Labas, Iliushos mama, iškart atsiprašau už smalsumo

, bet kokia dabar Iliushos būkle? Nes kaip supratau pas jus dabar hidrocefalija, nes mūsų pirminė diagnozė taip pat meningocelė su hidrocefalija (paskui atsirado kitos), pas mus buvo 1,5 metų gydymas su diacarbu. Pas Daniila buvo mažesne išvarža apie 2,5 cm.
Dėl asmeninių žinučių : užeik į mano nustatymai>spausk Kurti naują žinutę> rašai>siunti.
Agutis, aš su tavimi pilnai sutinku kad nėra jokios psichologines pagalbos mamai, bet o ką norėt iš mūsų "valstybės tarnautojų", aš prisimenu iš mano mokesčių dėstytojos tokius žodžius "ką jus studentai norite, čia gi babuinų šalis" (gal jinai kažkur ir teisi, kaip sakoma gerai ten, kur mus nėra). Man atrodo kad kiekvienoje poliklinikoj turi būti socialinis ir psichologinis darbuotojas, kuris aiškintų, padėtų, bet pas mus greičiausiai "valstybei" nenaudinga. Pavyzdžiui, mes vaikui išrinkom neįgalumo tik kai jam buvo 2 metai, ne todėl kad reikėjo pinigų, o todėl kad nežinojom ir niekas mums nesakė, tik kai nuvažiavom į RC, tai ten sužinojom vaiko teises. Neįgalumo mes išrinkom dėl statuso, nes poliklinikoj mūsų neurologė aiškino, kad reikia neįgalumo kad važiuoti į sanatoriją... vienu žodžiu, kai yra diagnozė jiems neužtinka, o kai yra neįgalumas, tai kita kalba. (kažkoks absurdas).