyti
Amcia, sveiki, kineziterapeutė, pas kuria mes lankomes,mums davė tokį prietaisą - atrodo kaip plastmasinės kojos su fiksojančiais diržais, šito daikto tikslas - mokinti vaiką išlaikyti pusiausvyrą vertik. padėtyje.
Atsakyti
Iliushos mama,pirmą kartą girdžiu apie tuos prietaisus,kur minėjai g.gif O mano vaikui juos būtų įmanoma pritaikyti?Kur kreiptis?Kaip klausti?Amcia kokio amžiaus tavo vaikas?Ar jis sėdi savarankiškai?Jei sėdi,tai jūs drąsiai galite kreiptis į Utenos reabilitacijos centrą pas ortopedus.Dar žinau,kad tų robotų negali gaminti dideliems,labai nutukusiems vaikams,liepia pirmiausia svorį numesti blush2.gif
Atsakyti
Agutis, mūsų kineziterapeutė sakė, kad šitą daiktą buvo pati atsivežusi iš Švedijos. Šiap ji dirba spec. darželyje su neįgal. vaikais, dabar tas prietaisas niekam nereikalingas, vaikai užaugo, ir ju davė pasinaudoti mums.

Rytoj išvažiuojame į Druskininkus. Jeigu nepavyks kitaip, prie bendravimo prisijugsiu kai grišime.
Atsakyti
aciu mamytes,
mes turim langetes, bet is ju nieko. o apie tas 'kojas' irgi neteko girdeti, gal kai turesit laiko butu nesunku kur ideti nuotrauka?
Atsakyti
Mamytės,norėjau jūsų paklausti,kaip stiprinat savo vaikučių sveikatėlę,apart mankštų,masažų,turiu galvoje vitaminus,kokius imuno stiprintojus naudojate ir pan. 4u.gif
Atsakyti