QUOTE(agutis @ 2007 10 15, 16:06)
Yra ir gydytojų iš didžiosios raidės

Vienam jų būsim visą gyvenimą dėkingi,tai KUMK neurochirurgas A.Matukevičius.Kai Ugnius buvo 4mėn jam darė stuburo operaciją ir jį ištiko koma.Joje pragulėjo 1mėnesį,tame tarpe dar širdis sustojo,ir tik savo vyrui ir gyd.A.Matukevičiui esu dėkinga,kad aš pati šiandien esu su savo šeima.Bet esu didelė savigrauža ir vis kankinu save visokiais kvailais klausimais.Mano širdis dar labai smarkiai kraujuoja,nes kaip bebūtų vistiek žinau,kad Ugnelis bus KITOKS nei kiti vaikai...O to KITOKS aš labai bijau....LABAI
cia toks psichologinis barjeras. mano vaikas su visiska negalia,o as vis tikiuosi labai daug is jos. jau du metai su sia negalia gyvenam,bet vis dar nesusigyvenau. Nors man sako jog ji nebus kaip visi vaikai,o as giliai giliai turiu vilti...........
Papildyta:
QUOTE(agutis @ 2007 10 15, 13:46)
Mūsų Ugniukas antras vaikas šeimoje.Be galo lauktas,išsvajotas.Visas nėštumas buvo idealus.Nėštumo pabaigoje gydytojai apšvietė,kad vaikelis turi didelę stuburo išvaržą,galvoje-hidrocefalija,ir kad mirs pilve...Gimė mūsų stebuklėlis pilnai išnešiotas,ruošėmės laidotuvėms...Bet jis norėjo gyventi.Gyd.liepė nieko gero nesitikėti,nes vaikas nevaikščios,nekalbės,gal net nereaguos į aplinką.Sakė operuoti nei galvos,nei stuburo negali,liepė vežtis namo ir laukti kol numirs...Parsivežėm,bet nelaukėm kol numirs!Darėm viską,kad mažytis gyventų.Daugelis gyd.atvirai šaipėsi iš mūsų pastangų gelbėti invalidą,bet šios dienos rezultatas:Ugnius sėdi,yra labai draugiškas,bendraujantis,sakiniais dar nekalba,bet visus puikiai pažįsta,krečia savo pokštus,be galo smalsus,kad ir be galo sunkiai,bet pats pradėjo pasiramsčiuodamas eiti aplink lovą!O kartais mane apsikabina ir sako:mama atiū(mama ačiū).Dabar gyd.sako,kad jis vaikščios,tik reikia labai daug mankštų,masažų,o svarbiausias gydytojas yra laikas.Tik labai norėčiau,kad tas ponas gydytojas ir mane nuo visų baisių išgyvenimų pagydytų,kuriuos patyriau per beveik 3metus...
tu stipri moteris. Jog tiek daug istverei. Mankstink ugniuka,veziok i sanatorijas,naudokis visom procedurom kurios jums priklauso. Pamatysi pati rezultatai bus akivaizdus.
man taip pat sake jog negyvens,kai isgyveno,jog tik egzistuos. O ji pilna dziaugsmo,visiems sypsosi. Odabar net bijau klausti,ar sedes,.ar vaikscios....